FK Radnički Lukavac

studeni
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la studeni » 06 mar 2016, 22:14

Dautovic je samo primjer odnosa prema podmlatku,ime nije ni bitno na kraju krajeva. Da Darko nije istrpio Mujagica,djavola bi on danas bio standardni bek. vjerujem da se u svakoj generaciji moze pronaci momak koji ce imat mjesto u timu. ova sadasnja ekipa juniora nije dobra,al ie prosla koja se rasula bila sasvim OK. sadasnji kadeti su odlicni al momci znaju da dzaba igraju.
eto sad imamo preko 10 stranaca,dosta ih je sa PL iskustvom pa se opet borimo za opstanak u usranoj drugoj ligi bih. znaci....

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 06 mar 2016, 22:41

Iraola je napisao/la:Šta ćeš, ne može se Dautović poredit s Jogetom, a pogotovo Moranjkićem. Koji bi na tabeli bili tek da su Salihović, Hodaj, Halilagić itd. standardni. Elo jedino odskače. Ima na fb stranica omladinskog pogona pa vidite rezultate. Naravno ljudi na pozicijama se stranački biraju ali ako bi ostali u ligi zbog stranke, onda :opaopa:
SDA demokratija :bow:
Omladinski pogoni postoje da bi se stvarali igraci za prvi tim i da bi na njima klub eventualno zaradio. Niko ne pita za rezultate mlade reprezentacije BiH ako stvore recimo 4 clana A postave iz generacije. A rezultat rada nasih sekcija su 2 igraca u zadnjih 10 i vise godina koji su igrali premijer ligu Kuduzovic i Jaranovic. Po meni to je nikakav rezultat. Ja nigdje nisam napisao da su treneri losi nego da je osoba dovedena da bude sef omladinskog pogona tu iskljucivo zato sto je stranka nasla mu uhljebljenje. Da nema nikakve strucnosti da nema nikakvu karijeru jer je igrao samo u puracicu i dobosnici, u radnickom bio kratko i to kao rezerva. A ko zna o cemu pricam cuo je sta se desava i kakvi su odnosi u omladinskom pogonu i sta doticni radi sa trenerima koji imaju rezultat. Cak su i djeca digla bunu u klubu zbog njega a svi znamo da su djeca najiskrenija i da je njih tesko slagati.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 07 mar 2016, 08:52

Ako iz omladinskog pogona svake sezone izađu minimum 2 dobra igrača onda je to dobra škola fudbala sa dobrim stručnjacima na čelu. Sve ostalo je loše, iz svakog lošijeg omladinskog pogona na svijetu svakih 5-10 godina izađe 1 dobar igrač i to nije do tih trenera nego do igrača tj. talenta koji se tu tad pojavio. Eto kod nas Jare i Kuduz premijerligaški igrači (bili), sad bi neko u ovih sljedećih par godina mogao da bljesne iz omladinskog pogona, vrijeme je. Prethodnih godina sve što je valjalo otišlo je u Slobodu da trenira i par njih u inostranstvo.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 07 mar 2016, 10:27

Kako djeca da napreduju na onakvom pomoćnom terenu?

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 07 mar 2016, 13:29

SiouxLukavac je napisao/la:Kako djeca da napreduju na onakvom pomoćnom terenu?
Zalosno je da da tolike pare se profuckaju kroz klub a niko nikad da se sjeti plastikaru napraviti ,,,Koliko sam upucen oko 20 eura m2 plastikare sto je negdje oko 80 k eura za onaj nas pomocni (ovo je nagrubo) ,,,pa ja bih sad potpisao drugu ligu federacije naredne tri sezone samo da se to uradi konacno

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 07 mar 2016, 18:28

Opština Lukavac, JP BH Pošta Sarajevo, FCL, Restoran Azzuro, Junuzović Kopex, Restoran Sarajka, Lović & Co, Reweus, Elketours, Luciana, Sisecam, Milenium Club, Unifarm, RTV Lukavac, Caffe Bar Mozart, B-Eli-M, Avax, BSO i ostali sponzori, a sama opština da više od 100 hiljada km za jednu sezonu.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 09 mar 2016, 12:24

Danas po pobjedu, minimalnu , po mogucnosti bez primljenog gola i to je to :) Europa je tu :D

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 09 mar 2016, 13:04

iz pouzdanih izvora borac i radnik su desetkovani stigli u lukavac,odnosno nisu makli iz banjaluke.znaci radnik bez 8 igraca,borac bez trenera i 7 igraca.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 09 mar 2016, 13:52

Iraola je napisao/la:Opština Lukavac, JP BH Pošta Sarajevo, FCL, Restoran Azzuro, Junuzović Kopex, Restoran Sarajka, Lović & Co, Reweus, Elketours, Luciana, Sisecam, Milenium Club, Unifarm, RTV Lukavac, Caffe Bar Mozart, B-Eli-M, Avax, BSO i ostali sponzori, a sama opština da više od 100 hiljada km za jednu sezonu.
Sve je to sića drug moj. Nema skuplje u regionu od ove nase kvazi lige. Troskovi su na sve strane, a i neko mora biti dobar u klubu bar koju milju.
Ja ne znam sta se ovim nasim desilo da urade ovaj pomocni teren.
1947!

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 09 mar 2016, 14:33

agalo je napisao/la:iz pouzdanih izvora borac i radnik su desetkovani stigli u lukavac,odnosno nisu makli iz banjaluke.znaci radnik bez 8 igraca,borac bez trenera i 7 igraca.
De samo nadji nekog da ovo desifrira.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 09 mar 2016, 15:41

Pa vodi Radnik bez vise od pola tima :salut:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 09 mar 2016, 17:59

**** ja onog ko kaze da je Radnik bolja ekipa od Radnickog,i **** ga opet kad tvrde da je Radnik uopste "jaka" ekipa.. halo ljudi nisu stvarali nista ozbiljno.. sto se mene tice za klasu smo bolje i zrelije prilike imali.. inace svi napadaci su nam za kurca,odnosno nemamo pravog napadaca koji zna zabiti gol.. **** fuj,na sta se trose pare... daj Boze kakvog igraca ko Senad Mujic...

