[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
slani grad je napisao/la:na danasnjoj sjednici opstinskog vijeca usvojen budzet za ovu godinu i u proracunu stavka od 1,6 miliona km za rekonstrukciju stadiona
Još je u Fenerubrazzo je napisao/la:Zna li ko šta je sa naše legende Fahrudina OmerovićaČini mi se da sam čitao u nekim novinam (tuzlanskim) da je bio blizu povratka u Tuzlu i da je trebao raditi u klubu mada više je vjerovatno da je ostao raditi u Fenerbahce-u
Ako je pametan, neće se ni vraćati.brazzo je napisao/la:Zna li ko šta je sa naše legende Fahrudina OmerovićaČini mi se da sam čitao u nekim novinam (tuzlanskim) da je bio blizu povratka u Tuzlu i da je trebao raditi u klubu mada više je vjerovatno da je ostao raditi u Fenerbahce-u
Frutek je napisao/la:http://sloboda.com.ba/forum/index.php evo forum da se okupimo ako modovi misle da ovo nije odgovarajuće neka obrišu, a uskoro i stranica
[youtube][/youtube]
padobranac1978 je napisao/la:Daj listić na uvid
padobranac1978 je napisao/la:Daj listić na uvid
jesi li pod ovim mislio na igrace ?TaRgEt_ je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:Daj listić na uvid
Otidji kod Gracica , :PPPPPP da vam da para da ne jedete jaja i hrenovkea za listic s obzirom da je to podavno bilo moraces zamoliti kladionicu Wiliams
lijepi čiko je napisao/la:Sljedeđe godine dabogda sloboda ispala iz premijer lige i dabogda se klub ugasio. To je najgori klub na zemaljskoj kugli i želim mu sve najgore. Svi igrači koji igraju za slobodu dabogda dobili šuljeve a njihove žene ili cure dabogda dobile proliv. Svi navijači slobode dabogda nosili lopatu od Alije Sirotanovića.Stadion ima dabogda propao u rupu a ionako će ga sol pojesti. Dabogda u Tuzli pobijedila stranka kokuza pa na tušnju igrali vaterpola
Ako si tako lijep kao ovaj tvoj ciko na avataru, povjerovacu ti, a mozda se i ostvare tvoje zelje.lijepi čiko je napisao/la:Sljedeđe godine dabogda sloboda ispala iz premijer lige i dabogda se klub ugasio. To je najgori klub na zemaljskoj kugli i želim mu sve najgore. Svi igrači koji igraju za slobodu dabogda dobili šuljeve a njihove žene ili cure dabogda dobile proliv. Svi navijači slobode dabogda nosili lopatu od Alije Sirotanovića.Stadion ima dabogda propao u rupu a ionako će ga sol pojesti. Dabogda u Tuzli pobijedila stranka kokuza pa na tušnju igrali vaterpola
lijepi čiko je napisao/la:Sljedeđe godine dabogda sloboda ispala iz premijer lige i dabogda se klub ugasio. To je najgori klub na zemaljskoj kugli i želim mu sve najgore. Svi igrači koji igraju za slobodu dabogda dobili šuljeve a njihove žene ili cure dabogda dobile proliv. Svi navijači slobode dabogda nosili lopatu od Alije Sirotanovića.Stadion ima dabogda propao u rupu a ionako će ga sol pojesti. Dabogda u Tuzli pobijedila stranka kokuza pa na tušnju igrali vaterpola
Meni smješno ko će se zbog debila nerviratSaltCityAttack je napisao/la:ma zbog budale ne treba gubit zivcelijepi čiko je napisao/la:Sljedeđe godine dabogda sloboda ispala iz premijer lige i dabogda se klub ugasio. To je najgori klub na zemaljskoj kugli i želim mu sve najgore. Svi igrači koji igraju za slobodu dabogda dobili šuljeve a njihove žene ili cure dabogda dobile proliv. Svi navijači slobode dabogda nosili lopatu od Alije Sirotanovića.Stadion ima dabogda propao u rupu a ionako će ga sol pojesti. Dabogda u Tuzli pobijedila stranka kokuza pa na tušnju igrali vaterpola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.