Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Eto debila dva, klub izvukao 10 miliona više
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Aminujte ljudi da je ovo istina
Sky Sport reporter at Everton says deal for Iwobi is £35m and Everton have up to 7pm to complete the deal
sad kad propadne jer su prekasno papire predali
Raphael Honigstein
✔
@honigstein
Upamecano definitely not moving today, **** at RB Leipzig have told @TheAthleticUK.
449
5:23 PM - Aug 8, 2019
i kupiš si karu s tih -5-10 jer je završio prijelazni rok a nemožeš nikoga dovoditi do zime a imaš rupetinu u obrani
,da su ga prodali jučer mogli smo upamecana ili nekog drugog dovest ovako su luiza doveli
na jedvite jade od pregršt ponuda
tko bi zabio 2-3 gostujuća pogotka ekipama koje ispadaju ili fulao mrtvace koji ti nedostaju za top4 na kraju sezone 
sad kad propadne jer su prekasno papire predali

Raphael Honigstein
✔
@honigstein
Upamecano definitely not moving today, **** at RB Leipzig have told @TheAthleticUK.
449
5:23 PM - Aug 8, 2019
Brokula je napisao/la:Eto debila dva, klub izvukao 10 miliona više
i kupiš si karu s tih -5-10 jer je završio prijelazni rok a nemožeš nikoga dovoditi do zime a imaš rupetinu u obrani

japa je napisao/la:Cini se da ce Arsenal uspjeti da zadrzi Aubameyanga i Lacazeta uprkos snaznim nasrtajima i ponudama najjacih evropskih ekipa da ih dovedu
na jedvite jade od pregršt ponuda

Bravo pametni jedini taman love zanove ugovore gaboncu, macku i debelom armencuBrokula je napisao/la:Eto debila dva, klub izvukao 10 miliona više

Raul
Nek' samo više ne gledam Iwobijevo mahanje rukama kad vodi loptu kao da žonglira nevidljivim vrućim kestenima.
Upozorenje: bez vrijeđanja i dijagnoza. Možete normalno diskutovati bar na ovaj veliki dan našeg kluba kad se desilo čudo i našao se neko da plati 40 miliona za Iwobija.

Upozorenje: bez vrijeđanja i dijagnoza. Možete normalno diskutovati bar na ovaj veliki dan našeg kluba kad se desilo čudo i našao se neko da plati 40 miliona za Iwobija.

Paja znO.
Obnove Paja, ebla te Sebija a ti nju.
Ja nigdje ne mogu da nadjem sa je Luiz preš'o.

ne moze se reci za nove ugovore? ok...tu ocvalu babuskaru cu ostaviti vama ljubiteljima francuskih matorih voajera...
More. Što je žena gluplja to mi ljubitelji francuskih matorih voajera imamo veće šanse.
Ma Sebija je uvela tu riječ, ja je sem kod nje nikad nisam čuo. A baš zvuči SDA.

Ma Sebija je uvela tu riječ, ja je sem kod nje nikad nisam čuo. A baš zvuči SDA.
Imamo do 8 da ga privedemoArnelv52 je napisao/la:Paja znO.![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Samo se vi sprdajte kad iwobi izdominira u evertonu 

- Marsal
- Kontakt:
Ako je istina da nam naša druga ljubav nudi 30 miliona funti, Ceballosa i Jovića za Aubameyanga onda smo kreteni kretenski ako ga ne pošaljemo na Bernabeu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dati jednog kvalitetnog za dva prosjecna igraca nije dobra ideja ako mislis napredovati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Prvi put otkako pratim Arsenal bilo bi mi svjedno da sve i jedan igrač napusti klub. Do prije par mjeseci Lacazette mi je bio taj igrač i baš se borio klub i kvalitetom se isticao, ali i on što je postao toksičan u zadnje vrijeme...
Podsjeca na Alexisa iz zadnje sezone. Samo mase rukama i kritikuje saigrace.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Marsal
- Kontakt:
Jović i Ceballos imaju predispozicije da postanu vrlo kvalitetni fudbaleri, za 30 miliona se može dovesti perspektivan štoper i sve to u zamjenu za lika koji ima još 2 godine ozbiljnog fudbala.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mene bi samo syebalo kad bi Martinelu zijanili lagano, ne bi im to oprostio 

Realno nema sanse da Real trazi yebenog Aubameyanga a ako je to nekim cudom tacno ja bi trazio iskljucivo kes...Gabonca treba hitno unovciti dok jos ima vrijednost na trzistu...
Realno nas taj Aubameyang drzi iznad zone ispadanja.
Od Ceballosa sam vise ocekivao. Nista pokazao nije. Nije Zidane glup. Vidio da nije to to kao i sa Jovicem sada i zato ih se zele rijesiti.
Od Ceballosa sam vise ocekivao. Nista pokazao nije. Nije Zidane glup. Vidio da nije to to kao i sa Jovicem sada i zato ih se zele rijesiti.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.