eh njega evo kontam uzeti da se ponovim malokoalem je napisao/la:G3 je ako mene pitaš najbolji telefon ako gledaš omjer cijene i kvalitete. Star dvije godine, a rame uz rame današnjim telefonima.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
eh njega evo kontam uzeti da se ponovim malokoalem je napisao/la:G3 je ako mene pitaš najbolji telefon ako gledaš omjer cijene i kvalitete. Star dvije godine, a rame uz rame današnjim telefonima.
od ta tri navedena A5 2016 svakakoInatSilanBosanski je napisao/la:J5 2016, A5 2016 ili J7 2016? Koji od ova tri?
Izvinite opet sto pitam, haver konto mijenjat tel pa kaze da se raspitam.Hvala unaprijed.
Naravno, ja nadogradio cim sam uzeo.JoseeMourinho je napisao/la:eh njega evo kontam uzeti da se ponovim malokoalem je napisao/la:G3 je ako mene pitaš najbolji telefon ako gledaš omjer cijene i kvalitete. Star dvije godine, a rame uz rame današnjim telefonima.pa me zanima da li ga je moguce nadograditi na ovu zadnju verziju androida?
pa trebao bi da bude ovaj sa exynosom, jer su takvi namjenjeni za nase podrucjeInatSilanBosanski je napisao/la:U telekomu je taj snapdragon? Uglavnom A5 je i po gsm bolji od ostalih.Prenijet cu mu, hvala na odgovorima.
kolko košta taj G3JoseeMourinho je napisao/la:eh njega evo kontam uzeti da se ponovim malokoalem je napisao/la:G3 je ako mene pitaš najbolji telefon ako gledaš omjer cijene i kvalitete. Star dvije godine, a rame uz rame današnjim telefonima.pa me zanima da li ga je moguce nadograditi na ovu zadnju verziju androida?
Moze se kupiti do 450 KM, strasan mobitel s obzirom na cijenu i u poredjenju s drugim (puno skupljim) mobitelima. Mene samo nervira sto nekako prevelik, ne svidja mi se kako je dizajniran. A takodjer, nisam ni neki ljubitelj LG mobitela.legenda reala je napisao/la:
kolko košta taj G3
Nov?Federer17 je napisao/la:Moze se kupiti do 450 KM, strasan mobitel s obzirom na cijenu i u poredjenju s drugim (puno skupljim) mobitelima. Mene samo nervira sto nekako prevelik, ne svidja mi se kako je dizajniran. A takodjer, nisam ni neki ljubitelj LG mobitela.legenda reala je napisao/la:
kolko košta taj G3
Da, ali onaj 16gb/2gb, 32/3 je skuplji, ali mislim da se do 500KM moze sigurno kupiti. Nemam vremena sad da potrazim, podavno sam to gledao. Vidi na piku u mob shopovima koliko se to otprilike krece.legenda reala je napisao/la:Nov?Federer17 je napisao/la:Moze se kupiti do 450 KM, strasan mobitel s obzirom na cijenu i u poredjenju s drugim (puno skupljim) mobitelima. Mene samo nervira sto nekako prevelik, ne svidja mi se kako je dizajniran. A takodjer, nisam ni neki ljubitelj LG mobitela.legenda reala je napisao/la:
kolko košta taj G3
Ma ja gledam slike i sviđa mi se, ma svi ovi novi su veliki nekakvi, ne razumijem se u te telefone uopšte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.