FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 apr 2016, 22:29

Hajmo u utorak na trening! Znam da sam dosadan, ali ba de hajmo to ispostovat... Da Azmir, Husref i igraci znaju da smo uvijek uz njih! Da Azmir zna u sta ulaze!

PS: niko mi ne odgovori, myb i ne znate, ali kada se igra finale Kupa BiH?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 17 apr 2016, 22:31

Mnogim ovdje nije izgleda jasno gdje je Sloboda bila prije nekih godinu dana, da ne idem dalje u proslost. Dragi analiticari, sveznadari i dezurni kriticari, u manje od godinu dana za Slobodu se uradilo vise nego sto je iko od nas mogao sanati. Sloboda ima novi vrhunski strucni stab, ima i sasvim dobru ekipu, ima i odblokiran racun, ima i dobre 3-4 hiljade gledalaca na skoro svakoj utakmici, ima i podrsku grada (kolko tolko), ima i autobus, ima i uredjen pomocni teren, ima i sasvim pristojnu grupu navijaca, ima i simpatizere u cijelom TK a i sire, ima dijasporu koja se interesuje za nju, ima i navijace Dortmunda koji dodju da pogledaju utakmicu na Tusnju, ima i drugo mjesto na tabeli, ima i uzvratnu utakmicu polufinala kupa kod kuce... nema sta nema!

U Slobodi se desava tako lijepa prica, a vi se ubiste da ukazete na neke propuste i sl.. Tolko vam je bitno da ukazete na njih, da nemate kad pogledat tabelu i uvjerit se da vam je voljeni klub u vrhu BH fudbala - iako to nije bio primarni cilj za ovu sezonu.

Pa evo, nek se nadje ;)

1. Zrinjski 56

2. Sloboda 53

3. Sarajevo 51

4. Široki Brijeg 49

5. Zeljeznicar 49
A sad adio...

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 17 apr 2016, 22:31

Joj @tuzlak1987 kakvo razmisljanje. Pa tek ti je otvoren racun, tek ces da dobijes ogromne sponzore i igrace koji su bolji. Zasto niste zahvalni da onom sto je vece i od titule i od kupa ? A to je stabilizacija kluba.

P.S. Ko kaze da sminkeri nisu danas bili na Tusnju :D ?
slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2016, 22:34

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Joj @tuzlak1987 kakvo razmisljanje. Pa tek ti je otvoren racun, tek ces da dobijes ogromne sponzore i igrace koji su bolji. Zasto niste zahvalni da onom sto je vece i od titule i od kupa ? A to je stabilizacija kluba.

P.S. Ko kaze da sminkeri nisu danas bili na Tusnju :D ?
slika
Zato sto mi je otisla djigerica od ove sezone, a i svima. Kad se vec doguralo ovako neka se uzme trofej i onda ce svi biti opusteni za narednu godinu. Nece se morati prezivljavati drame iz kola u kolo :)

