Ma skonto sam kasnije ali obicno cim kritika svi ospu paljbu.wobly92 je napisao/la:Solinas zato ja juče i govorim ono, upravo zbog ovog debila sa C koji je cijelo vrijeme vrijeđao Husrefa, a to za Zebu nisam čuo, sad mi je pogotovo krivo što ga ne namlatiše.solinas je napisao/la:Dotle doslo druze ....staragarda je napisao/la: Bilo je da debil misli ako je platio ulaznicu na utakmicu da se moze ponasati ko zadnji retard... J e b o li im 10 maraka mater u p i c k u.... Sto ga ne izlomi interventna pa nek opet dođe na stadion... I mi na C kad se ne pobismo, mater im j e b e m klosarsku...kloc 20 j e b e n i h minuta j e b e majku i husrefu i Zebi,pleme im j e b e m....Ja sam sa Zapadom završio...da se hoće srušit ono sranje od tribine p o.s e.r.e.m im se u ljubav
A uvjek je to kod nas bilo pa recimo Taretu dobacivali dabogda i drugu slomio...
Mislim stvarno cuje se svasta na tom zapadu.
Jucer frajer kraj mene kaze Husrefe **** te Azmir u supak i ti njega **** mater obojici i da im Siroki yebe porijeklo....
Tacno tako mi jednu oni dvije kada se ne pobismo.
A nikada se to nece promjeniti dzaba se nerviras.
Šta je sad s Pere, jel dobro čovjek?
I jel onaj Husić trenira uopšte sa ekipom?
Daleko od toga Husref je odradio dobru odlicnu sezonu sa poprilicno limitiranim timom (prije svega mislim na klupu).
Sta ce tek sa pojacanjima i jacim timom da radi sledece sezone.
Nadam se da ce Haurdic,Merzic (star je vec 33 cini mi se),Krpic (ili Ahmet),dobiti papire a da cemo dovesti za evropu prava pojacanja.