Ovo je samo cisti dokaz da ono sto smo mi pisali nije nikakav hejt,vec fakt koji su i drugi poceli primjecivati.IlCapitano je napisao/la:
Over/under stranica rasprave kad ovo izađe?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovo je samo cisti dokaz da ono sto smo mi pisali nije nikakav hejt,vec fakt koji su i drugi poceli primjecivati.IlCapitano je napisao/la:
Sacekacemo da napravi lik i za druge timove, pa cemo rasplesti...IlCapitano je napisao/la:
Svaki s ovog videa je ilegalan.Bukvalno.topnik1 je napisao/la:Pola ih nije ilegalno.
Nije.NEZALAGANJE je napisao/la:Svaki s ovog videa je ilegalan.Bukvalno.topnik1 je napisao/la:Pola ih nije ilegalno.
Koji nije?Izbroj pa napisi.Epidaurus je napisao/la:Nije.NEZALAGANJE je napisao/la:Svaki s ovog videa je ilegalan.Bukvalno.topnik1 je napisao/la:Pola ih nije ilegalno.
Prva stvar,covjek koji zna vise i od mene ,a sigurno i od tebe je postavio kompilaciju ILEGALNIH blokova.Druga stvar,tebe se izgleda mora nauciti kako se pravi blok.Stav ne smije biti siri od ramena blokera,ruke ne smiju biti ispred tijela i ne smijes se kretati.Posebno ne mijenjati polozaj u kontaktu sa odbrambenim igracem ,osim ako te on ne faulira.I treca stvar,to sto je neko nekad postavljao slicne blokove,ne znaci da i oni nisu bili ilegalni.U konkretnim slucajevima,Bogut cesto radi hip check uz kretanje unazad,dok Green cesto postavlja blokove sa ispruzenim rukama te mijenja polozaj, sto ukazuje na to da se krece.Toliko.Epidaurus je napisao/la:Ukupno 2 bloka su ilegalna. Jedan Bogutov (zadnji njegov na klipu) i jedan Draymondov (zadnji njegov na klipu, ukupno predzadnji). Ovo Stephovo na kraju se moze okarakterisat kao ilegal screen al Nash je u onoj sezoni u Lakersima kad je Kobe potrgao ahilovu citavu sezonu identicne blokove postavljao za Dwighta koji je tu istrcavao i Pau mu bacao lob. Nijednom mu nije svirano.
Ustvari nije.NEZALAGANJE je napisao/la:Prva stvar,covjek koji zna vise i od mene ,a sigurno i od tebe je postavio kompilaciju ILEGALNIH blokova.Druga stvar,tebe se izgleda mora nauciti kako se pravi blok.Stav ne smije biti siri od ramena blokera,ruke ne smiju biti ispred tijela i ne smijes se kretati.Posebno ne mijenjati polozaj u kontaktu sa odbrambenim igracem ,osim ako te on ne faulira.I treca stvar,to sto je neko nekad postavljao slicne blokove,ne znaci da i oni nisu bili ilegalni.U konkretnim slucajevima,Bogut cesto radi hip check uz kretanje unazad,dok Green cesto postavlja blokove sa ispruzenim rukama te mijenja polozaj, sto ukazuje na to da se krece.Toliko.Epidaurus je napisao/la:Ukupno 2 bloka su ilegalna. Jedan Bogutov (zadnji njegov na klipu) i jedan Draymondov (zadnji njegov na klipu, ukupno predzadnji). Ovo Stephovo na kraju se moze okarakterisat kao ilegal screen al Nash je u onoj sezoni u Lakersima kad je Kobe potrgao ahilovu citavu sezonu identicne blokove postavljao za Dwighta koji je tu istrcavao i Pau mu bacao lob. Nijednom mu nije svirano.