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 17 apr 2016, 22:36

pinoglavi je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ajmo realno, sta moze biti uzrok slabe posjete ?
Mozda je zato sto jos neki nemaju povjerenje i vjeru u klub zbog malverzacija i kradja ranijih godina?
Evo razmišljam baš ovo i nikako da skontam. Očito Tuzla nije u stanju ispratiti ovakve rezultate, a bez obzira što imamo ogromnu podršku s kantona veliki broj njih ne dodje iz puno razloga, što je i razumljivo, veliki put, veliki troškovi, ode čitav dan u to... Mislim da je neko ovdje predložio da treba napraviti saradnju sa gipsom da oni koji imaju sezonsku za Slobodu, ili ulaznicu za tu utakmicu ili nešto skontati, uglavnom da imaju besplatnu vožnju čitav dan. I treba se reklamirati na svakom ćošku Sloboda, očito da ovi rezultati nisu dovoljni. :roll:
Ono što nam treba je tradicija dolaženja vikendom na utakmice bez obzira na protivnike i bez obzira na rezultate a to nema niko u BiH, a to se treba graditi godinama. Na neki način ušutkati one najsočnije psovače bi bio lijep početak.
Vjeruj mi druže ja dok sam studirao morao sam dva sata ranije dolazit u Tuzlu jer vikendom nema svih buseva(putujem gipsom) i plus poslije utakmice isto tako nekad čekaš sat nekad dva zavisi.Još ako su ti u tom periodu ispiti ode ti čitav dan ( a meni čim ode subota nema ništa ni od nedjelje :mrgreen: ).To za reklamaciju se slažem ono sa plakatima Vive mi se ništa ne sviđa ( svjestan sam da je bolje išta nego ništa al meni je ono isto kao da je i ništa) treba to malo više ispoštovat.A to za tradiciju ona će se tek uvest kad se ti psovači istjeraju ja bio na zapadu dva puta prošle sezone i nikad više volim više i onaj raspad sistema od sjevera nego na zapadu bit.Da bi se uvela ta tradicija dolaženja vikendom moraš gledat na to da treba da se dolazi porodično npr. sin ,otac i sl.A ja svoje dijete ne bih da izlažem onakvoj grozoti.Nismo svi odgojeni i ne odgajamo svi da nam takve psovke budu normala.Znam da toga u BiH ima na svakom stadionu i da nismo u nekom vjerskom objektu da se mora pazit na govor al ono je čisti seljakluk koji stvarno tjera ljude sa tribine.Al opet kad pogledaš danas je taj zapad bio pun dok sjever :think: baš su me razoočarali
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 22:42

SaLL/ihovic je napisao/la: Vjeruj mi druže ja dok sam studirao morao sam dva sata ranije dolazit u Tuzlu jer vikendom nema svih buseva(putujem gipsom) i plus poslije utakmice isto tako nekad čekaš sat nekad dva zavisi.Još ako su ti u tom periodu ispiti ode ti čitav dan ( a meni čim ode subota nema ništa ni od nedjelje :mrgreen: ).To za reklamaciju se slažem ono sa plakatima Vive mi se ništa ne sviđa ( svjestan sam da je bolje išta nego ništa al meni je ono isto kao da je i ništa) treba to malo više ispoštovat.A to za tradiciju ona će se tek uvest kad se ti psovači istjeraju ja bio na zapadu dva puta prošle sezone i nikad više volim više i onaj raspad sistema od sjevera nego na zapadu bit.Da bi se uvela ta tradicija dolaženja vikendom moraš gledat na to da treba da se dolazi porodično npr. sin ,otac i sl.A ja svoje dijete ne bih da izlažem onakvoj grozoti.Nismo svi odgojeni i ne odgajamo svi da nam takve psovke budu normala.Znam da toga u BiH ima na svakom stadionu i da nismo u nekom vjerskom objektu da se mora pazit na govor al ono je čisti seljakluk koji stvarno tjera ljude sa tribine.Al opet kad pogledaš danas je taj zapad bio pun dok sjever :think: baš su me razoočarali
Vjerujem da je tako, zato i kažem.. nema svako čitav dan slobodan da ide gledati Slobodu protiv Mladosti a i ko ima valja se nakaniti. Za nadati se da će se s istokom to popraviti, tj da na toj tribini neće biti onih psovača. Zapad je baš interesantan, pa krenu tjerati nekoga kada sjedne na njihovo mjesto. Zamisli neko prvi put u sezoni došao protiv Želje na utakmicu, dodje sat ranije i neko ga otjera s mjesta. Ne može se očekivati da ta ista osoba dodje protiv Mladosti. Rezultatima možemo privući publiku, što smo i uradili, a drugim stvarima treba zadržati tu publiku, što nismo uradili.
Nad tobom sunce najljepše sja

