Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da ovom objasnim sto kaze vi iz smrdljivog glavnog grada. Momak FK Sarajevo je platilo u dvije rate 2 do 3 miliona duga drzavi,dok vi ostali dugujete pare i stetite smrdljivu drzavu sa tim smrdljivim glavnim gradom koja ironija,a too Sarajevo sve u marku platilo,isto to FK Sarajevo od tog grada dobija jedno veliko nista,pa cak ni od saveza koji nije pokrenuo da dobijemo sredstva od UEFE za projekat akademije,sa tei terena itd tako da tu pricu ostavi za negdje drugo
Ma pusti ti to dok se ne zavrsi zadnja tekma kod mene ni grama euforije nema,to sto dobro igramo igrali smo i prije uvijek napadacki,bez kalkulacija,sad nam ekipa uvijek najduze ostaje na okupu kao i kod SB sto je prednost,dodje mozda 2 igraca ode jedan i to je tohskzmostar je napisao/la:Prvo kolo pokazalo ocigledne stvari sto se tice kraja na tablici,Sarajevo je novi prvak i nema ozbiljnog protivnika ,Zrinjski je sigurno drugi jer ne vidim kako nas netko moze stici Siroki je malo trenutno bolja ekipa ali 8 bodova tesko da oni mogu stici ,Zeljo sumnjam da ce izboriti europu jednostavno losa atmosfera i kriminalan igracki kadar.
Za europu Mladost i Siroki glavni konkurenti.
Sarajevo djeluje napokon ozbiljno i zna sto hoce i mozda su trenutno jaca momcad za 40% i od Zrinjskog i Sirokog.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ono je kriminalno. Od kvalitete kamera, preko produkcije, pa sve do onih jadova s terena, što ne znaju postaviti pitanje već mumlaju. Sunce ti poljubim, ovo da je negdje drugo, dobili bi kaznu za onaj kriminal od prenosa.Penaltiky je napisao/la:Meni je najbolje kad im je jedna kamera maks izoštrena i max kontrast a na drugoj minimum pa prelaziAlfredNobel je napisao/la:Što profesionalno, kad može amaterski. Gledam onu tekmu jučer na BHT-u, isto kao da su snimali Galaxyjem S2, pa šta je ono onako tito dragi. Još oni retardi od komentatora, muka ih slušati. Još gora stvar je što postave one mikrofone toliko blizu terena, da čuješ svaku psovku i deranje trenera. Yebem svima u Savezu familiju.redbull93 je napisao/la:Ja priloga na bhtu, tacno me stid sto sam ono gledao. Yebem vam majku vise, dajte arenama nek prenose, kako vas nije stid vise? Mikrovalnom marke first ljudi snimaju utakmice, u pm.
Ma sve dok su uhljebi i diletanti u Savezu, nema nama napretka. Ovo je samo jedan od tih segmenata koji je sramotan. Daj to Areni, da ljudi urade maksimalno ozbiljno, od kvaliteta slike, komentatora, pa do priloga.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Najjace je pustili kanal u hd rezoluciji, najavili ga na sva zvona, a koriste ga samo kada dobijaju sliku sa nekog prenosa 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- KongrateUK
- Kontakt:
