Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Sandro nije najbolji, ali jeste medju najboljima, i mislim prevelik zalogaj za Seu da ga izbaci iz sastava.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mada sto se Sea tice vidjecemo, Guardioli trebaju novi bekovi, mnogo gotivi Sandra i moze mnogo da potrosi. Ko zna sta je smislila ona lisica od Marotte.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
kako su nasi igraci glupi u pi.cku materinu 
sad sjedi seo na klupu, ko te yebe...
ko prati ligu zna da sandro bez dileme jest jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu, vjerovatno u top 3 trenutno, nije mu to baba ili aogo pa da ga otjera na klupu... i sumnjam da ce ga juventus u naredne dvije sezone prodavati.
umjesto da na ljeto prakticki bira u koji klub otici, on bira biti rotacioni igrac, bravo.

sad sjedi seo na klupu, ko te yebe...
ko prati ligu zna da sandro bez dileme jest jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu, vjerovatno u top 3 trenutno, nije mu to baba ili aogo pa da ga otjera na klupu... i sumnjam da ce ga juventus u naredne dvije sezone prodavati.
umjesto da na ljeto prakticki bira u koji klub otici, on bira biti rotacioni igrac, bravo.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zna momak sarajlijica. Jessica je uvijek bila moj prvi izbor.Sarajlijica1946 je napisao/la:Alba je ubjedljivo broj 1.BuffonGigi je napisao/la:Ja ne vidim 3 najbolja lijeva beka, samo dva, Sandra i Marcela. Kad su desni u pitanju tu je vec druga prica.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
nikad nisam znao reci ne, uvijek me me mogla imatiGefufna je napisao/la:Zna momak sarajlijica. Jessica je uvijek bila moj prvi izbor.Sarajlijica1946 je napisao/la:Alba je ubjedljivo broj 1.BuffonGigi je napisao/la:Ja ne vidim 3 najbolja lijeva beka, samo dva, Sandra i Marcela. Kad su desni u pitanju tu je vec druga prica.

Seo je tenk ali realno Sandro je vrhunski bek. Ne bih nužno rekao da je ovo loš potez, mada vidjet ćemo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kolasinac nije nužno lijevi bek,a nije ni Sandro(barem u Juventusovim formacijama). Mislim da ukoliko dođe do ovog transfera da će čak biti utakmica gdje će biti prostora da budu obojica na terenu. (one opcije 352 koje se pretvaraju u 433, ili varijacije 442...)
Kolašinac bi bio i dobra zamjena za Chiellinia, kao i za Sandra u tim nekim opcijama.
NAravno, nije to prioritet, ali će 100% biti prostora za obojicu, Juventus igra 55-60 utakmica po sezoni.
Kolašinac je i u Šalkeu do sad igrao maksimalno 30 utamica u totalu.
Kolašinac bi bio i dobra zamjena za Chiellinia, kao i za Sandra u tim nekim opcijama.
NAravno, nije to prioritet, ali će 100% biti prostora za obojicu, Juventus igra 55-60 utakmica po sezoni.
Kolašinac je i u Šalkeu do sad igrao maksimalno 30 utamica u totalu.
- legenda reala
- Kontakt:
Mozda Sandro bude krilo a Seo bek, mjenja Alegri formaciju, Sandro i jes krilo uvijek je na protivnickoj polovici
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ako se Seo ista pitao povodom ovog transfera onda je ovo za mene vrlo nepromisljen potez See, da ne kazem glup, ali ipak ne vjerujem da se on puno toga pitao. Menadzeri/agenti su danas cudo
Seadovom stilu, kvalitetima i navikama na terenu savrseno odgovara njemacki i engleski stil fudbala, dok mislim da talijanski i ne bas.
Pogotvo ne klub u kojem na njegovoj poziciji igra mlad, afirmisan i izuzetno kvalitetan igrac kakav je Alex Sandro (sigurno najjaci bek u Italiji ).