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 17 apr 2016, 22:49

Da Husref i igraci razmislaju kao vi vec posle poraza u Zenici bi se oprostili ne od titule nego od PL.
Ja vjerujem da Sloboda moze do titule i da ima i vise nego realne sanse. Najbitnije je vam je pobijediti ove male utakmice i vjerujem da cete dobiti Sarajevo na Tusnju, ako ce to biti tako onda imate skoro pa 50% sanse da osvojite jer bi vam u tom slucaju trebala pobjeda u Mostaru ili pobjeda Zeljeznicara protiv Zrinjskog i vas bod u Mostaru. Sto se tice kupa vjerujem da igrate sa Sirokim u finalu i tu bi dao 60% sanse listici i 40% vama zbog iskustva zato se nadam da Radnik prolazi dalje.
Sto se tice posjete na Tusnju to nije zabrinjavajuce jer je vasa uprava svjesna bila toga kad su povecala cijene ulaznica, ali ono dobro od tog poteza vidjet ce se sledece sezone jer ce vise ljudi kupiti sezonske i u slucaju dobrih rezultata u evropi i velikih pojacanja koja ce sigurno doci nakon deblokade racuna te jos lijepih prica koje ce doci sa Tusnja posjeta ce vjerujem biti nestvarna za nase uslove. Ono sto vas treba zabrinuti je stanje u kojem se nalaze Fukare, jer je to stvarno ocajno, kad sam vidio 100 fukara u Mostaru a besplatno gostovanje vidio sam kakvo je stanje i tu se ne mora vise nista pricati. Valjda se i to nesto ozbiljno uradi, kad vam izlazi onaj vodja iz zatvora? po pricama kontam da bi on to mogao sredit..
Sve najbolje i sretno do duple krune.
This time next year we'll be millionaires.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 apr 2016, 22:53

skupa karta jbg..jos bio i tv prenos, a valja i Zelju gledat u srijedu

20 KM treba bit ulaz na tekmu sa Zeljom i Sarajevom ,ili da kartu mozes iskljucivu kupiti ako na uvid das ulaznicu od nekih "manjih" meceva...bruka
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 17 apr 2016, 22:54

Psovanje na tribini problem? Pa de ba ljudi, koji vam je. Poslušajte djecu ispred škole šta deru jedni drugima . Isto ko i ja kad sam bio dijete ,i svi , prije sto godina. Kakve su to profinjene uši pa im smeta i to da se ne dođe na utakmicu. Trabunjanje. Al da ima drugog, goreg, međusobnog koškanja, bogami ima. Danas je bilo . To ne valja. To za tjeranje s mjesta na zapadu je isto trabunjanje ,to nisam nikad vidio . Osim ako baš nekom liku zadrtijem ne uzmeš busiju ,al to je takav princip tribine . Pa šta i ako sjedeš pet stolica dalje, jel to baš tolki problem.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 23:04

kadtrebaglasan je napisao/la:Psovanje na tribini problem? Pa de ba ljudi, koji vam je. Poslušajte djecu ispred škole šta deru jedni drugima . Isto ko i ja kad sam bio dijete ,i svi , prije sto godina. Kakve su to profinjene uši pa im smeta i to da se ne dođe na utakmicu. Trabunjanje. Al da ima drugog, goreg, međusobnog koškanja, bogami ima. Danas je bilo . To ne valja. To za tjeranje s mjesta na zapadu je isto trabunjanje ,to nisam nikad vidio . Osim ako baš nekom liku zadrtijem ne uzmeš busiju ,al to je takav princip tribine . Pa šta i ako sjedeš pet stolica dalje, jel to baš tolki problem.
Da je trabunjanje i nije. Imas ljudi svakakvih profila. Mozda bi neko zenu poveo ali nece zena da slusa onakve psovke, mozda bi neko i dijete od 5-6 godina poveo ali sto ce ga povesti da se svega naslusa ako odgaja dijete da ne psuje, mozda je neko bas vjernik a trenutna situacija i nije bas za takve, mozda je neko gospodin i jeo bi kavijar u VIP lozama na stadionu da moze. Za sve ove i mnoge druge moras obezbjediti uslove ako ih zelis na stadionu, a ne znam sto ih ne bi zeljeli jer je Sloboda i njihov klub a siguran sam da svi oni prate rezultate Slobode. Ne kazem da je ovo bas glavni razlog, samo kazem da bi bilo lijepo kada bi u buducnosti poradili na ovome.
Nad tobom sunce najljepše sja

