FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 28 apr 2010, 14:33

borcev_navijac je napisao/la:HAHAHAHA jel to ono, " aj ti nama lepo priznaj pa cemo sve da ti oprostimo, i Đura će da ti oprosti što te tukao " :)
Sve znaš, demokratski metodi ubjeđivanji i utvrđivanje čije mišljenje je tačnije, a i Marić ima onu facu samo za demokratska ubjeđivanja, čini mi se da to najbolje razumije...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 28 apr 2010, 14:34

VB 1987 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:HAHAHAHA jel to ono, " aj ti nama lepo priznaj pa cemo sve da ti oprostimo, i Đura će da ti oprosti što te tukao " :)
Sve znaš, demokratski metodi ubjeđivanji i utvrđivanje čije mišljenje je tačnije, a i Marić ima onu facu samo za demokratska ubjeđivanja, čini mi se da to najbolje razumije...
Ma i MArić polako počinje da shvata šta treba da radi :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 28 apr 2010, 14:36

Ma samo me zanima kako se završio okršaj sa onim momcima sa zapada... bilo je prilično ozbiljno...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 28 apr 2010, 14:40

VB 1987 je napisao/la:Ma samo me zanima kako se završio okršaj sa onim momcima sa zapada... bilo je prilično ozbiljno...
Kako ce se zavrsiti, prvo borac pobjedio, drugo i da nije lako je vikat s tribine i j.ebat majku, puno drugacije s covjekom se obracunavat zaprave.
Na kraju kajeva otkud nekom pravo da fizicki prijeti covjeku koji radi svoj posao, cak i ako ga lose radi, zar cemo biti klub ciji navijaci tuku svoje trenere, pa ko bi nam poslije dosao u klub da trenira ekipu pod takvim renomeom.
U svakom slucaju to ponasanje tih " zaj.ebanih urlaca" sa zapada, nije bas nesto s cim trebamo biti ponosni ( makar moje misljenje)
A koliko sam ja vidio, Maric njima nista nije rekao, samo ih je pogledao
TREĆI PUT ČASTIMO !

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 28 apr 2010, 14:49

borcev_navijac je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Ma samo me zanima kako se završio okršaj sa onim momcima sa zapada... bilo je prilično ozbiljno...
Kako ce se zavrsiti, prvo borac pobjedio, drugo i da nije lako je vikat s tribine i j.ebat majku, puno drugacije s covjekom se obracunavat zaprave.
Na kraju kajeva otkud nekom pravo da fizicki prijeti covjeku koji radi svoj posao, cak i ako ga lose radi, zar cemo biti klub ciji navijaci tuku svoje trenere, pa ko bi nam poslije dosao u klub da trenira ekipu pod takvim renomeom.
U svakom slucaju to ponasanje tih " zaj.ebanih urlaca" sa zapada, nije bas nesto s cim trebamo biti ponosni ( makar moje misljenje)
& ? " " " јер & $ " " $ се не ? са " ? ? " $ & не на $, $ - $ " $ ' & & са " &. То су " а не " ? & је ? $ ' ? " " паре & је " $ у " а не тренер
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 28 apr 2010, 14:51

? 2 - ? je napisao/la:
& ? " " " јер & $ " " $ се не ? са " ? ? " $ & не на $, $ - $ " $ ' & & са " &. То су " а не " ? & је ? $ ' ? " " паре & је " $ у " а не тренер
Nisi shvatio, urlanje je ok , ako se s necim ne slazes , al prijetnje batinama ili ne daj boze stvarno batinanje je za postidit se svakom normalnom covjeku.
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 28 apr 2010, 14:53

Ma mislim da tu nisu pale samo teške riječikako ti reče, mislim da mu je zaprijećeno da će ga sačekati nakon utakmice, taj dio me interesuje... ali ja ih ne osuđujem, naravno ako su kupili ulaznicu, ako je neko dao pare za utakmicu on mora biti svjestan da dobija platu i od tog novca uostalom, dakle...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 28 apr 2010, 14:57

Uostalom, neke stvari koje se ne čine normalnim ipak se bez njih ne može, recimo sjetite se Prnjavora, gdje bi mi danas bili da se to nije desilo, možda klub nebi ni postojao... Pogledajte šta se desilo u Berlinu prije nekih mjesec dana, naravno to nije i ne smije da bude pravilo, ali eto nekada se desi i nekada i urodi plodom, zašto da ne, pa neka su mu i zaprijetili, možda je tada neke stvari shvatio "LAKŠE" ... :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 28 apr 2010, 15:01

