FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 17 apr 2016, 20:14

Zeba sigurno pod suspenzijom? :facepalm: Nema ga protiv Olimpica???
Pa dvaput zaredom čovjek dobija žuti od retardiranih sudija radi prigovora a KAPITEN, pa on to jedini i ima pravo uradit, kakve mi stručnjake od sudija imamo za ne povjerovat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 17 apr 2016, 20:18

wobly92 je napisao/la:Zeba sigurno pod suspenzijom? :facepalm: Nema ga protiv Olimpica???
Pa dvaput zaredom čovjek dobija žuti od retardiranih sudija radi prigovora a KAPITEN, pa on to jedini i ima pravo uradit, kakve mi stručnjake od sudija imamo za ne povjerovat.
Ma ajd nek odmori i on.

Nego, ako prodjemo Zelju, a Siroki u drugom duelu, mi bi onda i matematicki trebali biti osvajaci kupa!

Celik, Sarajevo, Zeljo, Siroki
tuzlanska Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 20:21

@beduin ne mislim da mu neko odredjuje koga da dovede nego mislim da je bio ogranicen finansijama. Nema ni logike da moze dovesti koga god hoce a on dovede Merzica.
I jos nesto, nemojte ocekivati da imamo klupu ravnopravnu prvoj ekipi, necemo mi nikada moci odmoriti par kljucnih igraca i sa igracima s klupe dobiti Zelju ili Siroki. Nema toga, vrhunski igraci nece sjediti na klupi u ovoj ligi. Zato nam trebaju dobri juniori koje cemo pomalo ubacivati u prvi sastav. Oni su ti koji bi sjedili na klupi, a ukoliko su talentovani mogli bi ciniti prevagu i protiv najjacih.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 17 apr 2016, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 17 apr 2016, 20:23

Drustvo, po planu je borba za vrh bila planirana tek za sljedecu sezonu. Roster je sklopljen za opstanak.

Malo realnosti ne bi bilo na odmet.
tuzlanska Sloboda

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 17 apr 2016, 20:26

S obzirom na situaciju u kojoj je klub bio do nedavno, ovo je veliki uspjeh.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2016, 20:29

Kod Husrefa sve super. Samo u buducnosti ako ovakva ekipa bude treba protiv jacih ekipa odigrati zatvorenu varijantu iz gostujucih utakmica na Tusnju. Pokazala je se vrlo dobra cesto, eto vidite derbi kada je svaki bod je dragocjen.

A mi sve golove primili na nepostavljenu odbranu. Kada bi stali iza lopte nekad ns Tusnju i dali gostima loptu mogli bi vrlo lakse zabiti iz nasih polukontri..
A ovako kada uzmemo loptu moramo probijati banker i njima se ostavi dosta prostora.

Tako smo uzeli bod u Sirokom, bod ba Grbavici i pobjedili dva puta u Sarajevu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 apr 2016, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 apr 2016, 20:30

zlajci je napisao/la:Drustvo, po planu je borba za vrh bila planirana tek za sljedecu sezonu. Roster je sklopljen za opstanak.

Realno da ako uhvatimo Evropu :salut: Ove godine to ce biti odlicno. Ako se omakne bilo sta drugo to je iznad ocekivanja.
Bio sam blizu i ono je 100% bio crveni. Vidjecemo na snimku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 apr 2016, 20:31

Ljudi ba, gdje nam je @sloboda72???
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 17 apr 2016, 20:31

Vidjet ćemo baš šta će reći stručnjaci na BHT-u vezano za to danas :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 apr 2016, 20:33

Probisvjet je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Drustvo, po planu je borba za vrh bila planirana tek za sljedecu sezonu. Roster je sklopljen za opstanak.

Realno da ako uhvatimo Evropu :salut: Ove godine to ce biti odlicno. Ako se omakne bilo sta drugo to je iznad ocekivanja.
Bio sam blizu i ono je 100% bio crveni. Vidjecemo na snimku.
Kada večeras ćelostone kaže da to nije vidjelo penala...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 apr 2016, 20:35

Zlajci zaboravljamo često takve stvari, a treba ih napominjat stalno, zato me i nerviraju one priče "ako sad ne osvojimo, nećemo nikad". Pojačat će se drugi, a mi kao nećemo. Pa poznavajući Azmira dat će da se dovede komplet novih prvih 11 igrača. Preuveličavanje naravno, ali itekako ćemo se pojačavati iz godine u godinu, pa zna se kakav je plan sa ovom Slobodom, nije uloženo i urađeno sve ovo da bi se jednu sezonu borili za vrh, ne znam kako su većini ovdje oni dušebrižnici iz drugih gradova to utuvili u glavu.
Evropa je premija ove sezone i to golema, s ovakvom ekipom. Odrađeno je posla za godinu, što se nije moglo zamislit da će se riješit za 4-5 godina.