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 09 mar 2016, 18:31

Jok nisu jaci sa drugim sastavom vas dobili 0:2... Nema logike
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 09 mar 2016, 19:01

Nije ti ovo tema za Rudar Prijedor majstore.
Čestitke Radniku na fer i korektnoj igri i pobjedi kao i njihovom treneru velikom gospodinu Petroviću. Što se tiče same postave iznenadio sam se kada sam vidio Beganovića, Halilagića, Davora Todorovića pa možda i Junuzović. Eto nismo ni mi igrali sa najjačom ekipom, pogotovo pravo nastupa nije imao Moranjkić zbog glupog pravila da igrači u Kupu BiH ne mogu nastupiti za različite timove ukoliko su potpisali za taj drugi u zimskom prelaznom roku. Radnik je imao 3 šanse i dali su 2 gola i tako to rade prave premijerligaške ekipe s vrha tabele. Kad se sve sabere i oduzme sigurno smo bili bolji ali golovi se gledaju. Aco je uradio sve što je mogao i nijedan gol nije njegova krivica. Stoperi vrlo dobri, izigrali su ih kod drugog gola. Dženo je trkač još da malo poradi na defanzivi, a Todor me pozitivno iznenadio. Konjhodžić standardno ponajbolji i najviše se bori. Skuliću treba podrška. Šile standard. Beganović se trudi i daje sve od sebe i treba da igra u ligaškim utakmicama u kojima nam to treba. Elo nije loš ali mora bolje ofanzivno kao i Mahala. Kuduz nije bio ni blizu svog nivoa danas. Omerdić nije igrač za Radnički kao ni Halilagić. Svaka im čast dokle su dogurali, Radnički je jedina ekipa u Kupu koja nije iz PL, a ni danas nismo nadigrani od Radnika koji npr. ima samo jedna gostujući poraz i to sad u zadnjem kolu, a i njihova pozicija na tabeli govori dovoljno.

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 09 mar 2016, 20:51

samu zavrsnicu kupa treba da igraju ekipe koje imaju stadione na kojima se moze igrati fudbal. nazalost radnicki nema takvog terena. posjeta takodje razocaravajuca. sve u svemu nije ovo za nas. pod hitno okrenut se prvenstvu i borbi za opstanak.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 09 mar 2016, 21:35

PostPostao/la SiouxLukavac » 09 mar 2016, 19:34
Kako smiješnu ekipu imamo, bruka i sramota. Svi koji misle suprotno i tvrde da je ova ekipa Sarajeva kvalitetna - on je retardiran. Realno, Zrinjski, Široki, Sloboda, trenutno i Željezničar su kvalitetnije ekipe. Kakav kup, kakva titula, kad bi se izborila Evropa to bi bio nevjerovatan uspjeh, VELIKII!!

Ko se još nada tituli, poremećen je, a ni u kupu se nema šta tražiti.

Što jest, jest.. nema većih seljaka od ovih Tuzlaka.

UPRAVI MINUS, JEŠIĆU MINUS, IGRAČIMA MINUS.
Upravi najveći minus, vjerujem da bi potpisali da uvijek Sarajevo bude u 6-7 mjesto ali da se posluje pozitivno, boli njih qrac za rezultate.

I da zaboravi, Ješiću teren kriv, pa isti je teren bio i Slobodi, i oni su se pripremali u Antaliji kao i većina klubova, rezmišljaj unaprijed, znaš kakvi te uslovi čekaju, teren ne smije biti izgovor.

Najbolje da ih pošalješ u Sarajevo oni imaju bolje terene
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 09 mar 2016, 21:37

U Sarajevo na trening :lol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 10 mar 2016, 13:00

sviunapad1010 je napisao/la:
U Sarajevo na trening :lol:
Ne razumijem zasto postavljas ovakve postove na nasoj temi? Zar nas ostale Lukavcane treba da boli qrac za onu sramotu sto je se dogodila na Tusnju? Zalosno je za nas sve koji pratimu PL BH da nakon briljatne utakmice koju su odigrali Siroki - Zrinjski koju sam gledao prije susreta recimo Manchester WBA koja BTW u tom trenutku bila nula naspram jedne PLigaske tekme, sto je nestvarno, svi smo mislili da ide napredak u BH nogometu , medjutim desi se jucerasnja sramota ni manje ni vase medju nama "Balijama" i to iz najvecih sredina u kojoj zive sve kulturni ljudi, prije svega Gradjani prvog reda kako sebe pojedinci znaju predstavljati.,
**** mi se za nekima Lukavcanima koju preferiraju te neke sarajevske klubove , to oni zele i njihovo pravo ni mnogi od nas se ne slazu s tim ali to je tako ali nema potrebe da nama ovde prljas temu s nekim komentarima sto su pojedinci iz Lukavca pisali negdje na nekom forumu...
Neinteresuje nas to , imamo mi svojih vecih briga...

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 12 mar 2016, 15:04

Radnički: Nikolić, Todorović, Moranjkić, Jogunčić, Konjhodžić, Todorović, Suljić, Musić, Mujkić, Mujagić.

Pocelo je!!!

Idemo po pobjedu...

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 12 mar 2016, 15:11

10 minuta po sansa na obje strane, samo naaprijed nema ovdje poraza :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.