Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
E moj Štef na šta si spao, da te ljudi prepoznaju kao pitara 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hahah pa nije da neću u maju duplu proslavitiRaonffa je napisao/la:E moj Štef na šta si spao, da te ljudi prepoznaju kao pitara

Upitno je da li je u top 10 stvari koje sutra trebaju uradit po hitnostiPenaltiky je napisao/la:Var nam je najpotrebniji.Raonffa je napisao/la:Moguće je da je to ta cifra helčo, možda to i nije toliko skupo al' je suštinski nepotrebno u našoj ligi. Mislim, valjalo bi normalno, al' ima hiljadu nekakvih stvari koje se trebaju odraditi na infrastrukturi naših stadiona, pa tek bi onda došao na red taj VAR.
U ligi gdje nemaš pet kvalitetnih terena, gdje ti pola stadiona nema reflektore, VAR je stvarno luksuz
Kome bi ti VAR uveo? Olimpiku? Na stadionu za 3milje ljudi? Koliko milisekundi bi opstala ta tehnika na stadionu da je neko ne hapi hahahha drugo je hnl haveru I razlika je ogromna kad pogledas nase I njihove nize lige...tu je bas izrazena od love, uslova, organizacije, itd
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa nećeš vjeruj miFoSte95 je napisao/la:Hahah pa nije da neću u maju duplu proslavitiRaonffa je napisao/la:E moj Štef na šta si spao, da te ljudi prepoznaju kao pitara![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nemoj FosteTA dirat,on je našsb1996 je napisao/la:Tad bi vam bili jos veci kompleks, jos vise bi se zamarali sa nama a mi bi vas karlaliFoSte95 je napisao/la:Šta li se muti u Širokom![]()
ne bi imao ništa protiv da i Maminjo zvanično uđe u klub, tek mi onda ovaj cirkus potpun bio hahaha![]()

SAMO ŠIROKI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bože sačuvajsince1948 je napisao/la:Nemoj FosteTA dirat,on je našsb1996 je napisao/la:Tad bi vam bili jos veci kompleks, jos vise bi se zamarali sa nama a mi bi vas karlaliFoSte95 je napisao/la:Šta li se muti u Širokom![]()
ne bi imao ništa protiv da i Maminjo zvanično uđe u klub, tek mi onda ovaj cirkus potpun bio hahaha![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bar vi trebate iz sve snage kolektivno dovit za nasu duplu ako hocete u europuRaonffa je napisao/la:Pa nećeš vjeruj miFoSte95 je napisao/la:Hahah pa nije da neću u maju duplu proslavitiRaonffa je napisao/la:E moj Štef na šta si spao, da te ljudi prepoznaju kao pitara![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ide treće mjesto k'o iz pičhke moj denchoDenchi je napisao/la:
Bar vi trebate iz sve snage kolektivno dovit za nasu duplu ako hocete u europu![]()

Morate se malo potruditi. Znači morate koju dobitRaonffa je napisao/la:Ma ide treće mjesto k'o iz pičhke moj denchoDenchi je napisao/la:
Bar vi trebate iz sve snage kolektivno dovit za nasu duplu ako hocete u europu![]()

-
- Kontakt:
mi kad bi imali var utakmica bi trajala 4h
var bi se pregledavao svake 2 3 minute
var bi se pregledavao svake 2 3 minute
Pa u tom je I problem kako ideRaonffa je napisao/la:Ma ide treće mjesto k'o iz pičhke moj denchoDenchi je napisao/la:

A vala, ne znam ni koja je svrha da oni izadju u Evropu...Denchi je napisao/la:Pa u tom je I problem kako ideRaonffa je napisao/la:Ma ide treće mjesto k'o iz pičhke moj denchoDenchi je napisao/la:

Pa polako, biće, zamisli koliko smo jaki imamo šest poraza zaredom i opet nam treće mjesto bježi samo par bodovaBordo1946 je napisao/la:Morate se malo potruditi. Znači morate koju dobitRaonffa je napisao/la:Ma ide treće mjesto k'o iz pičhke moj denchoDenchi je napisao/la:
![]()

- robertkosar
- Kontakt:
SRETAN NAM DAN NEZAVISNOSTI
A oni koji mrze ovu lijepu drzavu mogu da mi ga popuse

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nema smisla da se oko toga prepucavamo, zaista.Vanja8 je napisao/la: A vala, ne znam ni koja je svrha da oni izadju u Evropu...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U Bosni bi taj var postavljen bio na jednom guzonji tvu, i to negdje na livadi ispod ozujsko suncobrana, a sudija s kacketicem na glavi.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI SVIMA NA FORUMU
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- svrakino1921
- Kontakt:
Koje ovo premirao Krupu
Sta se ovo desaje sa bordo divom
Sta se "desaje" sapke moj,gazimo ih igrom?svrakino1921 je napisao/la:Koje ovo premirao Krupu
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemoj samo da se desaje penalzagor1987 je napisao/la:Sta se "desaje" sapke moj,gazimo ih igrom?svrakino1921 je napisao/la:Koje ovo premirao Krupu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.