U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- legenda reala
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Izgleda da je Vlado pogubio konce , ne ide ga u ovoj novoj sezoni apsolutno ništa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vala mozes ih naci koliko hoces!Radovcu je 17 godina,ali je standardan u Sarajevu.Ako si sa 17 standardan,a sa 21 nisi,sta onda ocekivati od takvog igraca?Hodzic iz Zelje cesto igra i dobija priliku,Merajic iz Olimpica.Ocit primjer ti dolazi iz FK Borac.Aleksandar Subic sa 19 godina standardan prvotimac ne dobija poziv,a Ognjen Petrovic koji nije standardan svaki put dobije.AllGunsBlazing je napisao/la:Koji su to igraci? Koji su to standardni u svojim klubovima?HzSM je napisao/la:U U-21 selekciji treba da igraju mladi i talentovani igraci koji su standardni u svojim klubovima,a ne oni koji griju tribine.
Zadnja izmjena: HzSM, dana/u 09 sep 2013, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Nit ide celik nit ide reprezentacija vladi je izbrojano.
Nadigrali smo ih u svim segmentima igre...BIH je "institucija"...Dobili smo najjaceg moguceg protivnika Austriju u zrijebu,pa smo tekmu izgubili zbog ubacivanja lopte s protivnicke klupe...Idemo dalje al ne ide na cast igracima i strucnom stabu Austrije na svemu ovome
jer ponavljam BIH je "institucija" i najvece ime na ovim prostorima

::::SAMO ČELIK::::
Rastjerati ove što im je ovo zadnji ciklus i pripremati ekipu za iduće kvalifikacije. Bolje uigravati mlađe momke, nego se s ovima sramotiti iznova i iznova.
Kada sam ja pisao nakon prve utakmice protiv Albanije i pobjede 4 : 1 da ništa ne valja, odmah sam zasut' vatrom, nemaš ti pojma. Ovo ne pišem da hranim svoj ego, više bih volio nego išta da su me opovrgli, međutim, slabo kvaliteta ima u ovoj reprezentaciji.
Također je i Vlado ponovo pokazao kakav je u selekciji igrača, mislim da ova skupina igrača nema temeljne predispozicije da bi se takmičili u kvalifikacijama a kamo li da pričamo o nečemu drugom. Mislim da bi se drugom selektoru trebala pružiti šansa.
Kada ti igraju igrači koji ne mogu potrčat' u prvih 11, kakvi su oni što su na klupi.
Kada sam ja pisao nakon prve utakmice protiv Albanije i pobjede 4 : 1 da ništa ne valja, odmah sam zasut' vatrom, nemaš ti pojma. Ovo ne pišem da hranim svoj ego, više bih volio nego išta da su me opovrgli, međutim, slabo kvaliteta ima u ovoj reprezentaciji.
Također je i Vlado ponovo pokazao kakav je u selekciji igrača, mislim da ova skupina igrača nema temeljne predispozicije da bi se takmičili u kvalifikacijama a kamo li da pričamo o nečemu drugom. Mislim da bi se drugom selektoru trebala pružiti šansa.
Kada ti igraju igrači koji ne mogu potrčat' u prvih 11, kakvi su oni što su na klupi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma Vlado vise ne zna kud goni...To je očito!!
Al koga dovest za novog selektora?
Poznato je da Srbin, uvijek dobije tu funkciju na zahtjev Rs-a. I to nema veze sa sportom.
Lud je onaj ko misli da to nema nikakvog uticaja i na izbor igraca i na sve ostalo.
Na stranu rezultat, al kojeg od ovih igraca mozete zamisliti kao buduceg A reprezentativca?
Ja skoro nijednog i to je srž problema. I nije mi jasno na osnovu igračkih kvaliteta odakle grahovcu,
tolike ovlasti u timu? Sličnih slucajeva je bilo i ranije: Bilbija, imao je sve ovlasti, iako covjek ni u Vojvodini nije
mogao da igra ili ko se sjeca P. Jelića isto tako kapitena, kojeg nema ni na mapi, ili jos ranije Maksimovica koji je
čini se nesto sa lica zemlje ( igrao u generaciji sa vedom, dzekom...). Jel bilo generacije da Srbin nije bio kapiten
.
Poznato je da Srbin, uvijek dobije tu funkciju na zahtjev Rs-a. I to nema veze sa sportom.
Lud je onaj ko misli da to nema nikakvog uticaja i na izbor igraca i na sve ostalo.
Na stranu rezultat, al kojeg od ovih igraca mozete zamisliti kao buduceg A reprezentativca?
Ja skoro nijednog i to je srž problema. I nije mi jasno na osnovu igračkih kvaliteta odakle grahovcu,
tolike ovlasti u timu? Sličnih slucajeva je bilo i ranije: Bilbija, imao je sve ovlasti, iako covjek ni u Vojvodini nije
mogao da igra ili ko se sjeca P. Jelića isto tako kapitena, kojeg nema ni na mapi, ili jos ranije Maksimovica koji je
čini se nesto sa lica zemlje ( igrao u generaciji sa vedom, dzekom...). Jel bilo generacije da Srbin nije bio kapiten

