FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2016, 02:05

samo cu jos nesto reci, aplauz i skandiranje igracima poslije tekme, poslije poraza od 0-3, govore koliko se cijene ovi momci i strucni stab, sve ono sto su oni ucinili ove sezone, a ta stvar mogu slobodno reci, ima tezinu titule! ko god je bio na sjeveru, vidio je kako je igracima bilo tesko ispred sjevera i koliko su bili sjebani zbog ovoga, a ko god kaze nesto lose za ove momke, zasluzuje da ga se pljune u facu, ako ne i da mu se razveze jedna dobra sljaga!

a vi sto ne vjerujete u titulu, a klub vam je tri boda iza vodece ekipe, pa, podudlajte ga!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 apr 2016, 07:51

Steta.
Nema predaje nema defetizma glave gore.
Nesto za tribine.psovanja ce uvijek biti.gori su ovi crnjaci sto dodju ko u pozoriste pa im smeta sve.
Sta ces radit na utakmici negoli navijat galamit psovat a u isto vrijeme ne otic prije kraja i podrzat momke.slusam komentare pojedinih sad i husref ne valja hahahaha ovo s tribina.nevjerovatni smo majke mi.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 apr 2016, 07:59

Kakvo ono sranje bi nakon utakmice na zapadu?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 apr 2016, 08:18

Sariel je napisao/la:Kakvo ono sranje bi nakon utakmice na zapadu?
Bilo je da debil misli ako je platio ulaznicu na utakmicu da se moze ponasati ko zadnji retard... J e b o li im 10 maraka mater u p i c k u.... Sto ga ne izlomi interventna pa nek opet dođe na stadion... I mi na C kad se ne pobismo, mater im j e b e m klosarsku...kloc 20 j e b e n i h minuta j e b e majku i husrefu i Zebi,pleme im j e b e m....Ja sam sa Zapadom završio...da se hoće srušit ono sranje od tribine p o.s e.r.e.m im se u ljubav
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 18 apr 2016, 08:44

poraz zaboli
sreća utihne
al' vjera u tebe
nikad ne prestaje!

moram priznat da me ovaj poraz baš zabolio :( ali, yebote ne moramo nakon poraza odmah neku ružnu atmosferu praviti... Titula i onako nije bila planirana, bilo bi dobro da uzmemo nešto, ali ako ne uzmemo nije katastrofa! Sljedeća sezona je naša, kao što je po planu! Samo ja mislim da možemo uzeti Kup, a i Ligu možemo ako budemo igrali kao prošle sezone!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 apr 2016, 08:48

staragarda je napisao/la:
Bilo je da debil misli ako je platio ulaznicu na utakmicu da se moze ponasati ko zadnji retard... J e b o li im 10 maraka mater u p i c k u.... Sto ga ne izlomi interventna pa nek opet dođe na stadion... I mi na C kad se ne pobismo, mater im j e b e m klosarsku...kloc 20 j e b e n i h minuta j e b e majku i husrefu i Zebi,pleme im j e b e m....Ja sam sa Zapadom završio...da se hoće srušit ono sranje od tribine p o.s e.r.e.m im se u ljubav
Dotle doslo druze ....
A uvjek je to kod nas bilo pa recimo Taretu dobacivali dabogda i drugu slomio...
Mislim stvarno cuje se svasta na tom zapadu.
Jucer frajer kraj mene kaze Husrefe **** te Azmir u supak i ti njega **** mater obojici i da im Siroki yebe porijeklo....
:roll: Tacno tako mi jednu oni dvije kada se ne pobismo.
A nikada se to nece promjeniti dzaba se nerviras.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 18 apr 2016, 09:15

Danas je 18 rodjenan Aziru Muminović! SRETAN RODJENDAN MAJSTORE!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 18 apr 2016, 09:36

Zbog takvih pojedinaca baca se mrlja na kompletnu navijačku skupinu ili simpatizere.I ne ispašta pojedinac taj nego svi i onda tuzlaci odnosno navijači Slobode najgori budu ;) Takve podhitno ukloniti sa tribina,kako sa zapada tako i sa sjevera.Čuj psovat Husrefu/Zebi :roll: van svake pameti,šta je sljedeće od takvih da skandiraju Azmire odlazi :roll: :think:

Nego pustimo budale,kada su u prodaji karte za Selju?
Solina navija za Slobodu!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 18 apr 2016, 10:04

Ognjen Valjic !
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 apr 2016, 10:13

JohnCleese je napisao/la:Ognjen Valjic !
Zadnju sto nam je sudio, bilo je fer i korektno sudjenje.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 18 apr 2016, 10:21

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Ognjen Valjic !
Zadnju sto nam je sudio, bilo je fer i korektno sudjenje.
Jest.
Samo da obavijestim ako niste vidjeli da je savez vec jutros dodijelio sudije za kup, Bjelica je u Sirokom Brigu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 18 apr 2016, 10:29

