FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znaci jos da ce potpisati za nas ali ako potpise onda je to - to, DUPLA KRUNA! 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Dupla slatka.pile87 je napisao/la:SlatkaBata_Barata je napisao/la:Izvor Cviko !adoni je napisao/la:Ekipi se na pripremama jutros prikljucio i Bekric![]()
![]()
![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ma nije dosao u Medjugorje, e da li ce doci to ne znam...avlami97 je napisao/la:Dupla slatka.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Prikljucit ce se ali ima i dvije strasno dobre ponude iz Izraela i Madjarske... Al' kako stvari stoje odbit ce ih potpisati za ZELJU na 1+1...A razlog je taj sto zeli biti jedan period sa porodicom prije nego se ponovno otisne u Evropu po novu branšu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- partibrejker1921
- Kontakt:
Nije došao, šupljak mrtvi...
Raja mu po facebooku vec cestita
Na izvor.ba pise da ce su naredna 2 dana prikljuciti pripremama , ali informacija je do njih stigla iz izvora blikom klubu.
Puno takvih informacija je proslo al se nista nije desilo, mada imam neku pozitivnu suhu u vezi ovoga, a kada bi se vratio, mislim da ostali klubovi nebi ni trebali igrati na proljece jer onda zaista nema smisla !
Znaci slobodno neka se bore za drugo mjesto Listica, Torpedo, i borac , jer prvo bi bilo vec osvojeno !

Znaci slobodno neka se bore za drugo mjesto Listica, Torpedo, i borac , jer prvo bi bilo vec osvojeno !
... srcu draga boja plava ...
E jbg sad i ja imam info. o Bekriću da ce se prikljuciti pripremama u narednih dan dva, trenirat ce se nama i iscekivati razvoj situacije u vezi transfera u Rusiju i Tursku ako to propadne potpisuje na dvije godine, e sad da nema tu istine nebi ja imao info kao i još par forumaša, mislim da je istinita info. i za nadati se je da ce mu propasti ovi inozemni angažmani 

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Hehe, ma kazem ti dosta mi je "Izvora bliskim klubu", daj neku 100% tacnu info pa da znamo na cemu smo.Hoomer je napisao/la:E jbg sad i ja imam info. o Bekriću da ce se prikljuciti pripremama u narednih dan dva, trenirat ce se nama i iscekivati razvoj situacije u vezi transfera u Rusiju i Tursku ako to propadne potpisuje na dvije godine, e sad da nema tu istine nebi ja imao info kao i još par forumaša, mislim da je istinita info. i za nadati se je da ce mu propasti ovi inozemni angažmani
Vjeruj mi da se svi nadamo da ce mu propasti te ponude sto ima da dodje u sveti klub, pa da malo filujemo ove kvazi ekipe tipa sirokog i ostalih, da napravimo iskorak u europi ...
Ne znam, vrijedi sacekati, ako i ne potpise nije neka steta ( mislim na ligu jer realno smo najjaci u prvenstvu) , dok bi nam za europe itekako valjao.
Uglavnom sve je moguce, a nadajmo se najboljem !

Zadnja izmjena: Malta23, dana/u 31 jan 2012, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
... srcu draga boja plava ...

sta je ovo na njegovom fb. profilu ?? svi mu cestitaju na ponovnom dolasku

bilo bi glupo da isfura svu raju sada pa da ne dodje, znaci blizu je dolasku

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
koliko si siguran Joškodomorocki je napisao/la:strpite se do sutra ujutro....
Sad će se opet aktivirati priče o Zebinom odlasku.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- diplomatija
- Kontakt:
sjebace se samir kad ujde na fb hah
- themaniaks
- Kontakt:
zeli biti blizu kuce?pa potpisuj onda 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Mislim da ne znaci ako dodje Bekrić da automatski Zeba odlazi.
Kad bi potpisao Bekrić, mislim da bi to bio najbolji marketinški potez, kojim bi se vratili navijaci na Grbavicu.
Povecanjem prihoda od prodaje ulaznica, pa eventualnim povecanjem broja sponzora koji je uslovljen tim vecim brojem navijaca na stadionu, mislim da bi se moglo finansijski pokriti to ulaganje zvano Samir Bekrić
Kad bi potpisao Bekrić, mislim da bi to bio najbolji marketinški potez, kojim bi se vratili navijaci na Grbavicu.
Povecanjem prihoda od prodaje ulaznica, pa eventualnim povecanjem broja sponzora koji je uslovljen tim vecim brojem navijaca na stadionu, mislim da bi se moglo finansijski pokriti to ulaganje zvano Samir Bekrić
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
gdje ima dima ima i vatre...samo ja mu necu cestitat nit se radovat dok ne sarne potpis 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- spielführer_21
- Kontakt:
@avanes, imaš li tu sliku s avatara u malo većem formatu?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
spielführer_21 je napisao/la:@avanes, imaš li tu sliku s avatara u malo većem formatu?

Veomadado55 je napisao/la:koliko si siguran Joškodomorocki je napisao/la:strpite se do sutra ujutro....

Einigkeit und Recht und Freiheit
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrasno15, Lokomotifa, Mana, WeekendOffender i 64 gosta.