Vecina ovih blokova na ovom klipu NIJE ilegalna. To je cinjenica. Slazem se da Bogut vrlo vrlo cesto postavlja blokove koji se bez problema mogu okarakterisat kao ilegalni al 90% ovakvih blokova kakvi se nalaze na klipu postavlja skoro citava liga. Golden State nije izuzetak i ako se vecini ovakvi blokovi ne sviraju, onda ne vidim razlog zasto bi se i njima to sviralo. Blok koji meni licno najvise smeta je ovo Bogutovo pomjeranje unazad i ulazak u putanju igraca i smatram da se taj blok mora konstantno sankcionisat jer ga cesto radi al na ovom klipu svi blokovi nisu ilegalni ni u ludilu.NEZALAGANJE je napisao/la:Prva stvar,covjek koji zna vise i od mene ,a sigurno i od tebe je postavio kompilaciju ILEGALNIH blokova.Druga stvar,tebe se izgleda mora nauciti kako se pravi blok.Stav ne smije biti siri od ramena blokera,ruke ne smiju biti ispred tijela i ne smijes se kretati.Posebno ne mijenjati polozaj u kontaktu sa odbrambenim igracem ,osim ako te on ne faulira.I treca stvar,to sto je neko nekad postavljao slicne blokove,ne znaci da i oni nisu bili ilegalni.U konkretnim slucajevima,Bogut cesto radi hip check uz kretanje unazad,dok Green cesto postavlja blokove sa ispruzenim rukama te mijenja polozaj, sto ukazuje na to da se krece.Toliko.Epidaurus je napisao/la:Ukupno 2 bloka su ilegalna. Jedan Bogutov (zadnji njegov na klipu) i jedan Draymondov (zadnji njegov na klipu, ukupno predzadnji). Ovo Stephovo na kraju se moze okarakterisat kao ilegal screen al Nash je u onoj sezoni u Lakersima kad je Kobe potrgao ahilovu citavu sezonu identicne blokove postavljao za Dwighta koji je tu istrcavao i Pau mu bacao lob. Nijednom mu nije svirano.
Ko je to rekao?Oni samo prednjace,sto je posebno opasno kad imaju sutere kakve imaju.miki_92 je napisao/la:znaci samo Dubsi prave nepravilne blokove u ligi, kul
Ne, Warriorsi igraju previse dobro pa se onda ovako pronalazi nacin za diskreditovanje vrlo moguce najboljeg RS rekorda ikad. Prosle godine su bile povrede, ove godine su blokovi. Nista novo, jel.miki_92 je napisao/la:znaci samo Dubsi prave nepravilne blokove u ligi, kul
Smetaju svi,ali opet kazem....niko ni blizu ne pravi ovoliko ilegalnih kao sto ih ovi prave.Pa jbt skoro svaki igrac im radi ilegalne blokove iz prve petorke.Eto nisam upratio Barnesa,ali ova cetvorica-strasno sta rade.Nvaedi mi jendu ekipu ciji igraci rade toliko nepravilnih blokova?Zasto ljudi pricaju samo o njima ako ih svi rade u tolikoj mjeri? Svi flopaju,pa ne vidim da iko prica o tome da jedna ekipa najvise flopa ili prave koraka,kad svi rade u slicnoj ili istoj mjeri.miki_92 je napisao/la:aha, znaci ne smetaju blokovi za Hollisa Thompsona ali smetaju za Currya i Klaya, interesantno
kad citava liga prestane praviti nepravilne blokove onda ce valjda i Dubsi, do tada gledacemo nepravilne blokove svake ekipe kao sto smo navikli godinama unazad, neki ce praviti vise neki manje, ovisno o kreditu kod sudija
Upravo. Da nisu ovoliko dobri i da fulaju te suteve onda to niko ziv primjetio ne bi. Slicna stvar kao hacking, koristenje onoga sto je pravilima dopusteno, samo je razlika sto neki to koriste efikasnije od drugih. Slazem se da treba sankcionisat al onda sankcionisi sve ekipe, ne samo onu koja to ubjedljivo najefikasnije koristi.miki_92 je napisao/la:aha, znaci ne smetaju blokovi za Hollisa Thompsona ali smetaju za Currya i Klaya, interesantno
kad citava liga prestane praviti nepravilne blokove onda ce valjda i Dubsi, do tada gledacemo nepravilne blokove svake ekipe kao sto smo navikli godinama unazad, neki ce praviti vise neki manje, ovisno o kreditu kod sudija
Niko ne diskredituje ligu,a ne vidim ni da sam ja rekao da su protiv MIA uradili ilegalan blok u zadnje 2 min.Gdje je taj moj post!?BijelaCokolada je napisao/la:Pozivas se na lika koji je kao strucniji,ali misljenje nba-a diskreditujes.Zanimljivo nema sta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.