HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
slabo danas,na trenutke očajno
i nismo zaslužili više od boda...čeliku čestitke na osvojenom bodu,sasvim zasluženo...ma nemamo napad ljudi i gotovo,dovođenje nekih poluigrača ne mogu shvatiti...treba nam jedan kreativac ofanzivni vezni i dva napadača na ljeto pod hitno a zahvalit postojećim..Milu treba pod hitno na klupu..ja kloca većeg ne vidjeh odavno

Zadnja izmjena: alo_bola, dana/u 18 mar 2012, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Treba ovu upravu pustiti da "odradi " posao do kraja ljeta a onda ako se europa ne izbori i propadne taj famozni projekat DD Zrinjski poslati ih odakle su i dosli...vratiti i traziti Miju Brajkovica koji bi automatski sa sobom doveo postene ljude i jake sponzore...nikada necu zaboraviti gostovanje njegovo u emisiji Petra Vlahova na NovojTV kad mu je Mijo ponosno pricao o mostarskom Zrinjskom,o Aluminijumu i o tituli drzavnog prvaka te mu poklonio dres HSK Zrinjskog...dani ponosa i slave su to bili...Ante ima jos koliko toliko podrsku npr. moju osobnu ali brate previse kuka u javnosti i proziva a nista po tome pitanju ne radi ...pretvara nas u klub sa "priopcenjima " za javnost,bruka plemice !
Takodjer drugi problem kod nas je trener...igraci i nisu toliko losi ...pa gdje je Jackson koji je razvaljivao u Celiku,zasto se igra sa samo jednim napadacem ,kukavicak igra doma ...tu uprava ne moze mnogo da ucini ...a Bogme ptice na grani znaju da Anicic nije za defanzivnog veznog i kada god tu poziciju igra mi imamo ogromih problema kuci...ovakava danasnja taktika niti jednom nije bila na priremama a danas nekakav Musin mix...steta mislim da ako zeznom protiv Olimpica u gostima da se mozemo lagano oprastati od europe!
Takodjer drugi problem kod nas je trener...igraci i nisu toliko losi ...pa gdje je Jackson koji je razvaljivao u Celiku,zasto se igra sa samo jednim napadacem ,kukavicak igra doma ...tu uprava ne moze mnogo da ucini ...a Bogme ptice na grani znaju da Anicic nije za defanzivnog veznog i kada god tu poziciju igra mi imamo ogromih problema kuci...ovakava danasnja taktika niti jednom nije bila na priremama a danas nekakav Musin mix...steta mislim da ako zeznom protiv Olimpica u gostima da se mozemo lagano oprastati od europe!
nismo mi neka ekipa ,ali bila bi grehota ne izborit europu pored ovakvih borca i sarajeva,mislim da smo bolji od njih i moramo ih pretecibekicamir je napisao/la:Treba ovu upravu pustiti da "odradi " posao do kraja ljeta a onda ako se europa ne izbori i propadne taj famozni projekat DD Zrinjski poslati ih odakle su i dosli...vratiti i traziti Miju Brajkovica koji bi automatski sa sobom doveo postene ljude i jake sponzore...nikada necu zaboraviti gostovanje njegovo u emisiji Petra Vlahova na NovojTV kad mu je Mijo ponosno pricao o mostarskom Zrinjskom,o Aluminijumu i o tituli drzavnog prvaka te mu poklonio dres HSK Zrinjskog...dani ponosa i slave su to bili...Ante ima jos koliko toliko podrsku npr. moju osobnu ali brate previse kuka u javnosti i proziva a nista po tome pitanju ne radi ...pretvara nas u klub sa "priopcenjima " za javnost,bruka plemice !
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Titova-Juga
- Kontakt:
Moderator edit:Gluposti obrisane.
Rodjeni_Brаtо,Blagoje Bratić,bekicamir,Titova-Juga,Rosas7 smatrajte se upozorenim zbog skretanja s teme.
Rodjeni_Brаtо,Blagoje Bratić,bekicamir,Titova-Juga,Rosas7 smatrajte se upozorenim zbog skretanja s teme.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Evo da i ja napišem svoje mišljenje kad ste se već raspisali... 