Ne košta vas ništa da izdvojite pet minuta, i pošaljete mail sportskoj redakciji BHT-a, sa istim sadrzajem koji ovdje pišete, od kvalitete prenosa, nacina prenosa pa do svega ostalog, i uz obaveznu napomenu da ce te prestati placati pretplatu, ja sam im ih bombardovao mailovima na pocetku sezone zbog one glupače koja je uzimala izjave na poluvremenu i pred kraj utakmice, mater joj radi na FTV-u, a kcerku uvalila u sportsku redakciju BHT-a, dva puta je mogla raditi sto je radila, treci put je nije bilo, ono je bilo cisto vrijedjanje inteligencije gledalaca pred TV-om, a komentatori Šuko i Spaho su posebna prica, prvi jucer govori kada je specijalna jedinica policije usla na tribinu (Široki-Zrinjski) da ulaze "specijalne antiteroristicke snage policije", drugi je u prenosu Radnik - Željo jedno 30.puta spomenuo "možda je bio/bilo" - penal, ruka, faul, ofsajd
Karine i ublehe bi htjele pretplatu i da im se ista placa, ali da rade na nivou prenosa iz 1982., ološ budžetski uhljebljeni, svi redom

Karine i ublehe bi htjele pretplatu i da im se ista placa, ali da rade na nivou prenosa iz 1982., ološ budžetski uhljebljeni, svi redom

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Mozemo mi poslati milion mailova, ali oni kamere bolje kupiti nece, niti ce poboljsat reportaze. Razlog ti je jednostavan, ne znaju.KongrateUK je napisao/la:Ne košta vas ništa da izdvojite pet minuta, i pošaljete mail sportskoj redakciji BHT-a, sa istim sadrzajem koji ovdje pišete, od kvalitete prenosa, nacina prenosa pa do svega ostalog, i uz obaveznu napomenu da ce te prestati placati pretplatu, ja sam im ih bombardovao mailovima na pocetku sezone zbog one glupače koja je uzimala izjave na poluvremenu i pred kraj utakmice, mater joj radi na FTV-u, a kcerku uvalila u sportsku redakciju BHT-a, dva puta je mogla raditi sto je radila, treci put je nije bilo, ono je bilo cisto vrijedjanje inteligencije gledalaca pred TV-om, a komentatori Šuko i Spaho su posebna prica, prvi jucer govori kada je specijalna jedinica policije usla na tribinu (Široki-Zrinjski) da ulaze "specijalne antiteroristicke snage policije", drugi je u prenosu Radnik - Željo jedno 30.puta spomenuo "možda je bio/bilo" - penal, ruka, faul, ofsajd![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ništa to neće promijeniti. Oni to neće, niti znaju, jer ih ne zanima. Klasični uhljebi kojima je najbitnije da legne plata. Mogu ja odmah sad sročiti roman i reći od A-Ž, ali ništa to neće promijeniti. Jedini način je da se daju prava Areni, ostalo je sve šuplja priča.KongrateUK je napisao/la:Ne košta vas ništa da izdvojite pet minuta, i pošaljete mail sportskoj redakciji BHT-a, sa istim sadrzajem koji ovdje pišete, od kvalitete prenosa, nacina prenosa pa do svega ostalog, i uz obaveznu napomenu da ce te prestati placati pretplatu, ja sam im ih bombardovao mailovima na pocetku sezone zbog one glupače koja je uzimala izjave na poluvremenu i pred kraj utakmice, mater joj radi na FTV-u, a kcerku uvalila u sportsku redakciju BHT-a, dva puta je mogla raditi sto je radila, treci put je nije bilo, ono je bilo cisto vrijedjanje inteligencije gledalaca pred TV-om, a komentatori Šuko i Spaho su posebna prica, prvi jucer govori kada je specijalna jedinica policije usla na tribinu (Široki-Zrinjski) da ulaze "specijalne antiteroristicke snage policije", drugi je u prenosu Radnik - Željo jedno 30.puta spomenuo "možda je bio/bilo" - penal, ruka, faul, ofsajd![]()
Pretplatu svakako ne plaćam.