Ne moze me niko ubijediti da je Jajalo bolji golman od Pirica.Ruku na srce nije on nista kriv za ova dva poraza,ali na klupi sjedi bolji golman!Vec sam spomenuo Petrovica i Barisica.Njima dodati Krunica,Kvesica,Jakupovica i Seferovica.Ne znam sta reci i za Bevaba.Za mene je prosjecan igrac koji ne moze dalje od 2. HNL.Kad je Zagreb ispao iz prve lige pricao je kako ce raskinuti ugovor i otici,ali kad je vidio da ga niko nece usutio se.jasta je napisao/la:Ma Vlado vise ne zna kud goni...To je očito!!
čini se nesto sa lica zemlje ( igrao u generaciji sa vedom, dzekom...). Jel bilo generacije da Srbin nije bio kapiten.
Ma AUstrijanci su puno nabrijaniji bili,ljudi igraju imaju glavu i rep u igri,a u nas sve nesto isprekidano onda nesto se i dizu igraci haman vidjeli prazne tribine pa nece da trce
Kada ode Jagodić eto nam Tulića ili Nikića, 'ebo me svak' moj! Kod nas se selektor postaje po nacionalnom ključu, a pošto je RS dobila tu poziciju selektora U-21 mogu nam sam ova dvojica dopast'!
To je ono,sta ce austrijanci,skijasi.Mi smo svjetski prvaci kad treba potcijeniti protivnika.
Šta da se očekiva od ovih momaka ? Traže se rezultati, a nemamo osnovne uslove u našoj yebenoj ligi. Pominjano je na prošloj stranici. Možda ovo i jeste najbolje što imamo, na našu žalost.
Dok se ne krene sa ulaganjima u nogomet, možemo lagano da ga dudlamo od svake ozbiljnije ekipe.
Šta kaže Kristić, Vlado očekivao najmanje 4 boda iz ove 2 utakmice ? Moš' mislit'. Sad k'o mi moramo dobiti Austriju i Mađarsku, jer ko su oni tamo, šta su oni molim te lijepo.
Zar da ove stare mud.onje odu na SP i da se ti novci od odlaska ulože u omladinski nogomet, a ne da ovisimo od dijaspore, jer, ako bude tako i u idućih 10 godina, jadna nam je majka. Sada se većina više osjeća Švedima, Norvežanima, itd., itd., gledaju prvo svoj interes pa ostalo, a ne šta će biti kasnije.
No dobro, kako očekivati rezultate kad nam je sva država u qrcu. Ovo što radi prvi tim je space shuttle.
Dok se ne krene sa ulaganjima u nogomet, možemo lagano da ga dudlamo od svake ozbiljnije ekipe.
Šta kaže Kristić, Vlado očekivao najmanje 4 boda iz ove 2 utakmice ? Moš' mislit'. Sad k'o mi moramo dobiti Austriju i Mađarsku, jer ko su oni tamo, šta su oni molim te lijepo.
Zar da ove stare mud.onje odu na SP i da se ti novci od odlaska ulože u omladinski nogomet, a ne da ovisimo od dijaspore, jer, ako bude tako i u idućih 10 godina, jadna nam je majka. Sada se većina više osjeća Švedima, Norvežanima, itd., itd., gledaju prvo svoj interes pa ostalo, a ne šta će biti kasnije.
No dobro, kako očekivati rezultate kad nam je sva država u qrcu. Ovo što radi prvi tim je space shuttle.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ako iko treba da preuzme U21, onda su to Elvir Baljic ili Sergej Barbarez. Uradili su obojica profi licence, stim sto je Baljic vec 4 godine pomocni trener selekcije, gdje je sigurno stekao iskustva, kako treba da radi trenerski posao.
Jagodic treba da ide, jer taj ne prestaje da ubacuje babine sinove u reprezentaciju. Jagodic sad i Jagodic prosli ciklus , nebo i zemlja, ocito da se pokvario.
Jagodic treba da ide, jer taj ne prestaje da ubacuje babine sinove u reprezentaciju. Jagodic sad i Jagodic prosli ciklus , nebo i zemlja, ocito da se pokvario.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Jagodicu odlazi
Repku treba da preuzme Dzurbuzovic
Ima izjave kojima nasmijava narodne mase
Pošto je Amar nogiran s klupe Želje,(više ni Želju ne moze da vodi)Dino ima prednost da preuzme repku 

