One bi i 6 samo da je papucar,a ne laf kao nas OgiOikamid je napisao/la:Lik 20 cenata ima, ali ovim kurvama ni 40 nije dovoljno očigledno
Igrač br. 6
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Igrač br. 6
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- anonymousHD
- Kontakt:
To je iz videa. Bio je video na Twitteru ona uzela screenshot.akisarajevo92 je napisao/la:meni ta slika Vranjesa na Karleusinom twitteru izgleda skroz neprirodno, kladim se da mu je neko editovao (smanjio) ćunu u nekom programu![]()
Ova dva datuma danas i juče urezat pored dana državnosti i nezavisnoti
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Očekuje se video Mace diskrecije. Ogi jebbi i mene i ja sam pjevačica...
- Marsal
- Kontakt:
Ako sa njim odeš to ce bit krvavije nego Charlie Hebdo.Osim13 je napisao/la:A ako mi i ovaj potpis skinete doći ću vam s Hendom u redakciju, a znate šta to znači
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
2 sata radni dan 100 ljudi prati temu kapiten samo sto nije a naziv teme sramotan
2:14 definitivno, hazime imamo ga
2:14 definitivno, hazime imamo ga
Covjek je Tito za sve nas
Ako šefu kažem da se dobrovoljno prijavljujem da sam druga smjena čitav januar sjebat će se...
Slaviti će se Ogijevo Uskrsnuće! Brže se vratio od Isusa.Osim13 je napisao/la:Ova dva datuma danas i juče urezat pored dana državnosti i nezavisnoti
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ima li slika bez cenzure iz ovog parta 2?
Obradujte me
Obradujte me
"We need to suffer. And we need to fight."
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Napravite novu temu sa imenom BRANIEΣ administracija ce ostati zbunjena
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Captain4 je napisao/la:Ima li slika bez cenzure iz ovog parta 2?
Obradujte me
Zarathustra
Zar ti danas nisi pricao drugu pricu?Woohoo23 je napisao/la:..

Momcina je spijun, ne smije mu se vjerovati! Cijeli dan prica protiv naseg Ogija, a kad je shvatio da smo uz njega do zadnje kapi krvi, okrece plocu i hoce da nas navuce na tanak led.

Jelena je svakako svjesna da je ovaj forum izvor svih dokaza protiv nje, tako da...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Belgijski mediji pišu da bi Vranješa u Anderlechtu mogao naslijediti Ervin Zukanović.
Mislim koga boli qrac
Mislim koga boli qrac
BHF
- invincible1921
- Kontakt:
Al realnoMiske01 je napisao/la:Belgijski mediji pišu da bi Vranješa u Anderlechtu mogao naslijediti Ervin Zukanović.
Mislim koga boli qrac

=\_1921_/=
zar vranjes ne igra u zelji?Miske01 je napisao/la:Belgijski mediji pišu da bi Vranješa u Anderlechtu mogao naslijediti Ervin Zukanović.
Mislim koga boli qrac
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
igraharden je napisao/la:zar vranjes ne igra u zelji?Miske01 je napisao/la:Belgijski mediji pišu da bi Vranješa u Anderlechtu mogao naslijediti Ervin Zukanović.
Mislim koga boli qrac

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.