1-1 sa Čelikom, naravno da sam tužan zbog rezultata i raočaran igrom u drugom poluvremenu pogotovo, ali šta je tu je... dešava se i najboljima
. Musa me naživcirao, napravio je nelogične zamjene skroz... Mile u napadu sam, ko izgubljeni palestinac u Izraelu... ne znam gdje će
Trebao je uvest Jacksona ili Bekića, plus Muminović na klupi... ne možemo mi sebi dopustit da se branimo onako pod BB, a želimo se plasirat u Europu ccc... Čeliku čestitke na igri i zasluženom bodu i to je to, priča završena, idemo dalje, okrećemo se Olimpiku 
Počeli ste raspravu koja nema veze sa sportom i nogometom... ja ću samo reći da je pitanje Mostara jedno jako JAKO komplicirano pitanje
. Mostar jest jedan grad, ja u svom poslu svakodnevno surađujem i sa kolegama muslimanima i hrvatima naravno, srbima isto... Možda sam naivac, ali dosad mi se čini sve idealnim, suradnja je stvarno na vrhunskoj razini
. E sad ljudi, kada su u pitanju kritične mase i navijači kako Red Army, tako i Ultrasi, mi moramo prihvatit da će vrijeđanja i psovki uvijek biti (ako rimljani ne mogu iskorijenit to kad igraju Lazio - Roma, a iste su vjere i nacije, kako ćemo mi tek
)... sukobe treba izbjegavat, dosta je raji rata i sranja, treba preživit danas sutra i radit svoj posao
Evo rekoh nije tema ni forum za ove teme, a raspisah se i ja
Uglavnom Zrinjski je moj/naš klub, mi ga volimo, za njega navijamo... za mene Velež ne predstavlja ništa drugo nego gradski suparnik, tako da te priče o nekoj tradiciji i povijesti me/nas ne zanimaju
Imao sam i ja jedno vrijeme vrhunski posao, sad ga više nemam
Džaba mi priča da sam ga imao
Ajde uživajte svi! Mir i ljubav 

1-1 sa Čelikom, naravno da sam tužan zbog rezultata i raočaran igrom u drugom poluvremenu pogotovo, ali šta je tu je... dešava se i najboljima

Počeli ste raspravu koja nema veze sa sportom i nogometom... ja ću samo reći da je pitanje Mostara jedno jako JAKO komplicirano pitanje

- Titova-Juga
- Kontakt:
Tako je
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
HŠK Zrinjski: Sastav i sustav su bili dobri
Prednost ispred Olimpica je povećana, zaostatak za Borcem i Sarajevom smanjen, dok je minus za Širokim Brijegom ostao isti
Čini se da Pod Bijelim brijegom imaju puno razloga za zadovoljstvo epilogom 17. kola, još više jer je prvenstveni niz bez poraza produžen na jedanaest utakmica, ali jasno da tog zadovoljstva nema, budući da je kiksao i Zrinjski, koji Pod Bijelim brijegom nije uspio opravdati ulogu favorita protiv Čelika (1:1). Razočaranje je veće jer su Zeničani do boda došli pogotkom u 90. minuti, još veće jer je Zrinjski taj pogodak primio s igračem više, a najveće jer su Plemići još jednom ove sezone propustili priliku za preskakanje konkurenata.
Jedino što može ohrabrivati je činjenica što je Zrinjski protiv Čelika izgledao puno bolje nego Sarajevo protiv GOŠK-a, odnosno Borac protiv Leotara, no kako se dojam u nogometu ne valorizira, Plemići su i dalje iza klubova koje moraju preskočiti ako žele izboriti plasman u Europu, iako su u sedamnaest kola upisali tri poraza manje, kako od Sarajeva, tako i od Borca. No, problem su silni remiji, koji u konačnici ipak ne prave razliku.
- Naravno da smo nezadovoljni ishodom, a jasno da je naše razočaranje još veće jer smo bez pobjede ostali u posljednjoj minuti, ali to je nogomet. Znam da su naši navijači također razočarani, ali isto tako znam da je razočaranje igrača, mene i mojih asistenata još veće, govori Musa.
