FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
samo cu jos nesto reci, aplauz i skandiranje igracima poslije tekme, poslije poraza od 0-3, govore koliko se cijene ovi momci i strucni stab, sve ono sto su oni ucinili ove sezone, a ta stvar mogu slobodno reci, ima tezinu titule! ko god je bio na sjeveru, vidio je kako je igracima bilo tesko ispred sjevera i koliko su bili sjebani zbog ovoga, a ko god kaze nesto lose za ove momke, zasluzuje da ga se pljune u facu, ako ne i da mu se razveze jedna dobra sljaga!
a vi sto ne vjerujete u titulu, a klub vam je tri boda iza vodece ekipe, pa, podudlajte ga!
a vi sto ne vjerujete u titulu, a klub vam je tri boda iza vodece ekipe, pa, podudlajte ga!
Steta.
Nema predaje nema defetizma glave gore.
Nesto za tribine.psovanja ce uvijek biti.gori su ovi crnjaci sto dodju ko u pozoriste pa im smeta sve.
Sta ces radit na utakmici negoli navijat galamit psovat a u isto vrijeme ne otic prije kraja i podrzat momke.slusam komentare pojedinih sad i husref ne valja hahahaha ovo s tribina.nevjerovatni smo majke mi.
Nema predaje nema defetizma glave gore.
Nesto za tribine.psovanja ce uvijek biti.gori su ovi crnjaci sto dodju ko u pozoriste pa im smeta sve.
Sta ces radit na utakmici negoli navijat galamit psovat a u isto vrijeme ne otic prije kraja i podrzat momke.slusam komentare pojedinih sad i husref ne valja hahahaha ovo s tribina.nevjerovatni smo majke mi.
Kakvo ono sranje bi nakon utakmice na zapadu?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Bilo je da debil misli ako je platio ulaznicu na utakmicu da se moze ponasati ko zadnji retard... J e b o li im 10 maraka mater u p i c k u.... Sto ga ne izlomi interventna pa nek opet dođe na stadion... I mi na C kad se ne pobismo, mater im j e b e m klosarsku...kloc 20 j e b e n i h minuta j e b e majku i husrefu i Zebi,pleme im j e b e m....Ja sam sa Zapadom završio...da se hoće srušit ono sranje od tribine p o.s e.r.e.m im se u ljubavSariel je napisao/la:Kakvo ono sranje bi nakon utakmice na zapadu?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
poraz zaboli
sreća utihne
al' vjera u tebe
nikad ne prestaje!
moram priznat da me ovaj poraz baš zabolio
ali, yebote ne moramo nakon poraza odmah neku ružnu atmosferu praviti... Titula i onako nije bila planirana, bilo bi dobro da uzmemo nešto, ali ako ne uzmemo nije katastrofa! Sljedeća sezona je naša, kao što je po planu! Samo ja mislim da možemo uzeti Kup, a i Ligu možemo ako budemo igrali kao prošle sezone!
sreća utihne
al' vjera u tebe
nikad ne prestaje!
moram priznat da me ovaj poraz baš zabolio

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Dotle doslo druze ....staragarda je napisao/la:Bilo je da debil misli ako je platio ulaznicu na utakmicu da se moze ponasati ko zadnji retard... J e b o li im 10 maraka mater u p i c k u.... Sto ga ne izlomi interventna pa nek opet dođe na stadion... I mi na C kad se ne pobismo, mater im j e b e m klosarsku...kloc 20 j e b e n i h minuta j e b e majku i husrefu i Zebi,pleme im j e b e m....Ja sam sa Zapadom završio...da se hoće srušit ono sranje od tribine p o.s e.r.e.m im se u ljubavSariel je napisao/la:Kakvo ono sranje bi nakon utakmice na zapadu?
A uvjek je to kod nas bilo pa recimo Taretu dobacivali dabogda i drugu slomio...
Mislim stvarno cuje se svasta na tom zapadu.
Jucer frajer kraj mene kaze Husrefe **** te Azmir u supak i ti njega **** mater obojici i da im Siroki yebe porijeklo....