Ma braco ja onog Ahmetovica kad vidim kako seta po terenu, meni bude zlo majke mi. Nevjerovatno kakvu drugu polusezonu frajer igra. Vise Krpic golova od njeg dao a s klupe ulazi. Ne mogu ono da gledam, Husref ga drzi a frajer hoda i ne pokusava nesto da napravi.
Znam ja da ne igra jedan igrac i sve je to ok, ali brate trebas srce ostavit na terenu, onih 90 min, pa kad izadjes sa terena da hodat ne mozes od trcanja.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 apr 2016, 10:38

Nas za ovo ganjanje duple nije ni raspored pomazio.. izmedju 2 utakmice sa Sarajevom imali smo teško gostovanje Vitezu, a poslije gostovanja na Koševu dolazio Željo na Tušanj. Sad izmedju 2 utakmice došao ŠB a poslije druge idemo na Otoku.
Onda napokon 7 dana pauze. I tad nam dolazi Drina. Na Tušanj. :facepalm:
A i konkurencija u ligi je velika, nismo mi te sreće da Zrinjski svako drugo kolo kiksa kao Široki prošle godine. Na neku široku klupu zaboravite jer nećemo nikada imati dovoljno širok roster da možemo odmoriti Ahmetovića, Zebu i Ordagića i da opet pobjediš Široki na Tušnju recimo. To je nemoguće u ovoj ligi i nijedna ekipa trenutno nema dovoljno širok roster da to uradi.
Nad tobom sunce najljepše sja

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 18 apr 2016, 11:15

Dobit čemo Želju 3-0 :kafa:

Čelik- Sloboda 1-0, prošli ih u Kupu
Sarajevo- Sloboda 1-0, prošli ih u Kupu
Sloboda- Željezničar 0-1 :kafa:

Sloboda- Sarajevo 2-1, sudio Zoran Grbić
Sarajevo- Sloboda 0-3, sudio Ognjen Valjić

Željezničar- Sloboda 1-2, sudio Zoran Grbić
Sloboda- Željezničar :kafa: , sudi Ognjen Valjić

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 18 apr 2016, 11:20

Bit će u srijedu prenos na rtv tk ,dakle ko ne može na Tušanj gledajte tekmu na rtv tk,a ne na željo/face tv ;)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 apr 2016, 11:22

solinas je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Bilo je da debil misli ako je platio ulaznicu na utakmicu da se moze ponasati ko zadnji retard... J e b o li im 10 maraka mater u p i c k u.... Sto ga ne izlomi interventna pa nek opet dođe na stadion... I mi na C kad se ne pobismo, mater im j e b e m klosarsku...kloc 20 j e b e n i h minuta j e b e majku i husrefu i Zebi,pleme im j e b e m....Ja sam sa Zapadom završio...da se hoće srušit ono sranje od tribine p o.s e.r.e.m im se u ljubav
Dotle doslo druze ....
A uvjek je to kod nas bilo pa recimo Taretu dobacivali dabogda i drugu slomio...
Mislim stvarno cuje se svasta na tom zapadu.
Jucer frajer kraj mene kaze Husrefe **** te Azmir u supak i ti njega **** mater obojici i da im Siroki yebe porijeklo....
:roll: Tacno tako mi jednu oni dvije kada se ne pobismo.
A nikada se to nece promjeniti dzaba se nerviras.
Solinas zato ja juče i govorim ono, upravo zbog ovog debila sa C koji je cijelo vrijeme vrijeđao Husrefa, a to za Zebu nisam čuo, sad mi je pogotovo krivo što ga ne namlatiše.

Šta je sad s Pere, jel dobro čovjek?
I jel onaj Husić trenira uopšte sa ekipom?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 18 apr 2016, 11:24

SOLINA je napisao/la:Bit će u srijedu prenos na rtv tk ,dakle ko ne može na Tušanj gledajte tekmu na rtv tk,a ne na željo/face tv ;)
Rtv TK samo preuzima signal sa Face tv.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 18 apr 2016, 11:28

kadtrebaglasan je napisao/la:
SOLINA je napisao/la:Bit će u srijedu prenos na rtv tk ,dakle ko ne može na Tušanj gledajte tekmu na rtv tk,a ne na željo/face tv ;)
Kvalitet slike, kamere , komentatori :puke: :puke: :puke: , najbolje je "mutirati" ton FACE TV.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 apr 2016, 11:29

Pazi svi mi(vecina) psujemo i galamimo da se ne lazemo.al ja nikad nasim.i zato mi je neshvatljivo da ljudi poslije jedne lose okrecu pricu kontra husrefa i momaka.pojedinci naravno.ne valja jebmu trunje.ne znam sta bi reko.ruzan osjecaj.sreca pa prekosutra nova tekma :salut:

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 18 apr 2016, 11:29

kadtrebaglasan je napisao/la:

U pravu si.
Direktan prijenos utakmice pratite uz komentar Danke Delibašića i Almira Hurića.
Šteta,ali opet pozdraviti Delibašića jnr kako je zaslužio ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 4 gosta.