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 17 apr 2016, 23:08

merak je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:E kad sam vidio ona dva Njemca matora u dresovims BVB kontam sramote vidi nema nas ni 5 hiljada, sta ce ljudi misliti :thumbup:
Mene je vise bilo sramota kad sam vidio ovog našeg NAVIJACA da je ugostio svabe na Tusnju u dresu MCFC :roll: ... Jel ovo neka z.ajebancija :oops: :oops:
Nas mentalitet ne zamjerim ovim navijacima Dortmunda.
Ljudi koliko god da nam je tesko trenutno pa i meni gledajte realno malo da nam je ova sezona bila ta koja ce pridonjeti stabilizaciji kluba na svim poljima. Nemojte razmisljati na taj nacin da nam je ovo sezona posljednji voz za titulu, ljudi nase vrijeme tek dolazi sta vam je.

Da vam kazem nesto vezano za docek njega je predsjednik zatrazio da ispostujemo a taj covjek se ne odbija,
Ovaj dio je tacan 100% predsjednik nas zaustavi na karauli i kaze da idemo docekat momke.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2016, 23:09

Predlažem da ovi što imaju "mjesto" na zapadu po uzoru na seljine navijače kupe po novu stolicu na kojima bi pisalo njihovo ime i plate godišnju duplo skuplje. To objavi klub i znaju se pravila tribine.

Hehe ma dajte nismo još engleska

Ima toga i to su meni teški malograđani.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 apr 2016, 23:12

Pa da su stolice numerisane i karte kako to rade u svijetu razumio bih ali ovako....cuj ustani momak sjedis mi na mjestu.haha
Jel invazija u srijedu momcovi
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 17 apr 2016, 23:23

kadtrebaglasan je napisao/la:Psovanje na tribini problem? Pa de ba ljudi, koji vam je. Poslušajte djecu ispred škole šta deru jedni drugima . Isto ko i ja kad sam bio dijete ,i svi , prije sto godina. Kakve su to profinjene uši pa im smeta i to da se ne dođe na utakmicu. Trabunjanje. Al da ima drugog, goreg, međusobnog koškanja, bogami ima. Danas je bilo . To ne valja. To za tjeranje s mjesta na zapadu je isto trabunjanje ,to nisam nikad vidio . Osim ako baš nekom liku zadrtijem ne uzmeš busiju ,al to je takav princip tribine . Pa šta i ako sjedeš pet stolica dalje, jel to baš tolki problem.
. . . Kakva djeca ispred škole. Ovo je dno, dna. Pa jeebote, nikakvog dostojanstva nemaju.Nisu to klasične psovke koje ne paraju uši, nego fuj fujeva . . . . .ma goni ih. Ljudi u godinama a ponašaju se kao iz džungle !!!

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 17 apr 2016, 23:28

Neki na zapadu nisu propustili utakmicu zadnjih trideset i više godina. Kupili su svako od njih karata da se kupi sto stolica . Po kiši ,snijegu , suncu, krcu palcu . Ne s.rite .Kad bude numeracija i cakum pakum sistem, ok . Zasad, ne s.rite. Tolko nas je malo na stadionu da to ionako nema veze , svako ko želi može sebi nać mjesto.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 apr 2016, 23:34

