Avanes je napisao/la:Mislim da ne znaci ako dodje Bekrić da automatski Zeba odlazi.
Kad bi potpisao Bekrić, mislim da bi to bio najbolji marketinški potez, kojim bi se vratili navijaci na Grbavicu.
Povecanjem prihoda od prodaje ulaznica, pa eventualnim povecanjem broja sponzora koji je uslovljen tim vecim brojem navijaca na stadionu, mislim da bi se moglo finansijski pokriti to ulaganje zvano Samir Bekrić
Naravno da ne znaci,ali moze i da znaci...moze i da Bekric ne dodje a da Zeba opet ode...evo me ko Amar

,ovako on prica

...uglavnom,poenta je da ova dva igraca nisu vezana,svaki ima odvojenu pricu...uvijek postoji mogucnost da neko iz kluba ode ako dodje ponuda koja zadovoljava,a isto tako uvijek postoji mogucnost da neko kvalitetan dodje ako nam se ukaze prilika...ja mislim da ovo uopste nije konacan sastav Zelje,iako su pripreme pocele...ocekujem i da neko ode ,ali ocekujem i da neko dodje,da li je to Bekric,vidjecemo...ne bi trebalo biti puno promjena,ali mislim da ce ih ipak biti.Vrijeme je pred nama.Sabur!