- Priprema za utakmicu je bila odlična. Čelik nam u devedeset minuta nije kreirao nijednu stopostotnu priliku iz igre, dok smo mi s druge strane imali prilika, pogotovo u prvom poluvremenu, da odemo na 2:0 i tako praktički riješimo utakmicu. To je potvrda da je priprema bila dobra, a to što nismo uspjeli postići drugi pogodak, odnosno što smo primili pogodak kako smo ga primili, je nešto drugo. U svakoj utakmici se nešto pita i protivnika, tako da primljeni pogodak nije isključivo plod neke naše pogreške, nego i kvalitete igrača Čelika, prije svih Avdije Vršajevića, koji je jedan od pet-šest najboljih igrača u Ligi, ali i sportske sreće ili nesreće, ovisno iz čijeg se kuta gleda, jer se lopta nakon njegovog udarca od vratnice odbila igraču Čelika. Ja na nogomet gledam tako, a to što su neki mišljenja da svakom protivniku trebamo dati dva-tri gola i mirno privesti utakmicu kraju je njihovo pravo, dodao je Musa.
U odnosu na Travnik Musa je promijenio i sastav i sustav igre, a kritike da u tome treba tražiti uzroke kiksa trener Zrinjskog smatra apsurdnim.
- Tijek utakmice, pogodak koji smo postigli, prilike koje smo imali, kao i igra u defenzivi je razlog za moje mišljenje da je sastav i sustav igre bio dobar. Žuržinova smo gurnuli u sredinu jer smo smatrali da svojom pokretljivošću može napraviti puno problema Damjanoviću i Martinoviću, koji su nešto sporiji igrači, Marjanoviću lijeva strana i jest prirodna, dok je Ivešić odigrao vrlo dobro na desnoj strani. Imali smo igru u oba pravca, ali opet se vraćam da je glavni razlog što smo ostali bez pobjede činjenica što nismo otišli na 2:0, a imali smo dovoljno prilika da odemo.
Neki su mišljenja da se Musa trebao odlučiti na drugačije izmjene, odnosno da je bilo logičnije da je iz igre izašao Lazar Marjanović, a ne Igor Žuržinov.
- Prva izmjena bila je logična (Lamešić umjesto ozlijeđenog Popovića, nap.a.), druga planirana, jer smo znali da će Krišto padati zbog toga što je propustio završnicu priprema, tako da sam se samo mislio kod treće izmjene. Istina da sam razmišljao između Marjanovića i Žuržinova, a odlučio sam izvesti ovog drugog smatrajući da s Marjanovićem dobivamo bolji defanzivni skok, zaključio je Musa.
Žuržinov preskače Olimpic
U prva dva proljetna kola Igor Žuržinov je skupio dva žuta kartona, a kako je jedan vukao iz prvog dijela sezone, Slaven Musa na njega neće moći računati u sljedećem kolu protiv Olimpica. Za Marina Aničića i Tonija Markića žuti kartoni bili su, pak, drugi, tako da će ih eventualni kartoni protiv Olimpica izbaciti iz kombinacija za Željezničar.
Popoviću sedam dana stanke
Osim Igora Žuržinova, Slaven Musa će protiv Olimpica vrlo vjerojatno biti i bez Marka Popovića, koji se u nedjeljnoj utakmici na travnjaku zadržao samo uvodnih devet minuta.
- Ozljeda srećom nije ozbiljnija. Radi se samo o istegnuću, tako da bi nakon sedam dana trebao biti u normalnom trenažnom procesu, izjavio je Popović.
Prednost ispred Olimpica je povećana, zaostatak za Borcem i Sarajevom smanjen, dok je minus za Širokim Brijegom ostao isti
Čini se da Pod Bijelim brijegom imaju puno razloga za zadovoljstvo epilogom 17. kola, još više jer je prvenstveni niz bez poraza produžen na jedanaest utakmica, ali jasno da tog zadovoljstva nema, budući da je kiksao i Zrinjski, koji Pod Bijelim brijegom nije uspio opravdati ulogu favorita protiv Čelika (1:1). Razočaranje je veće jer su Zeničani do boda došli pogotkom u 90. minuti, još veće jer je Zrinjski taj pogodak primio s igračem više, a najveće jer su Plemići još jednom ove sezone propustili priliku za preskakanje konkurenata.