- KongrateUK
- Kontakt:
Mogu kada hoce i žele, jeste li gledali prenos otvaranja EYOF-a? otvaranje Vijecnice? problem je sto BHT-u prenose ocito radi privatna firma iz Sarajeva (fleš produkcija tako nešto), takodjer utakmice reprezentacije su bile dokaz da itekako znaju kada hoce, kriv je i telekom kao glavni sponzor lige sto im ne uvjetuju kvalitet prenosa, kvalitet prenosa na BHT-u odron od odrona, na Mojoj TV malo kvalitetniji, ali im je zato prenos Sarajevskog derbija na Mojoj TV na vrhunskom nivou, rade po logici da rade sa minimalnim sredstvima a da sto vise izvuku, za sto manje para da odrade prenos, zato angazuju privatnu firmu koja im odradi prenos za par hiljada maraka, dok bi prenos u njihovoj reziji na zavidnom nivou izniosio preko 15.tak hiljada maraka, tu cifru znam jos od prije par godina kada su komsije igrale protiv švaba pa trka bila izmedju javnog servisa i Face TV-a da radi prenos, sve u svemu ako nema pritiska gledalaca, žalbi, upita, nicemu drugom se i ne mozemo nadati, a u drzavi itekako ima firmi koje znaju i umiju ako vec nece javni servis, BHT cak ima i lebdecu kameru koju vise i ne koriste i kao par onih one man camera dobivenih od TRT-a, vrhunske kamere sa kojima se radi prenos sa terena, ali kakve vajde kada su ološ obicna, naša posla, amaterizam klasicni
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Sad odgledao emisiju derbi na tv1, vise nego solidan pregled kola, ukratko sroceno u 30 min sve, Musemic gost bio. U odnosu na bht, ovi su cnn za njih.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- AlfredNobel
- Kontakt:
Naravno da mogu, sve se može kad se hoće. Problem je što neće. Na EYOF-u su to morali odraditi kako treba, jer je to ozbiljna stvar. Kao što kažeš, trošak minimalan, a oni bi da izvuku maksimum. Možda i treba slati mailove, urgirati, ali koliko je realno da se nešto promijeni, ne znam.KongrateUK je napisao/la:Mogu kada hoce i žele, jeste li gledali prenos otvaranja EYOF-a? otvaranje Vijecnice? problem je sto BHT-u prenose ocito radi privatna firma iz Sarajeva (fleš produkcija tako nešto), takodjer utakmice reprezentacije su bile dokaz da itekako znaju kada hoce, kriv je i telekom kao glavni sponzor lige sto im ne uvjetuju kvalitet prenosa, kvalitet prenosa na BHT-u odron od odrona, na Mojoj TV malo kvalitetniji, ali im je zato prenos Sarajevskog derbija na Mojoj TV na vrhunskom nivou, rade po logici da rade sa minimalnim sredstvima a da sto vise izvuku, za sto manje para da odrade prenos, zato angazuju privatnu firmu koja im odradi prenos za par hiljada maraka, dok bi prenos u njihovoj reziji na zavidnom nivou izniosio preko 15.tak hiljada maraka, tu cifru znam jos od prije par godina kada su komsije igrale protiv švaba pa trka bila izmedju javnog servisa i Face TV-a da radi prenos, sve u svemu ako nema pritiska gledalaca, žalbi, upita, nicemu drugom se i ne mozemo nadati, a u drzavi itekako ima firmi koje znaju i umiju ako vec nece javni servis, BHT cak ima i lebdecu kameru koju vise i ne koriste i kao par onih one man camera dobivenih od TRT-a, vrhunske kamere sa kojima se radi prenos sa terena, ali kakve vajde kada su ološ obicna, naša posla, amaterizam klasicni
- KongrateUK
- Kontakt:
Reportažna kola BHT-a i live studio dobijeni kao donacija od TRT-a, vrijednost vozila i opreme 500.000 eura !

Dokaz da imaju opremu i da žele kada hoće
BHT 1 Specijalne emisije povodom EYOF-a

Pa se ti ne žali, ne urgiraj i ne buni se

One man kamera BHRT-a desno (prenos bio na Novoj TV, BHRT vrsio snimanje i prenos signala)2016.g
TRT donirao BHRT-u opremu za digitalni studio i reportažna kola u vrijednosti 500.000 eura
Turska radio-televizija (TRT) uručila je donaciju u vidu tehničke opreme Radio-televiziji Bosne i Hercegovine (BHRT) u vrijednosti od 500.000 eura.
Radi se o donaciji u vidu reportažnih kola i opreme za jedan digitalni studio, koja će prema riječima čelnih ljudi BHRT-a u značajnj mjeri poboljšati proizvodnju i emitovanje programa BHRT-a.