pinoglavi je napisao/la:
Mozda je zato sto jos neki nemaju povjerenje i vjeru u klub zbog malverzacija i kradja ranijih godina?
Evo razmišljam baš ovo i nikako da skontam. Očito Tuzla nije u stanju ispratiti ovakve rezultate, a bez obzira što imamo ogromnu podršku s kantona veliki broj njih ne dodje iz puno razloga, što je i razumljivo, veliki put, veliki troškovi, ode čitav dan u to... Mislim da je neko ovdje predložio da treba napraviti saradnju sa gipsom da oni koji imaju sezonsku za Slobodu, ili ulaznicu za tu utakmicu ili nešto skontati, uglavnom da imaju besplatnu vožnju čitav dan. I treba se reklamirati na svakom ćošku Sloboda, očito da ovi rezultati nisu dovoljni. :roll:
Ono što nam treba je tradicija dolaženja vikendom na utakmice bez obzira na protivnike i bez obzira na rezultate a to nema niko u BiH, a to se treba graditi godinama. Na neki način ušutkati one najsočnije psovače bi bio lijep početak.
Brate trebamo se pomiriti da nismo grad fudbala, nemamo tu fudbalsku publiku i Tuzla je vazda bila grad kosarke. Uvijek se kod nas vise gotivio odlazak u Mejdan kad su jace utakmice, pa i iole zanimljivije, nego na Tusnju. Statistika govori da i '80ih smo imali posjetu ko kita, vjerovatno ni '70ih nije bilo pretjerano bolje, tek tamo jos ranijih godina je Tusanj bio krcat kad se tek pocelo to furati i volio bih da imam te statisticke podatke 70ih godina i ranije.

Da nije istina ovo sto pisem mi bismo ovu sezonu prekucali, naobarali se rekorda na Tusnju, u gostima komotno imali 500-600 ljudi minimalno, pa eto i da izuzmemo Mostar i SB (mada ne ide se ni tamo svaki dan), ali ocito mi nismo kadri to napraviti, usljed ovolike euforije, jos uvijek uspjesne borbe na 2 fronta, deblokade racuna, najave nastavka gradnje Tusnja, mogucnosti dolaska jos jacih sponzora, zanimanja jakih klubova za nase igrace, trehnemo Zelju i Sarajevo u po Grbavice i Koseva, i jos masu drugih razloga imamo da Tusanj bude pun svaku utakmicu covjece. A tebi kafic koji fura FK Slobodu i okupljaju se Slobodasi, a nadomak je Tusnja, krcat i oznacavaju se ljudi umjesto da bodre svoj tim u borbi za titulu.
OK, igramo na 2 fronta i iziskuje velika materijalna odricanja, nije lahko ispratiti svaku utakmicu u ritmu srijeda-subota, ali klub ti dolazi iz grada od cca 120000 stanovnika i nema gradskog rivala, jedini na kantonu igra PL BiH i takodjer ima prilican broj simpatizera i izvan grada, tako da ne postoji opravdanje za ovako malu posjetu, osim da mi nismo fudbalski nastrojena publika i tu je tacka u svemu ovome.

Protiv Zelje ce Tusanj biti pun, vjerovatno i protiv Sarajeva jer je posljednja utakmica na Tusnju ove sezone (narocito ako budemo i dalje u borbi za titulu), bit ce pun i kada budemo igrali neku Evropsku utakmicu aBd, i to je to. Bice pun i Trg Slobode ukoliko osvojimo neki pehar te ce svi skandirati kako su Fukare iz grada soli, najjaci su u drzaci i prisvojiti ce dio tog uspjeha sa Tusnja sebi, klasika.

