RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Titova-Juga
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Titova-Juga » 21 apr 2011, 23:49

AlemC85 je napisao/la:
Doživjet ćemo to i ja i ti, polako, počele su maske padati, meni nedostaje ona država i sistem koji je funkcionisao kao švajcarski sat, sve dok "podrumaši" ne uništiše sve....papani, ničija nije do zore, a derbi u mostaru, pomalo postaje meni muka od njega, samo očekujem vijesti da li je bilo povrijeđenih ili ne....žalosno

Od svih utakmica Veleza, najvise sam se dvoumio dal da idem kada je derbi.
To silno ispoljavanje nacionalizma mi je preko ku....
Lijepa ona zemlja i sistem.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 apr 2011, 23:57

Za Titova Juga: Znaš onu narodnu, ko ne pozna prošlost, nema ni budućnost, što znači, ponovo onaj sistem nas može izvuči sa jednom čvrstom rukom, koja kad udari o stol, svi se ušute, e to je demokratija a ne ovaj p***š od države danas. Živjela SRBiH u kojoj sam rođen, i dan danas se osjećam ka oda živim u njoj....

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 apr 2011, 23:58

Kod njih se izmijesala neka zaj.ebana kombinacija raznih socioloskih pojava koju ne bi moglo rijesiti milion nekih psihologa i strucnjaka. Mozda ne znam koje su sve ipak sam se davno izoolovao od takvih stvari ali za ovih par koje znam su vrlo zafrkane i samo zalim te likove i one koji s njima moraju djeliti svakodnevnicu. Imaju veom ozbiljne frustracije :lol: :lol: majorizacija je zafrkana stvar !

Ne moze to nikako biti normalna sredina ali mi trebamo da se okrenemo sami sebi i ne gubiti snagu na te stvari.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 00:00

AlemC85 je napisao/la:Za Titova Juga: Znaš onu narodnu, ko ne pozna prošlost, nema ni budućnost, što znači, ponovo onaj sistem nas može izvuči sa jednom čvrstom rukom, koja kad udari o stol, svi se ušute, e to je demokratija a ne ovaj p***š od države danas. Živjela SRBiH u kojoj sam rođen, i dan danas se osjećam ka oda živim u njoj....

Dokazano je da na ovim prostorima treba jedna dadilja cvrstog stava, pa bio taj Jure, Jasmin ili Jovan ne bitno.
Uglavnom, steta za rukomet i utakmicu.
P.S Kada je termin protiv Zelje na Grbavici ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 22 apr 2011, 00:01

mma_hz je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:Na gradskom derby u rukometu zrinjski velez bilo 20 momaka
svaka cast momci!!!RA 1981
to red army isao .. ili 20 ultrasa bilo .. ne kontam ? :D
zajebajes se garaant hahaha
nezz kako ce gostujuci navijaci doci u neciju dvoranu .. a pogotovo zrinjskog .. ne moze 200 ljudi stati u nju :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 22 apr 2011, 00:02

Zamolio bih komunjare da se "sastanu"na nekom drugom mjestu i raspravljaju o "nikakvoj BiH i lijepoj Jugoslaviji"(koja nam mnogima sa svojom vojskom zamalo glave ne dodje,mnogima je i dosal ali se nadju ove napolitanke da kukaju za njom).gadite mi se i van ste teme.TEMA JE FUDBALSKI KLUB VELEZ a ne us*ana Jugoslavija!
Meni je BiH kakva je takva-zakon a onome kome se ne svidja-bujrum iz nje!

TEMA JE FK VELEZ!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 apr 2011, 00:04

@maestro mozda su momci samo uletili heheh kao mi u Vrapcice al mislim da im to nebi bilo pametno eheh
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 22 apr 2011, 00:06

naravno da se ne zajebajem
vecinom bili mladji momci koji su dosli onako ne organizovano
sjedili na jednom djelu tribine gledali tekmu cak i u nekim trenuticma kad je velez stigao na 10-9 svaki gol rođenih aplauzom ispratili....
nek vam kazu igraci lazem li

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 apr 2011, 00:07

Nisam komunjara i ne pripadam nijednoj stranci, nego kažem da se bolje živjelo. Ne mora značiti što sam mikulinija stavio, da sam odmah komunjara. OK. To je to. Utakmica je u subotu u 19,30h.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 22 apr 2011, 00:08

Bola pusti edinka, ko njega još za ozbiljno shvata. :D
Who dares, wins !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 22 apr 2011, 00:08

svaka im cast na tome sto su otisli na utakmicu :)
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 00:09

NeToBoLa je napisao/la:Bola pusti edinka, ko njega još za ozbiljno shvata. :D
Niko, na njegovu žalost.

Smrt nacionalizmu !!

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 22 apr 2011, 00:16

edinko je napisao/la:Zamolio bih komunjare da se "sastanu"na nekom drugom mjestu i raspravljaju o "nikakvoj BiH i lijepoj Jugoslaviji"(koja nam mnogima sa svojom vojskom zamalo glave ne dodje,mnogima je i dosal ali se nadju ove napolitanke da kukaju za njom).gadite mi se i van ste teme.TEMA JE FUDBALSKI KLUB VELEZ a ne us*ana Jugoslavija!
Meni je BiH kakva je takva-zakon a onome kome se ne svidja-bujrum iz nje!

TEMA JE FK VELEZ!