A nikada se to nece promjeniti dzaba se nerviras.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Danas je 18 rodjenan Aziru Muminović! SRETAN RODJENDAN MAJSTORE!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
staragarda je napisao/la:Bilo je da debil misli ako je platio ulaznicu na utakmicu da se moze ponasati ko zadnji retard... J e b o li im 10 maraka mater u p i c k u.... Sto ga ne izlomi interventna pa nek opet dođe na stadion... I mi na C kad se ne pobismo, mater im j e b e m klosarsku...kloc 20 j e b e n i h minuta j e b e majku i husrefu i Zebi,pleme im j e b e m....Ja sam sa Zapadom završio...da se hoće srušit ono sranje od tribine p o.s e.r.e.m im se u ljubavSariel je napisao/la:Kakvo ono sranje bi nakon utakmice na zapadu?
Zbog takvih pojedinaca baca se mrlja na kompletnu navijačku skupinu ili simpatizere.I ne ispašta pojedinac taj nego svi i onda tuzlaci odnosno navijači Slobode najgori budu

Nego pustimo budale,kada su u prodaji karte za Selju?
Solina navija za Slobodu!
- JohnCleese
- Kontakt:
Ognjen Valjic !
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Zadnju sto nam je sudio, bilo je fer i korektno sudjenje.JohnCleese je napisao/la:Ognjen Valjic !
- JohnCleese
- Kontakt:
Jest.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zadnju sto nam je sudio, bilo je fer i korektno sudjenje.JohnCleese je napisao/la:Ognjen Valjic !
Samo da obavijestim ako niste vidjeli da je savez vec jutros dodijelio sudije za kup, Bjelica je u Sirokom Brigu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- FranckRibery
- Kontakt:
Ma braco ja onog Ahmetovica kad vidim kako seta po terenu, meni bude zlo majke mi. Nevjerovatno kakvu drugu polusezonu frajer igra. Vise Krpic golova od njeg dao a s klupe ulazi. Ne mogu ono da gledam, Husref ga drzi a frajer hoda i ne pokusava nesto da napravi.
Znam ja da ne igra jedan igrac i sve je to ok, ali brate trebas srce ostavit na terenu, onih 90 min, pa kad izadjes sa terena da hodat ne mozes od trcanja.
Znam ja da ne igra jedan igrac i sve je to ok, ali brate trebas srce ostavit na terenu, onih 90 min, pa kad izadjes sa terena da hodat ne mozes od trcanja.
Nas za ovo ganjanje duple nije ni raspored pomazio.. izmedju 2 utakmice sa Sarajevom imali smo teško gostovanje Vitezu, a poslije gostovanja na Koševu dolazio Željo na Tušanj. Sad izmedju 2 utakmice došao ŠB a poslije druge idemo na Otoku.
Onda napokon 7 dana pauze. I tad nam dolazi Drina. Na Tušanj.
A i konkurencija u ligi je velika, nismo mi te sreće da Zrinjski svako drugo kolo kiksa kao Široki prošle godine. Na neku široku klupu zaboravite jer nećemo nikada imati dovoljno širok roster da možemo odmoriti Ahmetovića, Zebu i Ordagića i da opet pobjediš Široki na Tušnju recimo. To je nemoguće u ovoj ligi i nijedna ekipa trenutno nema dovoljno širok roster da to uradi.
Onda napokon 7 dana pauze. I tad nam dolazi Drina. Na Tušanj.

A i konkurencija u ligi je velika, nismo mi te sreće da Zrinjski svako drugo kolo kiksa kao Široki prošle godine. Na neku široku klupu zaboravite jer nećemo nikada imati dovoljno širok roster da možemo odmoriti Ahmetovića, Zebu i Ordagića i da opet pobjediš Široki na Tušnju recimo. To je nemoguće u ovoj ligi i nijedna ekipa trenutno nema dovoljno širok roster da to uradi.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Dobit čemo Želju 3-0
Čelik- Sloboda 1-0, prošli ih u Kupu
Sarajevo- Sloboda 1-0, prošli ih u Kupu
Sloboda- Željezničar 0-1
Sloboda- Sarajevo 2-1, sudio Zoran Grbić
Sarajevo- Sloboda 0-3, sudio Ognjen Valjić
Željezničar- Sloboda 1-2, sudio Zoran Grbić
Sloboda- Željezničar
, sudi Ognjen Valjić

