FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovaj nas Sef skroz neozbiljna kad kaze da se vidi da su igraci samostalno radili u pauzi, jel fino gdin Topic izjavio kako je Zeba nespreman i da treneri ne daju igracima plan priprema u pauzi.....Sefe, uozbilji se 

- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Sta je s prenos ?? najavili su prenos na fb stranici kao i jucer, mora da se Stanić ko i prekjucer zahebava sa konekcijom
prekjucer je toliku frku napravio da im je zahebao sve, čačko nesto prikljucivao spajao
e moj Staniću sta uradi ccccc 

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hoce s trebom da se cuje, nemoj biti tako strogHoomer je napisao/la:Sta je s prenos ?? najavili su prenos na fb stranici kao i jucer, mora da se Stanić ko i prekjucer zahebava sa konekcijomprekjucer je toliku frku napravio da im je zahebao sve, čačko nesto prikljucivao spajao
e moj Staniću sta uradi ccccc

Za zivot cijeli!
35' 1-1 ŽELJO - osijek
igra drugi tim tako da neznam kad mi jave napisat cu...Buu je napisao/la:strijelci ?
Igrace komplet utakmicu drugi tim, protiv prvog tima bi trebali igrati u ponedeljak!cera1 je napisao/la:igra drugi tim tako da neznam kad mi jave napisat cu...Buu je napisao/la:strijelci ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Izgubili naši, ima kraći izvještaj na zvaničnom webu.
Željini rezervisti poraženi, Ćutuk pogodio
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze" onclick="window.open(this.href);return false;
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Kazu da je i juce bio dobar.A i onako smo jaki sa stoperima.Ne do Bog da se neko povrijedi il slicno !Buu je napisao/la:Radi jednog gola bi mogao zadrzat ?
svoj ti pos'o !
- SarajlijaTM
ma nema na cemu,i sam sam sebi kad sam nasao slikebagrcavi je napisao/la:@SarajlijaTM svaka čast za ove slike uljepšao si mi dan

kako je to nekad bilo jbt...
Izgubili smo, raspadamo se nema ni titule ni KUP-a, past ce posjeta na stadionu tako da nema ni para, sve u svemu katastrofa obicna, nezz dokle vise ovako prvi poraz nakon 18.utakmica, fakat crno nam se piše

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
-
- Kontakt:
I je li bilo razgovoraAldinn1 je napisao/la:Evo jedna svježa informacija. Sutra razgovor Osima i Demića iz Veleža i postoji velika šansa da nam dođe. ;)Mislim najviše je do šefa, to se zna

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."