RSD VELEZ !
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 00:19

oldbridge je napisao/la:

RSD VELEZ !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tata :!:

Smrt nacionalizmu !!

nno9
Kontakt:

Post Postao/la nno9 » 22 apr 2011, 00:27

Poziv na nasilje nije primjeren ovom forumu ili bilo kojem drugom forumu. Nemoj biti ko oni, ipak smo mi gradska i obrazovana raja, a oni ko zna odakle su sljegli, ni dragi Bog nezna, pa se i ponasaju u skladu sa kucnim (ne)odgojom![/quote]

drug ja nisam reko na koji nacin da im odgovorimo ja nigdje nisam spomeno nasilje, pametan sam ja momak zato i navijam za Velež a ne za .....Malo me izrevoltira taj seljakluk vise vazda pusti bit ce bolje a oni samo vuku ka dole isto paraziti .Ustvari i jesu paraziti .Da ne stopaju gdje bi nam kraj bio, ne postuju drzavu grad, zastavu , himnu narod ljude gradajane smatraju da im drzava jednako pripada kao i nama.Ja ako mi se nesvidja neki kadic necu izlaziti u njega ako mi fax ne ide pa probat cu drugi.... a oni nevalja im drzava nevalja im ovo pa sto ne idu ja bi majke mi otisao da mi ovde nevalja da sam ugrozen ha ya.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 apr 2011, 11:01

nno9 je napisao/la:Poziv na nasilje nije primjeren ovom forumu ili bilo kojem drugom forumu. Nemoj biti ko oni, ipak smo mi gradska i obrazovana raja, a oni ko zna odakle su sljegli, ni dragi Bog nezna, pa se i ponasaju u skladu sa kucnim (ne)odgojom!
drug ja nisam reko na koji nacin da im odgovorimo ja nigdje nisam spomeno nasilje, pametan sam ja momak zato i navijam za Velež a ne za .....Malo me izrevoltira taj seljakluk vise vazda pusti bit ce bolje a oni samo vuku ka dole isto paraziti .Ustvari i jesu paraziti .Da ne stopaju gdje bi nam kraj bio, ne postuju drzavu grad, zastavu , himnu narod ljude gradajane smatraju da im drzava jednako pripada kao i nama.Ja ako mi se nesvidja neki kadic necu izlaziti u njega ako mi fax ne ide pa probat cu drugi.... a oni nevalja im drzava nevalja im ovo pa sto ne idu ja bi majke mi otisao da mi ovde nevalja da sam ugrozen ha ya.[/quote]

cuj ne pripada nama jednako ko vama haahhaahahahah kako si zatucan covjece,ako nisi znao hrvati su najstariji narod na ovim prostorima.toliko
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 apr 2011, 11:04

Rosas7 je napisao/la:
nno9 je napisao/la:Poziv na nasilje nije primjeren ovom forumu ili bilo kojem drugom forumu. Nemoj biti ko oni, ipak smo mi gradska i obrazovana raja, a oni ko zna odakle su sljegli, ni dragi Bog nezna, pa se i ponasaju u skladu sa kucnim (ne)odgojom!
drug ja nisam reko na koji nacin da im odgovorimo ja nigdje nisam spomeno nasilje, pametan sam ja momak zato i navijam za Velež a ne za .....Malo me izrevoltira taj seljakluk vise vazda pusti bit ce bolje a oni samo vuku ka dole isto paraziti .Ustvari i jesu paraziti .Da ne stopaju gdje bi nam kraj bio, ne postuju drzavu grad, zastavu , himnu narod ljude gradajane smatraju da im drzava jednako pripada kao i nama.Ja ako mi se nesvidja neki kadic necu izlaziti u njega ako mi fax ne ide pa probat cu drugi.... a oni nevalja im drzava nevalja im ovo pa sto ne idu ja bi majke mi otisao da mi ovde nevalja da sam ugrozen ha ya.

cuj ne pripada nama jednako ko vama haahhaahahahah kako si zatucan covjece,ako nisi znao hrvati su najstariji narod na ovim prostorima.toliko[/quote]
joj jeste sve ste vi ...historicari su pogrijesili nisu to bili iliri vec hrvati ...ajde vise ba frajer samo trazi gdje neko spominje hrvate pa da pocne neke suplje historijske lekcije!! pali zastavu .pljuju po njoj i onda hoce da im pripada cccc...veze vi nemate sta hocete ...cujem da je policija morala ispracati igrace veleza od tih ultrasa ..sto ne napises sta o toj sramoti ako si bio na tekmi ...
FK SARAJEVO.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 apr 2011, 11:08

mma_hz je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

cuj ne pripada nama jednako ko vama haahhaahahahah kako si zatucan covjece,ako nisi znao hrvati su najstariji narod na ovim prostorima.toliko
joj jeste sve ste vi ...historicari su pogrijesili nisu to bili iliri vec hrvati ...ajde vise ba frajer samo trazi gdje neko spominje hrvate pa da pocne neke suplje historijske lekcije!! pali zastavu .pljuju po njoj i onda hoce da im pripada cccc...veze vi nemate sta hocete ...cujem da je policija morala ispracati igrace veleza od tih ultrasa ..sto ne napises sta o toj sramoti ako si bio na tekmi ...[/quote]

isto ko i nase igrace iz sjevernog logora ;) ;)

ovo sto ti ja govorim nisu povijesne lekcije ,nego cinjenice,educiraj se malo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 apr 2011, 11:10

educiran sam i previse na tvoju zalost!!! :D :D
i vidim odobravas napad ..ma ja zub za zub dok mrtva glava ne padne i onda ....sta??
FK SARAJEVO.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 22 apr 2011, 11:17

Rosas7 je napisao/la:sto ko i nase igrace iz sjevernog logora ;) ;)
LAZES, ja sam ostao medju zadnjim na utakmici i nikome nisu bili zanimljivi kad su izasli, kao sto slobodno Musa sa pomocnikom gleda svaku utakmicu Veleza u Vrapcicima i slobodno proseta do parkinga na kraju utakmice kao i svi drugi na stadionu!

Znaci LAZES! Jedini psihicki poremeceni likovi u gradu ste vi!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 4 gosta.