Kakav je Stanić bio, igrao je jedno poluvrijeme ?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jesi ti navro na stanicaharebianconero je napisao/la:Majstor ...![]()
harebianconero je napisao/la:Majstor ...![]()
harebianconero je napisao/la:Šta ima veze, drag mi je igrač.
Žao mi je Perice, iskreno, nadao sam se da če nam biti od koristi ocigledno sam se prevario .partibrejker1921 je napisao/la:U prvom dijelu Željo pokazao kvalitet s najjačim sastavom. Zrinjski uglavnom pokušavao iz prekida. Zajko najbolji. Svi su izgledali dosta spremni što me posebno raduje obzirom da su očigledno radili na pripremama.
U drugom dijelu bolja i otvorenija utakmica. Perica ubjedljivo najgori na terenu, baš mu je mrsko igrati, 2-3 puta gurnuo njihove napadače u prilike. Zola odigrao kao da ima 50 utakmica u reprezentaciji, baš sazrijeva i danas je bio najbolji igrač na terenu. Dobao i mali Hajro samo što ponekad previše drži loptu u nogama. Pehilj imao 2 dobre šanse ali šutirao preko gola. Iznenadio i Elvir Čolić koji je danas imao nekoliko dobrih prodora.
Od novajlija, Ćutuk vrlo dobar i bez greške mada pomalo čudno trči.Onaj novi Marković igrao na stoperskoj poziciji i imao je nekoliko kikseva. Zrinjski u drugom dijelu malo konkretniji ali je Karić dobro branio.
Priliku za igru nisu dobili Bukvić, Bešlija i Hasanhodžić.
Sve u svemu, partija koja obećava. Sutra se igra s Osijekom.
neko rece da vam se Sir steso...Bgm meni se cini da se zgombo jos vise ehheheBianconeri1988 je napisao/la:Kaže Amar: Aaa, čemu se on smije![]()
![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahahahhaaha slike![]()
![]()
![]()
Gledaj amaru sve perut po kosi
Haj komso sta se uzbudjujesbagrcavi je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahahahhaaha slike![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisi ni ti dobar
Kolko ja znam trebalo je al da djeca nesto plaqte a posto su godinu prije uzeli od legea opremu nisu htejli ponovo placat valjdaSarajlijc@ je napisao/la:Haj komso sta se uzbudjujesbagrcavi je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahahahhaaha slike![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisi ni ti dobar
Nadje li onog janeza?
Zanima me jel Macron oblaci i vase omladince?
Istražujem o onom janezu još uvijek, ali nema rezultataSarajlijc@ je napisao/la:Haj komso sta se uzbudjujesbagrcavi je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahahahhaaha slike![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisi ni ti dobar
Nadje li onog janeza?
Zanima me jel Macron oblaci i vase omladince?
Dijelom se slazem s tobom,dobiti utakmicu nakon samo par treninga je kvalitetna cinjenica...No meni se vise cini da smo ih dobili na svjezinu...iako bi oni trebali biti uigraniji u odnosu na nas,umor nogu poslije 4 dana ili poslije 20 dana je nesto sasvim drugo...bice mi jako interesantno vidjeti kakvi smo poslije 20 dana jakog tempa i rada i one utakmice koje se budu igrale u tom periodu.To ce da bude anaerobno.Ali svakako raduje cinjenica da su nasi dosli spremni na pripreme.I samo da prodje bez povreda,to ce biti krucijalno za uspjesnost priprema i daljnji tok prvenstva.barbarez je napisao/la:Ono sto mene posebno raduje,je cinjenica da smo zadnji krenuli sa pripremama ,a vec nakon par dana igramo utakmicu ,koju dobivamo .Svaka cast
Trenutno korisnika/ca: Proximic, svrakino1921 i 41 gost.