NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Carlo
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Carlo » 05 maj 2015, 14:40

dscile je napisao/la:Dosta se prica o selekciji suta LeBrona u zadnjim minutima, ili kada se vec prelama.. Pa da vam postavim jos jedno pitanje.. Ko odlucuje kome ide lopta na kraju utakmice, trener ili LeBron?
To moraš pitati Jamesa ili Blatta.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 maj 2015, 15:14

Eto sad Irving jaci od Brona, @dema je ubo, dok je James na parketu Irving ce igrati dobro jer ke glavni fokus na Bronu, vidjeli bi Irvinga da ga cuva Jimmy cijelu tekmu pa da ga nakon pick-a ceka jos jedan, trckaro bi do kosa kite. Jedna je tekma, ne postoji sportista koji nece imati los dan, insan je, nije robot, plus nisu dugo igrali, malo rust, plus nove rotacije, koje mjenjaju dosta toga. Polako, ovo bez Brona Cle ne moze proci ni u snu, oni idu dokle ih Bron nosi i to je to

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 05 maj 2015, 15:18

Ma Cikago trenutno ima bolji tim od Klivlenda, ali ne bih ja odmah tek tako otpisao Lebrona i kompaniju, pogotovo jer se ovaj najvise naljuti i najvise pogadja kada mu je prethodna utakmica bila ispod prosjeka. I dalje mislim da ce ovdje odluciti sedma utakmica i tu dajem prednost Cikagu, umor ce i stici i Jamesa i Irvinga jer je i vise nego ocigledno da ce igrati minimum 43 minute
Zadnja izmjena: Luminary, dana/u 05 maj 2015, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 05 maj 2015, 15:19

alemsa je napisao/la:
PaskalHens je napisao/la:Grifin je zvijer je.bena. Svaka čast i Riversu starijem, doktor je uistinu.
Harden čoker.
Sto je to Harden choko ovdje? Cijela ekipa odigrala ko k.urac, jest imo previse TOs, ali vecina tih je bila u prvom poluvremnu. Rocketsi kao ekipe 25 TOs, nes dobit Slobodu Ditu sa 25 TOs. Ove zadnje 2-3 minute je tekma bila gotova, dao je tricu pa slobodna, promasio jedno. Nista vala on choko nije, Clippe dosle uzele tekmu i to je to. Rakete odigrale prvu cetvrtinu da valja ostalo kita
Pa kad superstar i prva violina ekipe uzme isto šuteva kao i Brewer, Ariza ili Smith, tu nešto nije uredu. Jednostavno, meni je porazno da Harden u ovakvoj utakmici uzme 13 šuteva. Zbog toga je čoker, jer moraš biti mudonja i ispaliti 30 lopti ako treba, sve samo da tvoja ekipa pobjedi. Utakmica se lomi, a Brewer i Ariza uzimaju šuteve, a Brada gleda. Isto kao što je Lebron bio čoker, iako je na kraju imao dobru statistiku, al' znaš već kako se kaže za statistiku, ne moram ponavljati. Kad se utakmica lomila, ni jednog, ni drugog nigdje nije bilo. Pusti mi se te trice na -15 sa 1:30 do kraja.
Viva la France, as they say in Rome.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 maj 2015, 15:23

Luminary je napisao/la:Ma Cikago trenutno ima bolji tim od Klivlenda, ali ne bih ja odmah tek tako otpisao Lebrona i kompaniju, pogotovo jer se ovaj najvise naljuti i najvise pogadja kada mu je prethodna utakmica bila ispod prosjeka. I dalje mislim da ce ovdje odluciti sedma utakmica i tu dajem prednost Cikago, umor ce i stici i Jamesa i Irvinga jer je i vise nego ocigledno da ce igrati minimum 43 minute
Imaju (nakon povreda u Cle), a i bez povreda bi ovo bila zestoka serija, Bullsi su dorasli, dugo su na okupu, previse isfrustrirani, jednostavno nece pasti tako suho. Imaju ljudi sansu za finale, dok je Cle prva godina na okupu, treba dati i Bullsima credit

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 05 maj 2015, 15:23

Vasa Ladacki vol. 8 :lol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 maj 2015, 15:27

