Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Rooney se s*eba trceci za loptom,Berbatov ko hadzija.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Berbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- majestic24
- Kontakt:
Berbatoooooooooooooooooov!!!!!!!!!!!!!11 Bravo majstore
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
J*beni suci.
Cist penal za Manchester.

Cist penal za Manchester.

BErBAaaa..Brw...Aa sada ne svira sudija penal za Man Utd
jelda al vas webb mrzi.sikirica je napisao/la:J*beni suci.![]()
![]()
Cist penal za Manchester.![]()
- majestic24
- Kontakt:
Mogu biti sretni sto gube samo s 1:0
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Kaze ovaj jedan na Liverpoolovoj temi zadovoljan igrom Liverpoola isto primise gol.majestic24 je napisao/la:Mogu biti sretni sto gube samo s 1:0

Druze Berbatov, mi ti se kunemo.
Dobro je, nisam mislio da je Liverpool ovako bezopasan. Nista nisu stvorili. Imamo ih na koljenima, sad samo treba uvalit jos jedan ili dva gola, jer ovako nista nije sigurno.

Dobro je, nisam mislio da je Liverpool ovako bezopasan. Nista nisu stvorili. Imamo ih na koljenima, sad samo treba uvalit jos jedan ili dva gola, jer ovako nista nije sigurno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jeste vidjeli da je Koncesky dodornuo loptu rukom, mozda je bilo i bolje da ju je odbranio dobio bi crveni + penal za nas, ja prezadovoljan imamo igru imamo rezultat samo nek nastave vako 

FC Manchester United
Da hoce Fergie Chicharita ubaciti,pa da i on jedan zabije.
i onda gyan pogodi precku, i urugvaj u polufinalu.haris334 je napisao/la:jeste vidjeli da je Koncesky dodornuo loptu rukom, mozda je bilo i bolje da ju je odbranio dobio bi crveni + penal za nas, ja prezadovoljan imamo igru imamo rezultat samo nek nastave vako
Lijepa utakmica, dosta šansi...
Drago mi je vidjeti da se Berba služi i glavom, mislio da će opet zabiti iz voleja.
Samo da se ne ponovi ono iz prethodnih utakmica kad prokockamo prednost...
Drago mi je vidjeti da se Berba služi i glavom, mislio da će opet zabiti iz voleja.
Samo da se ne ponovi ono iz prethodnih utakmica kad prokockamo prednost...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Wolverine je napisao/la:i onda gyan pogodi precku, i urugvaj u polufinalu.haris334 je napisao/la:jeste vidjeli da je Koncesky dodornuo loptu rukom, mozda je bilo i bolje da ju je odbranio dobio bi crveni + penal za nas, ja prezadovoljan imamo igru imamo rezultat samo nek nastave vako

@Wolverline kazem zato sto nam nemozete nista ni sa 11 igraca a kamoli sa 10Wolverine je napisao/la:i onda gyan pogodi precku, i urugvaj u polufinalu.haris334 je napisao/la:jeste vidjeli da je Koncesky dodornuo loptu rukom, mozda je bilo i bolje da ju je odbranio dobio bi crveni + penal za nas, ja prezadovoljan imamo igru imamo rezultat samo nek nastave vako

FC Manchester United
wolverinea boli djon i za jedne i za druge, samo je primoran navijat za x radi kladionice.haris334 je napisao/la:@Wolverline kazem zato sto nam nemozete nista ni sa 11 igraca a kamoli sa 10Wolverine je napisao/la:i onda gyan pogodi precku, i urugvaj u polufinalu.haris334 je napisao/la:jeste vidjeli da je Koncesky dodornuo loptu rukom, mozda je bilo i bolje da ju je odbranio dobio bi crveni + penal za nas, ja prezadovoljan imamo igru imamo rezultat samo nek nastave vako
Ma oni jarane igraju sa 12, ovaj Webb nije normalan danas.haris334 je napisao/la:@Wolverline kazem zato sto nam nemozete nista ni sa 11 igraca a kamoli sa 10Wolverine je napisao/la:i onda gyan pogodi precku, i urugvaj u polufinalu.haris334 je napisao/la:jeste vidjeli da je Koncesky dodornuo loptu rukom, mozda je bilo i bolje da ju je odbranio dobio bi crveni + penal za nas, ja prezadovoljan imamo igru imamo rezultat samo nek nastave vako
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Neda mi stari gledati drugo poluvrijeme zbog grmljavine.
Obavjestite me kasnije kakvo je bilo drugo poluvrijeme.

Obavjestite me kasnije kakvo je bilo drugo poluvrijeme.

budi zadovoljan sa golom...a utakmica ko utakmica Man Utd dominira Liverpool ima dosta loptu u nogama samo što nezna šta uraditi sa njom...teško da Liverpool može ostati neporažensikirica je napisao/la:Wolverine je napisao/la:i onda gyan pogodi precku, i urugvaj u polufinalu.haris334 je napisao/la:jeste vidjeli da je Koncesky dodornuo loptu rukom, mozda je bilo i bolje da ju je odbranio dobio bi crveni + penal za nas, ja prezadovoljan imamo igru imamo rezultat samo nek nastave vako.U tebe postovi nidje veze.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cuj "u tebe postovi"sikirica je napisao/la:Wolverine je napisao/la:i onda gyan pogodi precku, i urugvaj u polufinalu.haris334 je napisao/la:jeste vidjeli da je Koncesky dodornuo loptu rukom, mozda je bilo i bolje da ju je odbranio dobio bi crveni + penal za nas, ja prezadovoljan imamo igru imamo rezultat samo nek nastave vako.U tebe postovi nidje veze.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.