@pinoglavi tamo nećeš ni napisati "a", a odmah će te prozvait kompleksašem, a što vade riječi iz konteksta i poturaju nam riječi koje niko od nas nije rekao, u tome su šampioni. Bolje im prestat replicirat, nek se puše svi redom.

Šta bi s Govedarice, izlazimo sa tribine, on ulazi, otkud on tu, što nije bio ni na klupi? Kako sloboda72 opisa ja sam mislio biće u početnih 11.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 17 apr 2016, 20:42

[youtube][/youtube]

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 20:44

wobly92 je napisao/la:Zlajci zaboravljamo često takve stvari, a treba ih napominjat stalno, zato me i nerviraju one priče "ako sad ne osvojimo, nećemo nikad". Pojačat će se drugi, a mi kao nećemo. Pa poznavajući Azmira dat će da se dovede komplet novih prvih 11 igrača. Preuveličavanje naravno, ali itekako ćemo se pojačavati iz godine u godinu, pa zna se kakav je plan sa ovom Slobodom, nije uloženo i urađeno sve ovo da bi se jednu sezonu borili za vrh, ne znam kako su većini ovdje oni dušebrižnici iz drugih gradova to utuvili u glavu.
Evropa je premija ove sezone i to golema, s ovakvom ekipom. Odrađeno je posla za godinu, što se nije moglo zamislit da će se riješit za 4-5 godina.

@pinoglavi tamo nećeš ni napisati "a", a odmah će te prozvait kompleksašem, a što vade riječi iz konteksta i poturaju nam riječi koje niko od nas nije rekao, u tome su šampioni. Bolje im prestat replicirat, nek se puše svi redom.

Šta bi s Govedarice, izlazimo sa tribine, on ulazi, otkud on tu, što nije bio ni na klupi? Kako sloboda72 opisa ja sam mislio biće u početnih 11.
Ma jebga, malo me pogodilo, pogotovo zbog tog jer sam poslije onog ponižavanja Sarajeva u kupu pisao da ih ne trebamo zajebavati jer su ljudi na tribinama bili dostojanstveni u porazu, pa me zato malo te stvari iznerviraju ali eto, lijepo je vidjeti koliko druge boli Sloboda.

Druga stvar nije ništa gotovo, imao bi i ja svašta napisati ali bit će vremena da razglabamo o ovoj sezoni. Ako izbacimo Želju iz kupa oni će morati pobjediti Zrinjski ako hoće u Europu i eto nas opet na nuli. I da izgube, nije Zrinjski Bayern pa da ih je nemoguće u Mostaru izbaciti. Europa je premija za ovu sezonu, sve iznad je ogromni plus što ne znači da se treba odmah predati. Činjenica da nas čeka početak gradnje stadiona (nadam se), rekonstrukcija omladinskog pogona, fanshop kao i vjerovatno prva sezona od dolaska Azmira gdje se nećemo brinuti kako će završiti razne igrice sa gradom i nećemo se brinuti hoće li ga neko iznervirati na sjednici da mu pukne qurac i da ostavi sve, svakako raduje.
Nad tobom sunce najljepše sja