Seadovom stilu, kvalitetima i navikama na terenu savrseno odgovara njemacki i engleski stil fudbala, dok mislim da talijanski i ne bas.
Pogotvo ne klub u kojem na njegovoj poziciji igra mlad, afirmisan i izuzetno kvalitetan igrac kakav je Alex Sandro (sigurno najjaci bek u Italiji ).
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ljekarski pregledi
Zar je to stvarno potrebno 

Potrebno je, da vidimo koliko je medicinska tehnologija napredovala i koji su krajnji dometi tih aparataGoalgetter je napisao/la:Ljekarski preglediZar je to stvarno potrebno

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Juve igra u novoj formaciji koja je neki 4-5-1
Sandro moze i na krilo, a Seo iza Sandra u toj formaciji.
Zadnju utakmicu im je Mandzukic igrao krilo.
Sandro moze i na krilo, a Seo iza Sandra u toj formaciji.
Zadnju utakmicu im je Mandzukic igrao krilo.
- Nerminovic
- Kontakt:
Alaba je za jednog i drugog izmislio fudbal.BuffonGigi je napisao/la:Ja ne vidim 3 najbolja lijeva beka, samo dva, Sandra i Marcela. Kad su desni u pitanju tu je vec druga prica.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Mislio sam da ćeš napisati Augustinsson, razočarao si me.Nerminovic je napisao/la:Alaba je za jednog i drugog izmislio fudbal.BuffonGigi je napisao/la:Ja ne vidim 3 najbolja lijeva beka, samo dva, Sandra i Marcela. Kad su desni u pitanju tu je vec druga prica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nerminovic
- Kontakt:
Augustinsson ove sezone 12 asistencija, Sandro 4. 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sandro nije bolji od Kolasinca.
Kao sto Pogba nije bio bolji od Pjanica.Nije ni sad,i nikad nece biti.
A sjecamo se svi ovdje Pogba ovo,Pogba ono.A realnost je da je,u odnosu na marketing koji ga je gurao i cifru koliko je placen,najveca prevara u istoriji fudbala.
Sandro je fakat dobar igrac,respekt ali govoriti da je nekoliko klasa bolji od Sea,da Seo nema sanse je jednostavno laz.
Uvijek su isti u pitanju,njihov princip ocjenjivanja je tudji je logicno bolji od naseg.
Kao sto Pogba nije bio bolji od Pjanica.Nije ni sad,i nikad nece biti.
A sjecamo se svi ovdje Pogba ovo,Pogba ono.A realnost je da je,u odnosu na marketing koji ga je gurao i cifru koliko je placen,najveca prevara u istoriji fudbala.
Sandro je fakat dobar igrac,respekt ali govoriti da je nekoliko klasa bolji od Sea,da Seo nema sanse je jednostavno laz.
Uvijek su isti u pitanju,njihov princip ocjenjivanja je tudji je logicno bolji od naseg.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jel ovo fakat gotov posao? Svaka cast ako predje u Juve mada ja taj klub mrzim oduvijek ali presao je u top klub u odnosu na Schalke kako god. Sto se tice konkurencije momak je trafika i moze sa svakim da se bori, Sandro jeste vrhunski igrac ali mislim da to Seu ni najmanje ne brine i da ce dobiti minutazu. Ko zna kako ce to u praksi biti mozda ce im Allegri mijenjati poziciju. A sto se tice ko je najbolji lijevi bek na svijetu mislim da je smijesno o tome i pricati, Marcelo vec dugi niz godina DALEKO najjaci na toj poziciji.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Seo je doveden da bude rezerva. Moze igrat 3 pozicije i odigrat ce solidan broj utakmica. Isti bi slucaj bio u Chelseau.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To tebi alegri reko'?:-)Cartman je napisao/la:Seo je doveden da bude rezerva. Moze igrat 3 pozicije i odigrat ce solidan broj utakmica. Isti bi slucaj bio u Chelseau.
Zamalo Kolas pogodi trebao je Ggoretzka malcice ranije dodati...
Trenutno korisnika/ca: HariTz, kaskada1922, tutankamon1905 i 41 gost.