Belmin6 je napisao/la:Vasa Ladacki vol. 8 :lol:
A vasoni :mrgreen:

Des Vaso kingu

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 05 maj 2015, 15:30

alemsa je napisao/la:
Des Vaso kingu
Jel i Guarin banovan? Nestao je tek tako

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 maj 2015, 15:33

Luminary je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Des Vaso kingu
Jel i Guarin banovan? Nestao je tek tako
Lici mi na @vasu, on zapne glavom dok tipka, da bude politicki ispravan, a @guarin se hinjski kiseli

Jos se vasa lozi na rock, vidis lokacije zabranjeno pusenje, extra album

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 05 maj 2015, 16:43

Ne znam o čemu pričate. :mrgreen:
Viva la France, as they say in Rome.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 05 maj 2015, 17:16

Zasto Papanikolaou ne dobiva minutazu u play offu u Olyu i Barci je znao iskoristiti minutazu u kljucnim utakmicama

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 maj 2015, 17:47

@Interista

Pitaj McHalu :mrgreen:
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 06 maj 2015, 02:45, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2015, 17:47

alemsa je napisao/la:Eto sad Irving jaci od Brona, @dema je ubo, dok je James na parketu Irving ce igrati dobro jer ke glavni fokus na Bronu, vidjeli bi Irvinga da ga cuva Jimmy cijelu tekmu pa da ga nakon pick-a ceka jos jedan, trckaro bi do kosa kite. Jedna je tekma, ne postoji sportista koji nece imati los dan, insan je, nije robot, plus nisu dugo igrali, malo rust, plus nove rotacije, koje mjenjaju dosta toga. Polako, ovo bez Brona Cle ne moze proci ni u snu, oni idu dokle ih Bron nosi i to je to
Lebron jeste u 4 periodu zakazao to je kod njega normalno ali citam adriana i kaze on je krivac i Cavsi zbog njega ne mogu bolje i td...pa druze covjek dosao i odma vas u favorite svrstali
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 maj 2015, 17:52

Irving je sinoć bio bolji od Jamesa, i to je razlog što je Cleveland poražen.

Ako Cavaliersi planiraju nešto ozbiljnije napraviti u ovoj seriji, James će morati igrati kako zna i umije.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 05 maj 2015, 18:01

Ma sa Love i JR, Chicago bi ovdje uzeo jednu tekmu i to je to. Ovako su iskoristili povrede i suspenzije Cavsa.
I sto neko napisa, ni meni nije jasno da su 7 ili 8 puta ostavili samog Gasola sa poludistance, pomjerili ga nisu a covjek ubica sa te pozicije.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 maj 2015, 18:17

masteRofPoker je napisao/la:Ma sa Love i JR, Chicago bi ovdje uzeo jednu tekmu i to je to. Ovako su iskoristili povrede i suspenzije Cavsa.
I sto neko napisa, ni meni nije jasno da su 7 ili 8 puta ostavili samog Gasola sa poludistance, pomjerili ga nisu a covjek ubica sa te pozicije.

Zato sto su kroz pickove Bullsi pravili mismatch, prvo je Miller zavrsavo na Gasolu :urnebes: Kasnije kroz pickove su Tristan i Mozgov bili spori u rotiranju gdje je Gasol zavrsavo sam, nakon toga su stavljali 2 igraca na pick igru, gdje je Rose proso kroz i njih i samo vraco loptu otvorenom igracu, mali im je i fukcionisalo to sa 2 igraca, to je bilo u cetvrtom negdje oko 7-8 minuta do kraja, kad su i prisli, onda je timeout i Rose im razbio pick branjenje sa 2 igraca.

Napravit ce adjustments zato Cavsi
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 05 maj 2015, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2015, 18:17

masteRofPoker je napisao/la:Ma sa Love i JR, Chicago bi ovdje uzeo jednu tekmu i to je to. Ovako su iskoristili povrede i suspenzije Cavsa.

Kad se JR vrati nama ce i godit da malo od Irvinga uzme loptu i Jamesa inon se malo ispucava :opaopa:
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 05 maj 2015, 18:53

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 maj 2015, 22:26

slika

kloc :kafa:

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 06 maj 2015, 00:18

jel u cetvrtak sljedeca utakmica izmedzu Cikaga i Clevlanda ?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.