– Ona podrazumijeva kompletnu opremu za jedan digitalni studio i reportažna kola potpuno opremljena koja će nam omogućiti da radimo prenose i program van zgrade BHRT-a. Radi se o izuzetno vrijednoj donaciji, o digitalnoj opremi koju Radio-televizija Bosne i Hercegovine, u situaciji u kojoj se nalazi, ne bi bila u mogućnosti da obezbijedi zbog nedostatka finansijskih sredstava- istakao je generalni direktor BHRT-a Belmin Karamehmedović.
https://****/vijest/trt-donirao-bh ... ura-186900

Dokaz da imaju opremu i da žele kada hoće

BHT 1 Specijalne emisije povodom EYOF-a
A evo ko im radi prenose BHT lige, još moraju angazavati dodatnu firmu (new event takodje iz Sarajeva da bi odaslali signalCeremonija otvorenja snimat će se sa 12 kamera zadnje generacije
Otvorenje u nedjelju na Koševu
Dan uoči ceremonije otvorenja EYOF-a u subotu, 9. februara, BHT 1 emitirat će specijalne emisije. U otvorenom programu, koji će se realizirati od 16 do 19 sati iz Olimpijskog muzeja, sagovornici će biti najvažniji akteri organizacije EYOF-a, ali i gosti koji će evocirati uspomene i na Zimske olimpijske igre 1984. Reporterske ekipe javljat će se sa svih olimpijskih borilišta na kojima će se takmičiti mladi sportisti iz cijele Evrope.
Medina Šehić, urednica Sportskog programa BHT-a 1, kaže da su na BHRT-u posebno posvećeni pripremama za prijenos svečane ceremonije otvorenja, koja će se održati na stadionu Koševo, gdje su 8. februara 1984. počele 14. zimske olimpijske igre.
Važan detalj
- Zajedno s kreativnom ekipom EYOF-a, koja je zadužena za organizaciju i scenaristički dio ove manifestacije, radimo na realizaciji prijenosa koji će biti veliki izazov za BHRT. U nastojanju da vjerno prenesemo atmosferu, poruke i svaki važan detalj s ovog događaja, ceremoniju otvorenja radit ćemo sa 12 vrhunskih kamera zadnje generacije, sa stadiona i sa još dvije lokacije. Slično će biti i na ceremoniji zatvaranja, koja će se održati u Istočnom Sarajevu – kazala je Šehić.

Pa se ti ne žali, ne urgiraj i ne buni se

Dogovorit cemo organizovanu hajku na bht, yebem im sve uhljebatorsko.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pa onda se mi u pogresnoj crkvi molimo. za los prijenos je onda kriv savez koji u ugovor ne stavi standarde prijenosa koji moraju bit ispostovani, pa ko voli nek izvoli.
ovako cini mi se da jedina stavka koju oni gledaju je ko daje vise novca ...
ovako cini mi se da jedina stavka koju oni gledaju je ko daje vise novca ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Zajbancija prijatelju. Primijeti smajli na kraju recenice. Taman posla da nekog branim, svakako mi je bezvezna sva ta prica oko nekakvih podjela a pogotovo ko od koga egzistira. Cijela drzava hrani Sarajevo i Sarajevo hrani cijelu drzavu. Sve ostalo je suplja. Sarajevo ima potencijal tek da pravo postane lokomotiva koja ce povuci cijelu drzavu za sobom. Meni je zao sto se ne obrati vise paznje na neke granicne dijelove poput Krajine a za sa-ze kotlinu se ja ne brinem.brasileiro8 je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:
Nemoj nas braniti nema potrebe . Glavni paraziti u Sarajevo dolaze izvan Sarajeva(mislim na politicare).Raspitajte se koliko ljudi(cestitih) iz Zenice zaradjuje za egzistenciju upravo u Sarajevu. Moja snaha prva, spremi se i mami u nicaZe hvala Bogu neka.Kroz posao sam upoznao 10-ak ljudi iz Zenice.