Nisi shvatio, urlanje je ok , ako se s necim ne slazes , al prijetnje batinama ili ne daj boze stvarno batinanje je za postidit se svakom normalnom covjeku.
Са " % " " се - ? поготово & " " " " $, то не $ " $
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 28 apr 2010, 15:01

VB 1987 je napisao/la:
Ma mislim da tu nisu pale samo teške riječikako ti reče, mislim da mu je zaprijećeno da će ga sačekati nakon utakmice, taj dio me interesuje... ali ja ih ne osuđujem, naravno ako su kupili ulaznicu, ako je neko dao pare za utakmicu on mora biti svjestan da dobija platu i od tog novca uostalom, dakle...
Sliedžijstvo bilo koje vrste mi se gadi, ne postoje okolnosti pod kojim opravdavam siledžijstvo a najmanje to može biti jedna fudbalska utakmica.
Isti ti koji su spremni prebitit trenera sto im se ne svijda njegova koncepcija igre, spremni su prebiti moje ili tvoje dijete sto im se ne svidja kako prelazi ulicu ili nesto slicno.

Nema takovg dijeljenja pravde, ko je na tako nesto spreman jednom, spreman je uvijek i ako to opravdas jednom tome nema kraja i na kraju ta anarhija nekad dodje i do tvoga praga ( figurativno govorim) , i tad se cudis kako je to moguce, e pa moguce je u anarhiji sve , jer ako nisi spreman da nekog zasitis cak i kad ti se ne svijda, neces moci ocekivati da budes zasticen kad sam dodjes u zivotu u takvu situaciju,. Zato principijelno stiti druge da bi i sam bio zasticen.
A trener ako ne vlaja, navijackim skandiranjem i pritiskom na upravu utici da se smjeni, pa koliko se sjecam baja upravo zbog tog ode, a niko ga nije istukao
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 28 apr 2010, 15:04

Ebiga sada pretjera ga i ti, nisam ja rekao da nekoga treba istući, ali meni se čini da je on njima gestikulirao pa je onda dolo do "zaoštravanja" situacije... Na to sam mislio, a neko dobro napisa ako nije spreman na to onda je trebao biti glumac u pozorištu pa bi mu tamo bilo manje stresno, a i mi bi bolje igrali :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 28 apr 2010, 15:10

VB 1987 je napisao/la:Ebiga sada pretjera ga i ti, nisam ja rekao da nekoga treba istući, ali meni se čini da je on njima gestikulirao pa je onda dolo do "zaoštravanja" situacije... Na to sam mislio, a neko dobro napisa ako nije spreman na to onda je trebao biti glumac u pozorištu pa bi mu tamo bilo manje stresno, a i mi bi bolje igrali :D
hehehe aj ne za.**** sad VB, bilo bi tebi drago da je on malo dobio po njuski, pa tako ti mirisu postovi :)

mislim ljudski je to, al ja samo skrecem paznju na principe :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 28 apr 2010, 15:12

VB 1987 je napisao/la:Ebiga sada pretjera ga i ti, nisam ja rekao da nekoga treba istući, ali meni se čini da je on njima gestikulirao pa je onda dolo do "zaoštravanja" situacije... Na to sam mislio, a neko dobro napisa ako nije spreman na to onda je trebao biti glumac u pozorištu pa bi mu tamo bilo manje stresno, a i mi bi bolje igrali :D
hehehe aj ne za.**** sad VB, bilo bi tebi drago da je on malo dobio po njuski, pa tako ti mirisu postovi :)

Ma eto griješiš, nije on za dobijanje po njuški, za njega je put u Novi Sad i to u jednom pravcu, a ako im je odgovorio, a meni se čini da jeste onda je zaslužio i da dobije po njušci, navijači su uvijek u pravu i zbog njih se fudbal i igra zar ne???
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 28 apr 2010, 15:14

VB 1987 je napisao/la:

Ma eto griješiš, nije on za dobijanje po njuški, za njega je put u Novi Sad i to u jednom pravcu, a ako im je odgovorio, a meni se čini da jeste onda je zaslužio i da dobije po njušci, navijači su uvijek u pravu i zbog njih se fudbal i igra zar ne???
naravno publika je uvijek u pravu, izuzev kad hoce fizicki da se obracunava :)

a nije im nista rekao ni jednu rijec, vidio svojim ocima, da ih je pogledao u trenutku dok su ga psovali, jeste, al da im je nesto rekao, brate nije sto jest jest
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 28 apr 2010, 15:16

