Thetraphak1921 je napisao/la:Crni gavran je napisao/la:Pustio Zeljo taj gol, pa neka je bas djentlmenski pa i vama i njima odgovara Olimpic da je u ligi
Tacno, pustili smo gol da ne bi otisli u EL i zaradili minimalno 1.000.000KM..
Olimpic je i jednima i drugima drazi od miliona !
Moram sve da crtam

.
Jel Sarajevo moze da pobjedi Olimpica kad god to hoce? Odgovor, moze naravno.
Jel Olimpic veoma znacajan za sarajevske klubove, jer uvijek imaju zagarantovanih 6 bodova, a Olimpic sve daje od sebe protiv ostalih ekipa? Odgovor, da, Olimpic je veooma znacajan za sarajevske klubove.
E sad radi tog znacaja, da li je bio moguc dogovor izmedju Zelje i Sarajeva? Pa naravno.
Željo nije imao sanse za Evropu, nakon niza losih rezultata, prvo remi sa Zrinjskim a onda poraz u Zenici. I sad vrlo glupo bi bilo da Zeljo ocekuje poraz Sarajeva od Olimpica, da bi tu trazilo izlaz za Evropu.
Dakle scenario je bio 100 % sljedeci, Sarajevo je Zelji predlozio : Hajde ba da pustimo ljude, svakako nemate sanse za Evropu ako bi sve bilo realno, a valjace Olimpic i nama i vama. A Boga mi valjo vam je i jednima i drugima. I valjace.
Pa eto recite vi meni i jedni i drugi, koliko je Olimpic osvojio bodova protiv Zelje i Sarajeva ukupno????
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor