mozes, samo trebas biti snalazljivNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sad kontam, jedina losa stvar sezonske je sto ne mozes sakupljati ulaznice
kada udjes na tribinu, cekas druge navijace i pitas ih da ti daju kartu, 90% navijaca ih baci
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
mozes, samo trebas biti snalazljivNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sad kontam, jedina losa stvar sezonske je sto ne mozes sakupljati ulaznice
Moja prva utakmica za prvi tim na Tušnju pod reflektorima...staragarda je napisao/la:mnogo emocia me veze za ove reflekorecrvenocrnitz je napisao/la:![]()
....hvala Azmire
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve su drug ispod čekićaadnan27 je napisao/la:Mocno brate jel su ovo promjenili sijalice neispravne il se meni cini
krmpotich je napisao/la:Sve su drug ispod čekićaadnan27 je napisao/la:Mocno brate jel su ovo promjenili sijalice neispravne il se meni cini
Prenos starta u 18, dok je mec u 19:30h. Ne bacajte bombetine. Cuj pise na FBadnan27 je napisao/la:Na face pise da je u 18:00
Dubravac nema greske hehecoelho41 je napisao/la:Nisam stigao ništa pisati poslije utakmice sa Širokim, a i nije toliko prijeko potreban moj komentar, nit će utjecat na neko javno mnijenje, ali sve je rečeno i posebno me dojmio ovaj komentar: "Bolje izgubiti jednom 0-3 nego 3 puta 1-0", ovo nam je dobar šamar pred kraj i opomena da se uozbiljimo, možda nas je malo bilo u nedjelju, ali igrači ispraćeni ovacijama čak je i Široki dobio ovacije, mislim i Barcelona izgubi 3 utakmice zbog nedostatka širine tima, a kamoli mi tu nešto da se žalimo, zadatak je spremit ekipu fizički za ostale utakmice u kupu i u prvenstvu, uvijek imamo +2 utakmice mjesečno više od Zrinjskog i Sarajeva, ali Bože moj šta je tu je idemo do kraja, ni titula nije gotova stvar, imamo mi šanse i dalje najveće uz Zrinjski.
A što se tiče ovih komentara tipa "dosta cijela Tuzla, ne trebaju ovi iz okoline da bi se napunila tribina..." niđe veze stvarno, ja prvi nisam iz Tuzle, nego iz Dubrava i ne može mi Bog tobejarabi zabranit da dođem i bodrim Slobodu, jer me stari od malih nogu vodio na Tušanj, fala mu za to, jedino takvi komentari mogu me razočarat u "kolege" s kojima dijelim tribinu tokom neke utakmice.
Svaka castpompom je napisao/la:Pozdrav za sve normalne navijace na ovom forum (ako ih ima![]()
)
![]()
Evo jedna i sa Živiničkog balkona,
i da pozdravim onog iz Gracanice i da mu kazem da ne pise glupo.sti, jer zadnje 3 godine gotov sam svaku utakmicu bio na Tusnju i nikada ni na jednoj tribini nisam nista cuo lose o okolnim gradovima![]()
I trebal kakvo antibot pitanje ili je ova slika dovoljna![]()
E ne radi više u Innuzlajci je napisao/la:Svaka castpompom je napisao/la:Pozdrav za sve normalne navijace na ovom forum (ako ih ima![]()
)
![]()
Evo jedna i sa Živiničkog balkona,
i da pozdravim onog iz Gracanice i da mu kazem da ne pise glupo.sti, jer zadnje 3 godine gotov sam svaku utakmicu bio na Tusnju i nikada ni na jednoj tribini nisam nista cuo lose o okolnim gradovima![]()
I trebal kakvo antibot pitanje ili je ova slika dovoljna![]()
![]()
Ali antibot ipak ide.
Kako se zove konobar u Innu na Bulevaru koji navija za bodaSlo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.