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 17 apr 2016, 20:45

1. POSJETA KATASTROFAAALNAAA!!! Nisam se nadao ni približno da će ovako slaba bit al to je naša sramota
2.Fukare-Definitivno ne znaju organizovat domaće tekme bolje im idu gostujuće
3.Ja ne znam zašto svi mislite da su pali zbog dočeka?Pa nemaju 17/18 god. da ih pokupi euforija.Ja sam prvi bio protiv toga da se dočekuju al mislim da je ovdje najmanje to uticalo na poraz.Momci su zreli samo što je danas bilo dosta faktora koji su uticali da ne igraju onako kako su navikli.
4.Široki je u prvom poluvremenu tako dobro zatvorio sredinu i desnu stranu da se ne sjećam da je iko to do sada uradio na tako taktički lukav način Sarić,Veselinović,Zeba nisu se vidjeli kako treba.Napad i onako nemamo tako da se tu nije imalo šta ni zatvarat( volim Mersudina al brate vrijeme je da proradi,Krpić može bit jedino rezerva nažalost ) .Ordagić danas na momente fenomenalan na momente loš momak nije za krila ni jednu dobru partiju na toj poziciji nije pružio a znamo kakv je talenat.Lakičević mi je bio solidan za ono malo vremena što je mogao pokazati.Haurdić :evil: on je meni za treće kantonalne lige a ne za prvi tim Slobode.Frajer je očajaaaan.Drugo poluvrijeme ljudi su nas pročitali i nema tu mnogo filozofije.I čestitam im na tome
5.Što se tiče crvenog mogao je biti a i nije,eh sad kao što neko napisa da li je neko drugi u pitanju više bi bilo ovo mogao bi bit nego što je a i nije al navikli smo već na to :? i'l nismo :roll:
6.Okrenut se sad Želji nadat se da će Husref moć nešto malo promjenit u igri da ga ne bi pročitali kao danas.Al kad skontam da smo na Grbavici taktički bolje stajali od Želje mislim da će i u srijedu Husref tu nadmudriti Mulalića.
7.Ja sam prezadovoljan sa dosadašnjim učinkom ove ekipe.Zadovoljit ću se Evropom a titula ako ne ove godine sljedeće je sigurno u našim rukama :njanjanja:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 17 apr 2016, 20:50

Da krenemo redom :D
MUP TK svojom nekom blesavom politikom ili čim pravi gužvu ispred ulaza bespotrebno, kako im se digne ćuna oni odlučuju o otvaranju kapija. Umjesto da ljudi kako dolaze ulaze na stadion (u pitanju je danas eto 14h otprilike) oni naprave gužvu do zla boga.
Druga stvar, ne treba kartu poskupiti na stadionu (i sad je poprilično skupa) da bi se šljam odstranio, treba pojedince istjerivat s tribine i lupiti ima zabranu dolaska na Tušanj. Ne trebaju svi ispaštat radi 10-20 ljudi koji konstantno godinama urliču,psuju ono najgore što čovjek može pomisliti (djecu,mrtve,žive....) i našim i protivničkim igračima i trenerima. Sramota!!
Što se tiče same utakmice, prvo poluvrijeme je bilo kako tako, bili smo bolji od Širokog ali ništa specijalno. Sudija nas je *ebavao na onim sitnim stvarima što mislim da najviše psihički utiče. Na kraju poluvremena Ivetić dobi karton bez ikakve veze, čovjek se zabi u njega i umjesto faul za nas, Ivetić dobi žuti. Onda situacija na Ahmetovićem i na kraju Zeba dobi žuti i propustit će Olimpik. Također igrači Širokog su od sudije opominjani sto puta za oštre startove ali bez kartona.
Suđenje definitivno nije nepristrasno na našim utakmica. Nije to da se nekom timu "šteli" osim dvije utakmice s Sarajevom već je stvar da se vazda sudi protiv Slobode, sve 50-50 situacije idu gostima na Tušnju, ono što se gostima ne svira uopće nama je žuti karton itd.
Drugo poluvrijeme, na samom početku naši igrači su ušli s ogromnom nervozom i napravili par neshvatljivih amaterskih grešaka...nakon toga smo primili gol i automatski pali psihički do kraja, odmah zatim i drugi i kraj priče.
Prvo poluvrijeme nas je Jakupović guzno a drugo Široki
Ekipa je vidno umorna mada se igraju tek dva mjeseca nakon pauze koja u našem prvenstvu traje sto godina. Igraju konstantno isti igrači,nema rotacija. Bojim se da bi nas prelazni rok mogao na kraju koštati trofeja.
Haurdić... ne znam šta bi rekao više o njemu, suvišno je bilo šta govoriti. Ovakvim Husrefovom postavkom na terenu mi nemamo ni O od Ordagića, on ne može igrati desno krilo, od kako je gurnut na tu poziciju mi nemamo koristi od njega uopšte. Sarić je tu solidno igrao ne znam čemu ova izmjena pozicija.
Posjeta je sramotna kad se uzme u obzir satnica,vremenske prilike,protivnik, stanje na tabeli, utakmica nakon pobjedu u kupu protiv Željezničara...