Nemam problem kad je BiH u pitanju . Nego o savezu , neka zadnje Kosevo dovedu u red (ala Bilino,Grbavica). Neka krenu od Bijeljine, Tuzle (logicno) tu igraju po dva kluba . Nek pomognu Velezu(kad su im ukrali stadion), Bijeli Brijeg , Doboj Kakanj , B.Luku ,pa Kosevo . Plasirati se na Evropsko i izdvojiti po 500 hKM , malo lokalna zajednica i klubovi . Rijesio bi se veliki problem u kvalitetu bh fudbala .pozdrav cijeloj
Zivot bez stereotipa i bockanja na racun istih bi bio dosadan ali problem je kad to neko pocne preozbiljno dozivljavati i misliti da su mu stvarno drugi krivi za njegove probleme.
Nisam cjepidlaka,ali vjerovatno nesvjesno dvosmisleno napisano,nejse.Prije vise od 60 god. sam rodjen u Sarajevo , od roditelja koji to nisu. Neizmjerno volim grad svoga rodjenja ,ali se ne osjecam Sarajlijom.Sarajlije(oni u min. trecem koljenu) UGLAVNOM su duse od ljudi (naravno svugdje ima kukolja).Kad sam u drustvu takvih Sarajlija ,cesto osjetim ljubomoru prema onom miru i dobroti koju ti ljudi dobiju po rodjenju(genima).Naravno ne svi ,svugdje ima uhljupa u porodici.Filmovi"Ovo malo duse","Otac na sluzbenom putu" to malo opisuju. No ja sam u necemu u prednosti ,jer po porijeklu sam malo vise Bosanac. Meni je samo BiH iznad mog rodnog grada.Ne sumnjam i da vecina Sarajlija daje prednost BiH u odnosu na Sarajevom.Neki i ne(e te bas i ne gotivim previse).Evo ti jos jedan primjer.
Ogroman je sportski antagonizam izmedju nas i Zelje. Tesko je to objasniti,ko to ne zivi . Hvala Bogu i pameti(kulturi grada),pa nikad nije eskaliralo u nemile scene. Ma sve jedna raja,komsije ,braca. Ko voli i Sarajevo i Zelju ,taj nije navijac. Kad bih bio iskren,vise volim njihov poraz nego ...Tako i oni ,mozda jos vise , ali ima na stadionu Grbavica natpis,parola,transparent koji kaze :
NE BOJ SE GRADE,MLADOSTI MI MOJE , NA BRANIKU TVOME MANIJACI STOJE. Tad se bar na trenutak , zaboravi na sportski rivalitet i sjetis se da smo zajedno branili grad i nejac u gradu. Zajedno sa ostalim LJUDIMA (Rodzenim,Fukarama,Robijom i drugim) branili Sarajevo,Tuzlu,Zenicu i meni posebno drag Mostar.Postujem ja zayebanciju,podbadanje i salu , ali ima stvari sa kojim se ne treba saliti.Zato eto hvala Ti na tvom pstu-dobronamjernom. Izvinjavam se , ponijelo me ...za bordo-bijele boje i Sarajevo grad . Nek nam je ziva BiH,puno dusmana imamo ,da bi sami sebi bili dusmani. LP
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Orangina85
- Kontakt:
Ova FLASH produkcija je radila i za Arenu prenose koji se bili jako kvalitetni. Mislim da oni rade po principu koliko para toliko muzike tako da je sigurno da BHT/BH telecom idu na najjeftiniju opciju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ali bez ikakve zajebancije ja mislim da bi snimanje mobitelom bilo učinkovitije? Ne razumijem se u to previše ali uporedi onaj odron i svoj mobitel.AlfredNobel je napisao/la:Što profesionalno, kad može amaterski. Gledam onu tekmu jučer na BHT-u, isto kao da su snimali Galaxyjem S2, pa šta je ono onako tito dragi. Još oni retardi od komentatora, muka ih slušati. Još gora stvar je što postave one mikrofone toliko blizu terena, da čuješ svaku psovku i deranje trenera. Yebem svima u Savezu familiju.redbull93 je napisao/la:Ja priloga na bhtu, tacno me stid sto sam ono gledao. Yebem vam majku vise, dajte arenama nek prenose, kako vas nije stid vise? Mikrovalnom marke first ljudi snimaju utakmice, u pm.