Igrač br. 6
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Igrač br. 6
stecen kultni status u repzataciji
Ogija u Zadrugu!!LjoZee je napisao/la:Daj neku peticiju da Ogi udje u kakav reality da mozemo ga u kadru 24 sata pratiti

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja vjerujem Ogiju u vezi prepiska, kod JK sam primjetio jedan detalj, oko onih navodnih prepiski, mala je zaboravila da je Ogi iz Bosne i da ne koristi ekavicu, a evo kod Ogija fino vidimo ijekavicu a njen tekst je ekavica, osim toga ima i grešaka što vjerujem da je ovaj napaljenko fulao slova, a i mreža je njegova.
Sve u svemu, JK je fejkala prepiske kao što laže i cijelo vrijeme, dok je ovo Ogijevo 100% autentično.
Ogi trpa ne vadi a i Jelena sebi trpa i ne vadi.
Sve u svemu, JK je fejkala prepiske kao što laže i cijelo vrijeme, dok je ovo Ogijevo 100% autentično.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- invincible1921
- Kontakt:
Ma mislim i kad je rekla fotomontazaSGD53 je napisao/la:Ja vjerujem Ogiju u vezi prepiska, kod JK sam primjetio jedan detalj, oko onih navodnih prepiski, mala je zaboravila da je Ogi iz Bosne i da ne koristi ekavicu, a evo kod Ogija fino vidimo ijekavicu a njen tekst je ekavica, osim toga ima i grešaka što vjerujem da je ovaj napaljenko fulao slova, a i mreža je njegova.

=\_1921_/=
Kakvi ovdje doktora ima, hvala momci sto ste dio ovoga
"We need to suffer. And we need to fight."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
malo da obidjem samo da vidim jesi zaspo na strazi jedinica jedinica ah ah mala provjera
Sinoć sam do 2 osto budan, radim od 7
Danas do pola četri
Ako Ognjena istjeraji iz reprezentacije, Genjac ima da stavi veto na to i da kaže da je ugrožen nacionalni vitalni interes !
Danas do pola četri

Ako Ognjena istjeraji iz reprezentacije, Genjac ima da stavi veto na to i da kaže da je ugrožen nacionalni vitalni interes !
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Istjerati besica, on je klotz
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sutra imam ispit od 8 sati bas ste odvratni
Iscitah sto sam propustio. NAs da nema trebalo bi nas izmisliti zivota mi!LlullSergio je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:Kida je kapiten na anketi!![]()
"Ko to kaže, ko to laže, da je kita mala,
Nije mala, nije mala triput ubadala!"![]()
![]()

Pa kukaj Ognjenu! I mi cekamo!Sheyi je napisao/la:Sutra imam ispit od 8 sati bas ste odvratni

samo da pozdravim adija, tojest pedju

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.