kada sam vidjeo rezultat danas(nema veze sto me ova utakmica upropastila na kladioniciHzSM je napisao/la:
Vala mozes ih naci koliko hoces!Radovcu je 17 godina,ali je standardan u Sarajevu.Ako si sa 17 standardan,a sa 21 nisi,sta onda ocekivati od takvog igraca?Hodzic iz Zelje cesto igra i dobija priliku,Merajic iz Olimpica.Ocit primjer ti dolazi iz FK Borac.Aleksandar Subic sa 19 godina standardan prvotimac ne dobija poziv,a Ognjen Petrovic koji nije standardan svaki put dobije.

petrovic nije standardan bio ni u javoru prosle godine, ove godine kod nas u borcu je ispod svakog nivoa,krivac za 2 gola protiv obarske u bijeljini...
upravo spomenuti subic je vise zasluzio poziv od njega,a da ne govorim o nebojsi runicu koji je standardan centarhalf sa raspudicem ove godine u borcu. primjetili ste vjerovatno i tog momka....ali, da ne pocinjem pricu o tome ko je otac od petrovica

i opet nije preuzeo odgovornost secunde!
Jagodić: Previše pojedinaca je danas podbacilo!!! sta reci na ovo?!
Samo Jagodica Bobica dolazi u obzir.Zaradi se para sa pozivima, i onda opet igrači krivi.E moj Vladikazamorano je napisao/la:Jagodicu odlaziRepku treba da preuzme Dzurbuzovic
Pošto je Amar nogiran s klupe Želje,(više ni Želju ne moze da vodi)Dino ima prednost da preuzme repku

DRUG NEBI TI PUNCA
jagodic truba trener igraci truba, ovi prvenstva nece vidjeti u karjeri
ako je ovo taj potencijal mladih igraca na kojima bi neko nekakve pare zaradjivao i od njih ocekivao da postanu bitni fudbaleri za A tim ,tuga i jad i oni su ti promotori BIH fudbala ,Pa kad oept budete citali kad u komsiluku ode mladi igrac za dobre pare opet ih probajte uporedjivati s ovim panjevima.
ako je ovo taj potencijal mladih igraca na kojima bi neko nekakve pare zaradjivao i od njih ocekivao da postanu bitni fudbaleri za A tim ,tuga i jad i oni su ti promotori BIH fudbala ,Pa kad oept budete citali kad u komsiluku ode mladi igrac za dobre pare opet ih probajte uporedjivati s ovim panjevima.
bagrcavi je napisao/la:Samo Jagodica Bobica dolazi u obzir.Zaradi se para sa pozivima, i onda opet igrači krivi.E moj Vladikazamorano je napisao/la:Jagodicu odlaziRepku treba da preuzme Dzurbuzovic
Ne bi me čudilo da mu zamorano završava ove pozive
![]()
![]()
Obojica panjevi
Panj ti je "Maskota" Amar

Ma neka jagodice nek namješta prelaze da uzme koji dinar.Pa ja šta fali nek zove nekakve invalide i onda nek se pravda kako su igrači zakazali
Nije vladika kriv nego se igrači urotili, Amar kupio sudije, zakazalo nešto
S' vama vazda komedija moj zamorano, al' dobar si, da nema tebe kome bi se šegačio

S' vama vazda komedija moj zamorano, al' dobar si, da nema tebe kome bi se šegačio

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.