nno9 je napisao/la:Poziv na nasilje nije primjeren ovom forumu ili bilo kojem drugom forumu. Nemoj biti ko oni, ipak smo mi gradska i obrazovana raja, a oni ko zna odakle su sljegli, ni dragi Bog nezna, pa se i ponasaju u skladu sa kucnim (ne)odgojom!
drug ja nisam reko na koji nacin da im odgovorimo ja nigdje nisam spomeno nasilje, pametan sam ja momak zato i navijam za Velež a ne za .....Malo me izrevoltira taj seljakluk vise vazda pusti bit ce bolje a oni samo vuku ka dole isto paraziti .Ustvari i jesu paraziti .Da ne stopaju gdje bi nam kraj bio, ne postuju drzavu grad, zastavu , himnu narod ljude gradajane
smatraju da im drzava jednako pripada kao i nama.Ja ako mi se nesvidja neki kadic necu izlaziti u njega ako mi fax ne ide pa probat cu drugi.... a oni nevalja im drzava nevalja im ovo pa sto ne idu ja bi majke mi otisao da mi ovde nevalja da sam ugrozen ha ya.[/quote]
cuj ne pripada nama jednako ko vama haahhaahahahah kako si zatucan covjece,ako nisi znao hrvati su najstariji narod na ovim prostorima.toliko
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4