Jedino što može ohrabrivati je činjenica što je Zrinjski protiv Čelika izgledao puno bolje nego Sarajevo protiv GOŠK-a, odnosno Borac protiv Leotara, no kako se dojam u nogometu ne valorizira, Plemići su i dalje iza klubova koje moraju preskočiti ako žele izboriti plasman u Europu, iako su u sedamnaest kola upisali tri poraza manje, kako od Sarajeva, tako i od Borca. No, problem su silni remiji, koji u konačnici ipak ne prave razliku.
- Naravno da smo nezadovoljni ishodom, a jasno da je naše razočaranje još veće jer smo bez pobjede ostali u posljednjoj minuti, ali to je nogomet. Znam da su naši navijači također razočarani, ali isto tako znam da je razočaranje igrača, mene i mojih asistenata još veće, govori Musa.
- Priprema za utakmicu je bila odlična. Čelik nam u devedeset minuta nije kreirao nijednu stopostotnu priliku iz igre, dok smo mi s druge strane imali prilika, pogotovo u prvom poluvremenu, da odemo na 2:0 i tako praktički riješimo utakmicu. To je potvrda da je priprema bila dobra, a to što nismo uspjeli postići drugi pogodak, odnosno što smo primili pogodak kako smo ga primili, je nešto drugo. U svakoj utakmici se nešto pita i protivnika, tako da primljeni pogodak nije isključivo plod neke naše pogreške, nego i kvalitete igrača Čelika, prije svih Avdije Vršajevića, koji je jedan od pet-šest najboljih igrača u Ligi, ali i sportske sreće ili nesreće, ovisno iz čijeg se kuta gleda, jer se lopta nakon njegovog udarca od vratnice odbila igraču Čelika. Ja na nogomet gledam tako, a to što su neki mišljenja da svakom protivniku trebamo dati dva-tri gola i mirno privesti utakmicu kraju je njihovo pravo, dodao je Musa.
U odnosu na Travnik Musa je promijenio i sastav i sustav igre, a kritike da u tome treba tražiti uzroke kiksa trener Zrinjskog smatra apsurdnim.
- Tijek utakmice, pogodak koji smo postigli, prilike koje smo imali, kao i igra u defenzivi je razlog za moje mišljenje da je sastav i sustav igre bio dobar. Žuržinova smo gurnuli u sredinu jer smo smatrali da svojom pokretljivošću može napraviti puno problema Damjanoviću i Martinoviću, koji su nešto sporiji igrači, Marjanoviću lijeva strana i jest prirodna, dok je Ivešić odigrao vrlo dobro na desnoj strani. Imali smo igru u oba pravca, ali opet se vraćam da je glavni razlog što smo ostali bez pobjede činjenica što nismo otišli na 2:0, a imali smo dovoljno prilika da odemo.
Neki su mišljenja da se Musa trebao odlučiti na drugačije izmjene, odnosno da je bilo logičnije da je iz igre izašao Lazar Marjanović, a ne Igor Žuržinov.
- Prva izmjena bila je logična (Lamešić umjesto ozlijeđenog Popovića, nap.a.), druga planirana, jer smo znali da će Krišto padati zbog toga što je propustio završnicu priprema, tako da sam se samo mislio kod treće izmjene. Istina da sam razmišljao između Marjanovića i Žuržinova, a odlučio sam izvesti ovog drugog smatrajući da s Marjanovićem dobivamo bolji defanzivni skok, zaključio je Musa.
Žuržinov preskače Olimpic
U prva dva proljetna kola Igor Žuržinov je skupio dva žuta kartona, a kako je jedan vukao iz prvog dijela sezone, Slaven Musa na njega neće moći računati u sljedećem kolu protiv Olimpica. Za Marina Aničića i Tonija Markića žuti kartoni bili su, pak, drugi, tako da će ih eventualni kartoni protiv Olimpica izbaciti iz kombinacija za Željezničar.
