Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Formula 1
Ovdje samo neka glupost Ferrarija moze odvest Maxa do lagane pobjede. Ocito da imaju brzi bolid, a ni Hamilton nije daleko. Konacno bi mogli gledat sutra 3-way-fight.
Siluje Max sutra ove neznalice 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Toto blasfemično tvrdi da bi Hamo imao pole da se nije Perez zarotirao, nije bio brži ni od Leca, ni Maxa u sektorima, pa čak i mini sektorima.
Sutra se zavisi od race pacea, prošle godine je Max imao brutalan start, ali Merc je imao finu strategiju pa pobjeda nije bila lagana.
Imam neki osjećaj da bi moglo biti kao u Austriji, dosta krugova, gume će biti ključne, ali vidjećemo.
Sutra se zavisi od race pacea, prošle godine je Max imao brutalan start, ali Merc je imao finu strategiju pa pobjeda nije bila lagana.
Imam neki osjećaj da bi moglo biti kao u Austriji, dosta krugova, gume će biti ključne, ali vidjećemo.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Lord Verštapen ima nov set softa za razliku od Ferarija, sutra uz dobar start nabiti razliku i onda samo održavatiAA23 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:07Toto blasfemično tvrdi da bi Hamo imao pole da se nije Perez zarotirao, nije bio brži ni od Leca, ni Maxa u sektorima, pa čak i mini sektorima.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nije rekao da je imao pole nego da se borio za pole jer je u Q2 razlika bila 0,010 i realno bili su u igri za pole .AA23 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:07Toto blasfemično tvrdi da bi Hamo imao pole da se nije Perez zarotirao, nije bio brži ni od Leca, ni Maxa u sektorima, pa čak i mini sektorima.
Ko ima MojuTV danas mu ne treba stream, RTL De prenosi trku i mi taj kanal imamo 
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
@BeYaZ
Rekao je da su bili 0.1 ispred.
Sad je pitanje da li je zuta dignuta prije mjerenja drugog sektora za Hamiltona ili je Hamilton vec stigao u dijelu treceg sektora zaostatak od 0.1 koji je imao nakon izmjerenog drugog sektora. Oboje je moguce, jer je RB i dobijao jedino u prva dva sektora, a Mercedes je sve vrijeme u trecem bio dobar i vracao taj zaostatak iz drugog(tokom prva 2 treninga). Cak je Hamilton na kraju u par hiljadinki odvezao drugi sektor, gdje je RB vazda bio najjaci. Na kraju je Russel pustio gas na kraju treceg sektora i odvezao bukvalno identican krug svom prvom u Q3. Dakle, imali su sigurno obojica 0.2 ili 0.3 u odnosu na prvi krug. Hamilton se sigurno mogao potuci sa Sainzom ako nista, koji je bio sporiji u prvom run-u, Russel je mogao imat sigurno Hamiltonovo vrijeme iz prvog run-a.
Ferrari je bio objektivno najbrzi, sa skoro 0.200 prednosti, da je Leclerc uspio spojit krug(najbrzi sektori koje je odvezao u Q). Medjutim, vidjet cemo sta je sa racepaceom. Russel je imao brutalnih 8 krugova na prosjeku od 1.15.000 cini mi se, dok je Hamilton vozio 6 krugova na 1.14.800.
Samo da ne bude incidenata i safety cara, mogla bi se gledat ozbiljno kompetitivna utrka.
Rekao je da su bili 0.1 ispred.
Ferrari je bio objektivno najbrzi, sa skoro 0.200 prednosti, da je Leclerc uspio spojit krug(najbrzi sektori koje je odvezao u Q). Medjutim, vidjet cemo sta je sa racepaceom. Russel je imao brutalnih 8 krugova na prosjeku od 1.15.000 cini mi se, dok je Hamilton vozio 6 krugova na 1.14.800.
Samo da ne bude incidenata i safety cara, mogla bi se gledat ozbiljno kompetitivna utrka.

Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 04 sep 2022, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi, ima li se gdjd gledati f1 na telefonu, sad kad su gospoda zakljucala sk na moja tv?
Hvala unaprijed na odgovorima.
Hvala unaprijed na odgovorima.
Probaj totalsportek f1 reklama ima al stream bude dobar nema sta
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Strasan Hamilton na srednjim
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ova je dosadnija i od Monaca ...boxovi i to je to ...
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakav je ovo masterplan Ferrarija? Kocit Hamiltona, koji je brzi od Sainza na medium gumama.
Perez je slab totalno ovaj vikend.

Perez je slab totalno ovaj vikend.
kakvi idioti
- BosniaBoston
- Kontakt:
Počelo
#Punoljetstvo
- AshburtonG
- Kontakt:
Evo Russela u DRSu Pereza.
Hahahahahahahaha
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Opet 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.