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Flash produkcija ne radi za BHT utakmice. BHT PL i za MojaTV i za BHT1 radi iskljucivo BHT1 produkcija sa SD opremom starom preko 30 godina. Dalje, Flash produkcija radi za Arenu i radili su prije ligu, a rade i sada Aba2 i Seha. Oni imaju puno bolju realizaciju ali je problem sto i oni imaju za sada samo SD signal.KongrateUK je napisao/la:Mogu kada hoce i žele, jeste li gledali prenos otvaranja EYOF-a? otvaranje Vijecnice? problem je sto BHT-u prenose ocito radi privatna firma iz Sarajeva (fleš produkcija tako nešto), takodjer utakmice reprezentacije su bile dokaz da itekako znaju kada hoce, kriv je i telekom kao glavni sponzor lige sto im ne uvjetuju kvalitet prenosa, kvalitet prenosa na BHT-u odron od odrona, na Mojoj TV malo kvalitetniji, ali im je zato prenos Sarajevskog derbija na Mojoj TV na vrhunskom nivou, rade po logici da rade sa minimalnim sredstvima a da sto vise izvuku, za sto manje para da odrade prenos, zato angazuju privatnu firmu koja im odradi prenos za par hiljada maraka, dok bi prenos u njihovoj reziji na zavidnom nivou izniosio preko 15.tak hiljada maraka, tu cifru znam jos od prije par godina kada su komsije igrale protiv švaba pa trka bila izmedju javnog servisa i Face TV-a da radi prenos, sve u svemu ako nema pritiska gledalaca, žalbi, upita, nicemu drugom se i ne mozemo nadati, a u drzavi itekako ima firmi koje znaju i umiju ako vec nece javni servis, BHT cak ima i lebdecu kameru koju vise i ne koriste i kao par onih one man camera dobivenih od TRT-a, vrhunske kamere sa kojima se radi prenos sa terena, ali kakve vajde kada su ološ obicna, naša posla, amaterizam klasicni
Da vam budem iskren znam par firmi ( ukljucujuci moje partnere) koji su nudili BHTelecomu HD i fullHD produkciju (imamo je i mi) ali ovi jednostavno ne zele to. I talu su sa BHT1 i onaj jad od prijenosa prolazi. Nisu tu krivi ljudi koji rade sa kamerama od OI u Sar i za pretpostavljam smijesne dnevnice nego sustav, televizija i opcenito ambicije i volja za napredak.
Pa ako ste gledali na NasaTV utakmice kupa prije Siroki-Zrinjski, Zrinjski-Siroki, Siroki-Zeljo 2x itd to su sve prijenosi u fullHD. Znaci jedna manja TV kao NasaTV moze fullHD a BHT1 ne moze. Da je vama znat kako signal sa stadiona dođe na MojaTV platformu i sta ljudi rade pali bi na guzicu.
A ove grafike sto koriste je posebno nesto. Znaci mislim da gorih i staromodnijih grafika nema u svijetu. Mozda u nekoj 3. ligi Gane.
Dok god Savez ne postavi standarde i drzi se istih ostat ce ovako kako je.
Zadnja izmjena: hlive, dana/u 26 feb 2019, 08:26, ukupno mijenjano 1 put.
It's better when it's live
Napisao sam iznad i ponovit cu. Flash ne radi tekme za BHT1 i MojaTV. To je se produkcija BHT1.Orangina85 je napisao/la:Ova FLASH produkcija je radila i za Arenu prenose koji se bili jako kvalitetni. Mislim da oni rade po principu koliko para toliko muzike tako da je sigurno da BHT/BH telecom idu na najjeftiniju opciju
It's better when it's live
- Evolve
- Kontakt:
hlive je SkySport za ove BHT 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.