Popoviću sedam dana stanke
Osim Igora Žuržinova, Slaven Musa će protiv Olimpica vrlo vjerojatno biti i bez Marka Popovića, koji se u nedjeljnoj utakmici na travnjaku zadržao samo uvodnih devet minuta.
- Ozljeda srećom nije ozbiljnija. Radi se samo o istegnuću, tako da bi nakon sedam dana trebao biti u normalnom trenažnom procesu, izjavio je Popović.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Šta je sa Žuržinovom - treći karton. Valjda zato jer je sve dogovorio s Olimpicom, a lagao da ima slobodne papire. Imat će tri i protiv Borca, jer je i s njima bio sve dogovorio. Kako je providno. Ma slučajno je dobio treći karton, hahahahaha
Zurzinov je bio predmet sprdancije,kada je dosao u zrinjski i pokazivao tehniku "pepanja" lopte ,navijaci su se valjali od smijeha a danas nam to glavna uzdanica,dovoljan pokazatelj kako se od vrha vrlo lako dotakne dno sto se tice igrackog kadra...sastav je los a Musa ga jos vise zasere stavljanjem Mare na zadnjeg veznog...a ovaj i sam po novinama svako malo izjavljuje kako mu vise pase centralni odbranbeni nego vezni igrac...
Iako sam laik i budala bi skontala neke stvari...kada je pripremna bila protiv Sirokog igrao je sastav koji zasluzuje i koji je stajao odlicno na terenu ...dodje prvenstvo od jednom drugcija taktika i postava...kuku nama sa "amaterima" u strucnom stozeru...Baka molim te vrati se i spasi nas ove sezone....
PS: Bloudek u Sirokom?!
umalo nas lani lik ne posla u federalnu...sretno susjedima sa njim!

Iako sam laik i budala bi skontala neke stvari...kada je pripremna bila protiv Sirokog igrao je sastav koji zasluzuje i koji je stajao odlicno na terenu ...dodje prvenstvo od jednom drugcija taktika i postava...kuku nama sa "amaterima" u strucnom stozeru...Baka molim te vrati se i spasi nas ove sezone....
PS: Bloudek u Sirokom?!

ma i milu u napad stavlja ,a mile ko da su mu obe lijeve,ja mislim da je on najgori napadac u povijesti sto je igro u zrinjskom po statistici (utakmice/golovi)..bekicamir je napisao/la:Zurzinov je bio predmet sprdancije,kada je dosao u zrinjski i pokazivao tehniku "pepanja" lopte ,navijaci su se valjali od smijeha a danas nam to glavna uzdanica,dovoljan pokazatelj kako se od vrha vrlo lako dotakne dno sto se tice igrackog kadra...sastav je los a Musa ga jos vise zasere stavljanjem Mare na zadnjeg veznog...a ovaj i sam po novinama svako malo izjavljuje kako mu vise pase centralni odbranbeni nego vezni igrac...
PS: Bloudek u Sirokom?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neznam sta se desi musi pa odjenom se vrati na 4-2-3-1,valjda dzida nije otiso,a moraju igrat on i mara anicic
a bloudek

- benfica1923
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:ma i milu u napad stavlja ,a mile ko da su mu obe lijeve,ja mislim da je on najgori napadac u povijesti sto je igro u zrinjskom po statistici (utakmice/golovi)..bekicamir je napisao/la:Zurzinov je bio predmet sprdancije,kada je dosao u zrinjski i pokazivao tehniku "pepanja" lopte ,navijaci su se valjali od smijeha a danas nam to glavna uzdanica,dovoljan pokazatelj kako se od vrha vrlo lako dotakne dno sto se tice igrackog kadra...sastav je los a Musa ga jos vise zasere stavljanjem Mare na zadnjeg veznog...a ovaj i sam po novinama svako malo izjavljuje kako mu vise pase centralni odbranbeni nego vezni igrac...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neznam sta se desi musi pa odjenom se vrati na 4-2-3-1,valjda dzida nije otiso,a moraju igrat on i mara anicic
a bloudek![]()
lik nije bardo nimalo
..............................Melher....................