Hahahahaha, ajd da ti vjerujemo, ipak si ti on :?: , valjda znaš, ako nije onda si u pravu, a ako jeste, e onda... je svašta zaslužio...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 28 apr 2010, 15:20

VB 1987 je napisao/la:Hahahahaha, ajd da ti vjerujemo, ipak si ti on :?: , valjda znaš, ako nije onda si u pravu, a ako jeste, e onda... je svašta zaslužio...
hahahaha kome ces vjerovati ako ne meni :) salim se, bio na tribini blizu klupe borca i zaista jeste ih onako ruzno pogledao ( a jesu mu brate i svasta govorili) i vidjelo se da se suzdrzava, ali suzdrzao se
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 28 apr 2010, 15:22

VB 1987 je napisao/la:Hahahahaha, ajd da ti vjerujemo, ipak si ti on :?: , valjda znaš, ako nije onda si u pravu, a ako jeste, e onda... je svašta zaslužio...
hahahaha kome ces vjerovati ako ne meni :) salim se, bio na tribini blizu klupe borca i zaista jeste ih onako ruzno pogledao ( a jesu mu brate i svasta govorili) i vidjelo se da se suzdrzava, ali suzdrzao se
Hahahahahaha, dobro, ako se suzdržao, a pravo da ti kažem nisu ni oni njemu nešto ružno govorili, mislim da nije bilo psovanja...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 28 apr 2010, 15:41

Izgleda da ljepsa vremena idu za fudbalski klub Borac.... ;) Vidim vecina vas je pozitivna,ako ne i svi,a braco moja,kako i ne bi bili,imamo razloga za pozitivnost,ovakvu sezonu smo do prije nekoliko godina mogli samo sanjati.Jedan smo od dva glavna konkurenta za titulu,igramo finale kupa BiH,izborili smo Evropu,dobili smo licencu,pocelo je renoviranje stadiona,atmosfera u gradu na Vrbasu je odlicna...Stvarno je poslije onakvih teskih vremena,ponovo milina biti navijac Borca iz Banja Luke.

A sto je najcudnije,Borac uopste ne igra dobro,cak stavise ocajan je,u nekim segmentima! :mrgreen: Ne mogu ni zamisliti u kakvoj bi ekstazi bili da meljemo sve redom!Ali nema veze,doce to s vremenom,vjerujem.

Sad malo o utakmici u Tuzli.Termin je odlican,i svaka cast upravi sto je to zatrazila od FK Slobode i od saveza,jer cemo imati dva dana vise odmora od Zeljeznicara,a to moze biti presudno u kupu.Igracima treba predah...

Postavka bi trebala biti ovakva,medjutim vjerovatno nece:

................susac.............
..stupar...vule...coric...puzigaca
.......stanceski.....sakan.........
...stevanovic...........stanic.....
......................kajkut.........
........vukelja......................

Maric ce najvjerovatnije umjesto Susca staviti Milinovica(osim ako je povrijedjen),i stavice Jandrica...Ovo mi se nikako ne svidja znamo svi da Jandra ne moze,i da je malte ne bezkoristan na gostovanjima,jedino ga ubaciti ako imamo povoljan rezultat,pa da nam pomogne iskustvom.Sto se golmana tice,ako doticni bude branio,primicemo gol iz prekida sigurno,znamo svi zasto.

Sloboda kod kuce igra bez pardona,i skoro uvijek daju malo golova.To bi mogla biti nasa prilika,i ne bi smjeli igrati bunker,vec naprotiv ofanzivno kao kod kuce,a ako damo gol pola posla je gotovo.Nemamo sta izgubiti.

Nadam se da se niko nece povrijediti,jer bi nam to stvarno bio hendikep.
Treci put castimo

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 28 apr 2010, 15:46

Уф ? сте се " ? са $ " :lol:

него " на соурце " " & ?. & " ? $, " " " " " тренера. Па ето гос`н " ' $ & $ $ & :D

" успут ' $ % & ? $ " " " " :lol: & на срце, стварно не знају $ % "(") , ? & " ' ' $ ", то је $ важно :)
а $ $ групна фаза ? ", $ $ - & $ на " " за јавност 8-)

П.С. онај тренер " је & " :mrgreen:
"" ПУТ ""

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 28 apr 2010, 15:50

Po meni je dobro sto igramo u petak, pa ako se nesto uradi u toj utakmici...onda neka Borcu gledaju u ledja bar do subote, a mozda i posle vikenda :)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.