Sad u srijedu nam je MUST utakmica, ne smijemo sebi dozvoliti da ispadnemo iz kupa.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 17 apr 2016, 20:51

SaLL/ihovic je napisao/la:1. POSJETA KATASTROFAAALNAAA!!! Nisam se nadao ni približno da će ovako slaba bit al to je naša sramota
3.Ja ne znam zašto svi mislite da su pali zbog dočeka?Pa nemaju 17/18 god. da ih pokupi euforija.Ja sam prvi bio protiv toga da se dočekuju al mislim da je ovdje najmanje to uticalo na poraz.Momci su zreli samo što je danas bilo dosta faktora koji su uticali da ne igraju onako kako su navikli.
4.Široki je u prvom poluvremenu tako dobro zatvorio sredinu i desnu stranu da se ne sjećam da je iko to do sada uradio na tako taktički lukav način Sarić,Veselinović,Zeba nisu se vidjeli kako treba.Napad i onako nemamo tako da se tu nije imalo šta ni zatvarat( volim Mersudina al brate vrijeme je da proradi,Krpić može bit jedino rezerva nažalost ) .Ordagić danas na momente fenomenalan na momente loš momak nije za krila ni jednu dobru partiju na toj poziciji nije pružio a znamo kakv je talenat.Lakičević mi je bio solidan za ono malo vremena što je mogao pokazati.Haurdić :evil: on je meni za treće kantonalne lige a ne za prvi tim Slobode.Frajer je očajaaaan.Drugo poluvrijeme ljudi su nas pročitali i nema tu mnogo filozofije.I čestitam im na tome
5.Što se tiče crvenog mogao je biti a i nije,eh sad kao što neko napisa da li je neko drugi u pitanju više bi bilo ovo mogao bi bit nego što je a i nije al navikli smo već na to :? i'l nismo :roll:
6.Okrenut se sad Želji nadat se da će Husref moć nešto malo promjenit u igri da ga ne bi pročitali kao danas.Al kad skontam da smo na Grbavici taktički bolje stajali od Želje mislim da će i u srijedu Husref tu nadmudriti Mulalića.
7.Ja sam prezadovoljan sa dosadašnjim učinkom ove ekipe.Zadovoljit ću se Evropom a titula ako ne ove godine sljedeće je sigurno u našim rukama :njanjanja:
ma sve se slazem, al ovaj zadnji dio i ne bas...ako necemo sad iskoristili sansu, sa ovako super rasporedom u drugom dijelu sezone da uzmemo titulu, onda cemo se na istu nacekati jos...

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 17 apr 2016, 20:57

Makar smo u ovoj sezoni raskrstili sa tzv. malim klubovima.Kako tako ,sve smo ih (dosad ) riješili sto posto, samo Mladost nismo dobili u obje utakmice. Plus Borac :hmmmmm: to smo morali bolje . Pokazivali smo karakter, vraćali se , dobijali u zadnjim sekundama , i to je kvalitet koji moramo prenijeti dalje, u naredne sezone. Kad budemo u ravni finansijskih jačih i pojačamo se na tom nivou , onda ...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2016, 20:58

Ahmetovic bi imao 100% sansu za gol. Ako to nije crveni onda ne znam sta treba uraditi da bude.. Dobili su zuti i mi zuti, a mi ostali bez gola cistog. Nisam vidio nikad da igrac koji zaustavi cist gol dobije zuti, jedino kao je penal. Ali ovo nije niti penal niti ista..

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 17 apr 2016, 21:03

Kakve sudije, kakve pi materine. Ljudi nas zasluzeno dobili. Ovo je najgora igra u ovoj sezoni naseg tima i ovo nam je zadnji kiks sto mozemo dopustiti i NISTA NIJE GOTOVO.

P.S. Dragi moji Tuzlaci, LJUDI IZ NJEMACKE, NAVIJACI DORTMUNDA DODJU NA STADION DANAS, JE LI VAS STID ??????????
P.S.2 Mi smo titulu vec osvojili, a to je deblokada racuna :D

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 17 apr 2016, 21:06

boomerang5 je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:1. POSJETA KATASTROFAAALNAAA!!! Nisam se nadao ni približno da će ovako slaba bit al to je naša sramota
ma sve se slazem, al ovaj zadnji dio i ne bas...ako necemo sad iskoristili sansu, sa ovako super rasporedom u drugom dijelu sezone da uzmemo titulu, onda cemo se na istu nacekati jos...
Ma vidjet ćeš ako okosnica ove ekipe ostane i dovede se još par jakih pojačanja obje titule su naše ;) Jest da će to sve drugačije izgledat jer neće bit ˝slabe˝ekipe al imam neki osjećaj da je sljedeća sezona naša
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.