Popovic Markic Anicic Stojkic
Muminovic Milicevic
Marjanovic Ivesic Zurzinov
Bekic
to je ta dobitna postava.............
potpisbenfica1923 je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:ma i milu u napad stavlja ,a mile ko da su mu obe lijeve,ja mislim da je on najgori napadac u povijesti sto je igro u zrinjskom po statistici (utakmice/golovi)..bekicamir je napisao/la:Zurzinov je bio predmet sprdancije,kada je dosao u zrinjski i pokazivao tehniku "pepanja" lopte ,navijaci su se valjali od smijeha a danas nam to glavna uzdanica,dovoljan pokazatelj kako se od vrha vrlo lako dotakne dno sto se tice igrackog kadra...sastav je los a Musa ga jos vise zasere stavljanjem Mare na zadnjeg veznog...a ovaj i sam po novinama svako malo izjavljuje kako mu vise pase centralni odbranbeni nego vezni igrac...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a bloudek![]()
lik nije bardo nimalo
..............................Melher....................
Popovic Markic Anicic Stojkic
Muminovic Milicevic
Marjanovic Ivesic Zurzinov
Bekic
to je ta dobitna postava.............

Mile ?!Mile nije los kao drugi napadac ili poluspica ...to je uvijek odigrao solidno jer je brz i ometa protok lopte u suparnickoj odbrani...da ipred ima Jacksona ili Bekica i on bi nesto napravio ali posto je nas trener ziheras i smatra uspjehom igranje sa Celikom 1:1 ,ja i ti ili bilo tko nemamo sto vise napisati jer se sve zna...kuci igrati kukavicki nismo ni kada igrali pa cak ni dok je Kenan Lizde nosio dres Zrinjskog...Musa po meni nije moderni trener ,njegova igra previse gusi nogomet i protok lopte,odbrana mozda i nije losa ali igra prema naprijed je organizirana katastrofalno a ima iste igrace godinu dana na okupu...
Stoga u njegovoj taktikci Mile ne moze nista sam u napadu jer nije Mario Gomez a bogme nema ni krilne napadace kvalitetne koji mu mogu progurati loptu...bola neka igra 4-4-2 ili 3-5-2 za gol vise i nitko mu nece niti zamjeriti ako se izgubi...jeb... utakmicu ako na njoj u 90min. vidis 2,3 prave sanse i to protiv nakaradnog Celika!
................Hadzic.................
.......Markic..Dzidic...Anicic......
..........Milicevic..Kristo
Marijanovic Muminovic..Zurzinov
..........Bekic.....Jackson..........
obrazlozenje...
Popovic bi napokon ispao iz prvih 11 a ova dvojica(anicic,dzidic) bi mogla igrati kvalitetno pozadi sa Markicem koji bi pokrivao desno zajedno sa Milicevicem i Marijanovicem te Anicic lijevo zajedno sa Zurzinovom i Kristom .
Mozda umjesto Muminovica ,Ivesic ili Arezina ....ali ne sumnjam da bi igra bila kud i kamo bolja i kvalitetnija jer je ovo Cirina taktika sa kojom smo bili 3. na svijetu a Zrinjski ima takav profil igraca da bi sa ovom taktikom mozda zavrsio ispred Sarajeva i Sirokog ...ovako sa njegovim gusenjem igre nigdje mi necemo otici...mada i ta europa je samo par eurica i dosta sramote za nase klubove!
Stoga u njegovoj taktikci Mile ne moze nista sam u napadu jer nije Mario Gomez a bogme nema ni krilne napadace kvalitetne koji mu mogu progurati loptu...bola neka igra 4-4-2 ili 3-5-2 za gol vise i nitko mu nece niti zamjeriti ako se izgubi...jeb... utakmicu ako na njoj u 90min. vidis 2,3 prave sanse i to protiv nakaradnog Celika!
obrazlozenje...
Popovic bi napokon ispao iz prvih 11 a ova dvojica(anicic,dzidic) bi mogla igrati kvalitetno pozadi sa Markicem koji bi pokrivao desno zajedno sa Milicevicem i Marijanovicem te Anicic lijevo zajedno sa Zurzinovom i Kristom .