Čelik- Sloboda 1-0, prošli ih u Kupu
Sarajevo- Sloboda 1-0, prošli ih u Kupu
Sloboda- Željezničar 0-1

Sloboda- Sarajevo 2-1, sudio Zoran Grbić
Sarajevo- Sloboda 0-3, sudio Ognjen Valjić
Željezničar- Sloboda 1-2, sudio Zoran Grbić
Sloboda- Željezničar

Bit će u srijedu prenos na rtv tk ,dakle ko ne može na Tušanj gledajte tekmu na rtv tk,a ne na željo/face tv 

Solinas zato ja juče i govorim ono, upravo zbog ovog debila sa C koji je cijelo vrijeme vrijeđao Husrefa, a to za Zebu nisam čuo, sad mi je pogotovo krivo što ga ne namlatiše.solinas je napisao/la:Dotle doslo druze ....staragarda je napisao/la: Bilo je da debil misli ako je platio ulaznicu na utakmicu da se moze ponasati ko zadnji retard... J e b o li im 10 maraka mater u p i c k u.... Sto ga ne izlomi interventna pa nek opet dođe na stadion... I mi na C kad se ne pobismo, mater im j e b e m klosarsku...kloc 20 j e b e n i h minuta j e b e majku i husrefu i Zebi,pleme im j e b e m....Ja sam sa Zapadom završio...da se hoće srušit ono sranje od tribine p o.s e.r.e.m im se u ljubav
A uvjek je to kod nas bilo pa recimo Taretu dobacivali dabogda i drugu slomio...
Mislim stvarno cuje se svasta na tom zapadu.
Jucer frajer kraj mene kaze Husrefe **** te Azmir u supak i ti njega **** mater obojici i da im Siroki yebe porijeklo....
Tacno tako mi jednu oni dvije kada se ne pobismo.
A nikada se to nece promjeniti dzaba se nerviras.
Šta je sad s Pere, jel dobro čovjek?
I jel onaj Husić trenira uopšte sa ekipom?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Rtv TK samo preuzima signal sa Face tv.SOLINA je napisao/la:Bit će u srijedu prenos na rtv tk ,dakle ko ne može na Tušanj gledajte tekmu na rtv tk,a ne na željo/face tv
Kvalitet slike, kamere , komentatorikadtrebaglasan je napisao/la:Rtv TK samo preuzima signal sa Face tv.SOLINA je napisao/la:Bit će u srijedu prenos na rtv tk ,dakle ko ne može na Tušanj gledajte tekmu na rtv tk,a ne na željo/face tv

Pazi svi mi(vecina) psujemo i galamimo da se ne lazemo.al ja nikad nasim.i zato mi je neshvatljivo da ljudi poslije jedne lose okrecu pricu kontra husrefa i momaka.pojedinci naravno.ne valja jebmu trunje.ne znam sta bi reko.ruzan osjecaj.sreca pa prekosutra nova tekmastaragarda je napisao/la:Bilo je da debil misli ako je platio ulaznicu na utakmicu da se moze ponasati ko zadnji retard... J e b o li im 10 maraka mater u p i c k u.... Sto ga ne izlomi interventna pa nek opet dođe na stadion... I mi na C kad se ne pobismo, mater im j e b e m klosarsku...kloc 20 j e b e n i h minuta j e b e majku i husrefu i Zebi,pleme im j e b e m....Ja sam sa Zapadom završio...da se hoće srušit ono sranje od tribine p o.s e.r.e.m im se u ljubavSariel je napisao/la:Kakvo ono sranje bi nakon utakmice na zapadu?

kadtrebaglasan je napisao/la:Rtv TK samo preuzima signal sa Face tv.SOLINA je napisao/la:Bit će u srijedu prenos na rtv tk ,dakle ko ne može na Tušanj gledajte tekmu na rtv tk,a ne na željo/face tv
U pravu si.