Jel te yebe Tan?Blueboy1 je napisao/la:Evo da Tan ne bi bio na mukama i morao birati između Sarajeva i Kortrijka ko će u Evropu, on je odlučio da ne idu ni jedni ni drugi. Aferim, amidža!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jel te yebe Tan?Blueboy1 je napisao/la:Evo da Tan ne bi bio na mukama i morao birati između Sarajeva i Kortrijka ko će u Evropu, on je odlučio da ne idu ni jedni ni drugi. Aferim, amidža!
A gdje je sad ta struka što je tražila Hervasa?Thetraphak1921 je napisao/la:Denchi, ko je kod nas doveden bez znanja struke? Hervas? Sa njim su pregovori zapoceti mjesec dana prije nego sto je Edis otkaz dobio.
Pa dobila otkaz, kakve to veze ima? Svaki novi strucni stab po dolasku, dolazi na haman gotov igracki kadar, te prikljuci jos nekog igraca za kojeg smatra da je neophodan.Memara je napisao/la:A gdje je sad ta struka što je tražila Hervasa?Thetraphak1921 je napisao/la:Denchi, ko je kod nas doveden bez znanja struke? Hervas? Sa njim su pregovori zapoceti mjesec dana prije nego sto je Edis otkaz dobio.
Mozda, ali ne zaboravimo u kakvoj finansijskoj situaciji smo se mi nasli. Na kicmu su nam legla dugovanja, i to se nekako moralo, pa bar poceti rijesavati.Memara je napisao/la:Zato vi i ulazite u četvrtu sezonu bez pehara, a ni mi ništa bolji nismo, ponovo nam ide remont ekipe. Zrinjski je najbolji primjer kako treba da se radi.
trenutno nemate trenera, trener koji dođe može reći Hervas Adios!Thetraphak1921 je napisao/la:Denchi, ko je kod nas doveden bez znanja struke? Hervas? Sa njim su pregovori zapoceti mjesec dana prije nego sto je Edis otkaz dobio.
ma buraz vi nemate problema inačeThetraphak1921 je napisao/la: @DenchiNL
Pa neka kaze, sta je problem?
Onako kao sto ste vi ispali ozbiljni sa Jesicem je li? Shvatam.DenchiNL je napisao/la:ma buraz vi nemate problema inačeThetraphak1921 je napisao/la: @DenchiNL
Pa neka kaze, sta je problem?
ja kažem u normalnim klubovima , vi to odavno niste...
dakle dovedeš trenera , vidi šta ima , šta mu treba a šta ne, sastavi liste, dovede ili on sebi ili klub s njim u dogovoru igrače koji mu trebaju ... i onda on ima odgovornost za rezultat, pogledaj oko sebe , sloboda,zrinjski, regija,europa,planet...
a ovako evo ti igrači, moraš sve dobit i noga ti je ako ne ostvariš što ti ja kažem(ja koji nemam veze sa sportom u životu a dovodim ti igrače)...pa ko to ne bi prihvatio?elem 4 ili 5 igrača došlo(bar po portalima) a trenera jok....
govorimo o transferima i načinu rada klubaThetraphak1921 je napisao/la: Onako kao sto ste vi ispali ozbiljni sa Jesicem je li? Shvatam.
Nakon dvije veoma uspješne sezone došla je jedan neuspješna, i naravno da pojedini traže odgovornost vodećih ljudi u klubu tako što pozivaju na smjene.NumeroUno je napisao/la:Zdravo, nisam mogao da pratim desavanja u nasoj ligi u zadnje vrijeme zbog obaveza pa pitam ovdje. Vidim na vasoj temi se trazi odlazak cijele uprave, zbog cega? Znam da ste prije par mjeseci se svi kleli u njih pa me zanima sta se desavalo i sta se saznalo da dodje do danasnje situacije. Hvala
Tako je, nama trebaju samo podobni poltroni koji su poslušni!PitarBordo je napisao/la:Nećemo mi dovoditi Musemića. On ima odgovarajuću licencu. Nama takvi ne trebaju na početku sezone.