Mozda umjesto Muminovica ,Ivesic ili Arezina ....ali ne sumnjam da bi igra bila kud i kamo bolja i kvalitetnija jer je ovo Cirina taktika sa kojom smo bili 3. na svijetu a Zrinjski ima takav profil igraca da bi sa ovom taktikom mozda zavrsio ispred Sarajeva i Sirokog ...ovako sa njegovim gusenjem igre nigdje mi necemo otici...mada i ta europa je samo par eurica i dosta sramote za nase klubove!
- benfica1923
- Kontakt:
bekicamir je napisao/la:Mile ?!Mile nije los kao drugi napadac ili poluspica ...to je uvijek odigrao solidno jer je brz i ometa protok lopte u suparnickoj odbrani...da ipred ima Jacksona ili Bekica i on bi nesto napravio ali posto je nas trener ziheras i smatra uspjehom igranje sa Celikom 1:1 ,ja i ti ili bilo tko nemamo sto vise napisati jer se sve zna...kuci igrati kukavicki nismo ni kada igrali pa cak ni dok je Kenan Lizde nosio dres Zrinjskog...Musa po meni nije moderni trener ,njegova igra previse gusi nogomet i protok lopte,odbrana mozda i nije losa ali igra prema naprijed je organizirana katastrofalno a ima iste igrace godinu dana na okupu...
obrazlozenje...
Daj bola,popovic treba igrati.....najjjspremniji je markan........
hrabra taktika nema sta,volio bi kad bi musa barem probo ovako,mozda bi donijelo rezultata,ko sto sam i prije piso grehota bi bila ne izborit europu pored ovakvih borca i sarajeva,koji lose igraju,musa ako ista zna iskoristit ce ovobekicamir je napisao/la:Mile ?!Mile nije los kao drugi napadac ili poluspica ...to je uvijek odigrao solidno jer je brz i ometa protok lopte u suparnickoj odbrani...da ipred ima Jacksona ili Bekica i on bi nesto napravio ali posto je nas trener ziheras i smatra uspjehom igranje sa Celikom 1:1 ,ja i ti ili bilo tko nemamo sto vise napisati jer se sve zna...kuci igrati kukavicki nismo ni kada igrali pa cak ni dok je Kenan Lizde nosio dres Zrinjskog...Musa po meni nije moderni trener ,njegova igra previse gusi nogomet i protok lopte,odbrana mozda i nije losa ali igra prema naprijed je organizirana katastrofalno a ima iste igrace godinu dana na okupu...
obrazlozenje...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakav Jackson taj vise nikad nece u prvoj zaigrat, propo ko zeton.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- benfica1923
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:hrabra taktika nema sta,volio bi kad bi musa barem probo ovako,mozda bi donijelo rezultata,ko sto sam i prije piso grehota bi bila ne izborit europu pored ovakvih borca i sarajeva,koji lose igraju,musa ako ista zna iskoristit ce ovobekicamir je napisao/la:Mile ?!Mile nije los kao drugi napadac ili poluspica ...to je uvijek odigrao solidno jer je brz i ometa protok lopte u suparnickoj odbrani...da ipred ima Jacksona ili Bekica i on bi nesto napravio ali posto je nas trener ziheras i smatra uspjehom igranje sa Celikom 1:1 ,ja i ti ili bilo tko nemamo sto vise napisati jer se sve zna...kuci igrati kukavicki nismo ni kada igrali pa cak ni dok je Kenan Lizde nosio dres Zrinjskog...Musa po meni nije moderni trener ,njegova igra previse gusi nogomet i protok lopte,odbrana mozda i nije losa ali igra prema naprijed je organizirana katastrofalno a ima iste igrace godinu dana na okupu...
obrazlozenje...
Trebalo bi malo sjesti s musom na kavu..............da cuje sta VI-navijaci mislite a ne samo ona uprava.......
ma jest totalno je nepokretan,ali opet bolji od peharaSarajlijc@ je napisao/la:Kakav Jackson taj vise nikad nece u prvoj zaigrat, propo ko zeton.
i avatar ti je drama

Zadnja izmjena: Rosas7, dana/u 20 mar 2012, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Valja imati crnca u sesnestercu

bekicamir je napisao/la:Valja imati crnca u sesnestercu![]()
![]()
ako nista fino vidit gormadu od 2metra

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.