PS. Ponovo moram pohvaliti Zapadnu tribinu po pitanju posjecenosti, cijena je 10KM, nenatkrivena i oronula, prljava i sihiri polijepljeni po njoj od svega i svacega, sezonskih ionako nemamo pretjerano mnogo, tako da Zapad niti u jednom trenutku nije zakazao po tom pitanju.
A mi brijemo i na Istok i cifre od preko 20k sjedecih mjesta, hhh.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 17 apr 2016, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 17 apr 2016, 23:37

Tuzlak04 je napisao/la:
. . . Kakva djeca ispred škole. Ovo je dno, dna. Pa jeebote, nikakvog dostojanstva nemaju.Nisu to klasične psovke koje ne paraju uši, nego fuj fujeva . . . . .ma goni ih. Ljudi u godinama a ponašaju se kao iz džungle !!!
Ma nema sve finoća oko nas, samo Tušanj leglo vulgarnosti. To što roditelji puštaju djeci da gledaju farme i bradere ,to je super, al nemoj sine na Tušanj.Ma daj ba...

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 17 apr 2016, 23:40

Beduin je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Brate trebamo se pomiriti da nismo fudbalska grad, nemamo tu fudbalsku publiku i Tuzla je vazda bila grad kosarke. Uvijek se kod nas vise gotivio odlazak u Mejdan kad su jace utakmice, pa i iole zanimljivije, nego na Tusnju. Statistika govori da i '80ih smo imali posjetu ko kita, vjerovatno ni '70ih nije bilo pretjerano bolje, tek tamo jos ranijih godina je Tusanj bio krcat kad se tek pocelo to furati i volio bih da imam te statisticke podatke 70ih godina i ranije.

Da nije istina ovo sto pisem mi bismo ovu sezonu prekucali, naobarali se rekorda na Tusnju, u gostima komotno imali 500-600 ljudi minimalno, pa eto i da izuzmemo Mostar i SB (mada ne ide se ni tamo svaki dan), ali ocito mi nismo kadri to napraviti, usljed ovolike euforije, jos uvijek uspjesne borbe na 2 fronta, deblokade racuna, najave nastavka gradnje Tusnja, mogucnosti dolaska jos jacih sponzora, zanimanja jakih klubova za nase igrace, trehnemo Zelju i Sarajevo u po Grbavice i Koseva, i jos masu drugih razloga imamo da Tusanj bude pun svaku utakmicu covjece. A tebi kafic koji fura FK Slobodu i okupljaju se Slobodasi, a nadomak je Tusnja, krcat i oznacavaju se ljudi umjesto da bodre svoj tim u borbi za titulu.
OK, igramo na 2 fronta i iziskuje velika materijalna odricanja, nije lahko ispratiti svaku utakmicu u ritmu srijeda-subota, ali klub ti dolazi iz grada od cca 120000 stanovnika i nema gradskog rivala, jedini na kantonu igra PL BiH i takodjer ima prilican broj simpatizera i izvan grada, tako da ne postoji opravdanje za ovako malu posjetu, osim da mi nismo fudbalski nastrojena publika i tu je tacka u svemu ovome.

Protiv Zelje ce Tusanj biti pun, vjerovatno i protiv Sarajeva jer je posljednja utakmica na Tusnju ove sezone (narocito ako budemo i dalje u borbi za titulu), bit ce pun i kada budemo igrali neku Evropsku utakmicu aBd, i to je to. Bice pun i Trg Slobode ukoliko osvojimo neki pehar te ce svi skandirati kako su Fukare iz grada soli, najjaci su u drzaci i prisvojiti ce dio tog uspjeha sa Tusnja sebi, klasika.

PS. Ponovo moram pohvaliti Zapadnu tribinu po pitanju posjecenosti, cijena je 10KM, nenatkrivena i oronula, prljava i sihiri polijepljeni po njoj od svega i svacega, sezonskih ionako nemamo pretjerano mnogo, tako da Zapad niti u jednom trenutku nije zakazao po tom pitanju.
A mi brijemo i na Istok i cifre od preko 20k sjedecih mjesta, hhh.
Ima fudbalska publika al je hrđava i smetaju joj dlake.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 18 apr 2016, 00:10

Večeras ću da sanjam ćelu kako govori "nije izgledna prilika".
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 apr 2016, 00:13

Ne znam dal' je ikad rekao da je sudija pogriješio...
"Evo vidite, pogledajte ovo"
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.