FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2019, 17:25

Omerbavarac je napisao/la:
27 nov 2019, 12:20
slika

:salut: :salut:

:tokralju: :tokralju:
Gdje si se nalazio na jugu?

p.s.ipak nisi bio u kavezu,na prvu mi se ucinilo :P
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 27 nov 2019, 17:51

Klare je napisao/la:
27 nov 2019, 11:58
Fino vidjeti Hermana kao prvog asistenta, a Flick kao mlađi Hejnkes, način na koji vodi utakmicu isto Jup, a ekipa igra opet onaj najmoćniji, najljepši fudbal kao nekad.

Kojekakvi stručni konsultanti na Arenasport nešto pričaju, traže greške u Zvezdi, njih krive, isto tako i ovaj trener njihov koji kaže da su se njegovi igrači prepali..., očito čitav balkanski mentalitet slika i prilika Balkana i zašto u skorije vrijeme ovaj narod neće praviti bitnije korake naprijed. Jer svi mi mislimo da smo nešto, neki faktor, a ustvari smo rupa u svakom pogledu. To je slučaj u svim porama života ovog područja. Kojekakvi pjevači misle da su pjevači i neki faktor, a tek čovjek shvati kakva smo rupa kad izađe vani. To je primjer banalan muzike, tako je i u privredi, kulturi itd.

Samo čovjek koji je sinoć nešto pametno rekao je Marin Marko, čovjek zapadnjak vidi se odmah u kulturi govora.
Čovjek kaže pošteno iskreno nismo mogli ništa, nismo mogli do zraka doći, ovakav Bayern ovako igra već 3 sedmice, Zvezda ovom kvalitetu neće moći parirati u skorije vrijeme.
A njihova čitava javnost očekivala da Zvezda ponovi utakmicu protiv Liverpula. Takvi smo mi odmah na najveće domete, jeb.o strpljenje i rad, kod nas daj odmah.
Neko će reći to je Srbija, zašto govoriš mi.. Odmah da kažem BiH i Srbija, nema tu razlike ni 1%.
Mogu se ljudi prepirati zbog ratova i nekakve izmišljene netrepeljivosti, ali identičan narod 100%

Hrvatska je oličenje kulture za ove dvije države, ne može uopšte u istu rečenicu, zato Hrvatska i radi nešto i gura naprijed. Sve je kako zaslužiš, a gorih ljudi od nas nema, namrgođenih, kompleksima nabijenih, sebičnih, neiskrenih itd.

Gorecka je zabio vrhunski gol, kakva reakcija, a Lewa kao nekad Gomez, ovakvi golovi njemu trebaju.
Sinoć Flick čak i izrotirao u dobru mjeru,
a Miler je došao do nastupa br.504 čime je na 8.mjestu vječne liste, i najmlađi je igrač koji to uradio. Ispred je Lam sa 517, a Miler je i 4.strijelac i prvi asistent.
Svaki igrač može ići, samo njega nikad ne bih mijenjao, jer on će uvijek dati 100%. Sada u ovom sistemu sa pravmo očekujemo i njegove bolje partije.
Sinoć se čak ni Boa nije primjetio :mrgreen: , a da li je moguće Kovač bio ovakav odron od trenera?
Naravno da je moguće, jedini trener u historiji koji mi je ubio volju, jedini trener u historiji gdje utakmice Bayerna nisam gledao... Sada opet jedva čekam slj. tekmu.
Kakav fudbal ljudi, ovo je milina, odmor za dušu.

Nego u svoj ovoj rapsodiji, ne znam zaprati li iko partiju Periše. 2 krasna asista. :thumbup:

I nisam po nacionalnosti Hrvat, da mi ne umanjujete partiju Periše i ove riječi o narodnostima.
Dobar si momak, ali nemoj više komentarisati

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 nov 2019, 18:16

Klare :clap:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 nov 2019, 18:42

U pravu je Klare sigurno.

Ono sto sam ja primijetio za sada je da Bayern uglavnom igra visoki presing i to velikim intenzitetom tokom citave utakmice. Znaju se braniti i zonski ako zatreba i stati iza lopte. Igraci stoje mnogo blize protivnicima, i mnogo su cvrsci i agresivniji u duelima. Pomazu jedni drugima, i ako jedan ispadne stvore se dva nova igraca da pripomognu. Thiago je dosta sigurniji s loptom i ne gubi tako lako lopte, a kada i izgubi ispravi gresku brzo. Kimmich igra odlicno u veznom redu, Tolisso isto. Goretzka se takodjer popravlja. Mnogo lakse se iznosi lopta, a u napadu postoji raznovrsnost, nisu to vise samo ubacaji. Bilo je dosta podvaljivanja izmedju stopera ili stopera i bekova. Protok lopte je dosta brzi, ima i duplih pasova. Pavard je bombonica. Fino je to Flick poslozio, a naravno da ima dosta prostora za napredak.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 nov 2019, 21:39

Sreća pa na vrijeme se rijesismo Dumbelsa. :opaopa:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 27 nov 2019, 22:42

coelho41 je napisao/la:
26 nov 2019, 23:03
Kovač je imo filozofiju, primi dva pa probaj metnut tri
To nije filozofija to je znanje Ne ;)
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 nov 2019, 23:02

slika :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 27 nov 2019, 23:05

Ipak će Nikino ime ostati upamćeno po nečemu. :kafa:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 nov 2019, 23:18

slika
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 nov 2019, 23:25

Dajte mu zlatnu loptu. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 nov 2019, 23:27

Samo nek ostane zdrav, bit ce zlatna kopacka :)

63 gola u LP ako se izuzmu pretkola, Benzema ima 64, ocekujem da ga nas trpac pretekne iduce kolo, a onda Raul sa 71 nije tako daleko.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 28 nov 2019, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 nov 2019, 00:07

Dobro pa nisam jedini koji je primjetio da ovo vodjenje ekipe podsjeca na ono vodjenje Juppa.
Nadam se da nije samo kratka reakcija na promjenu trenera..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 nov 2019, 07:39

Gledao sam u ove 2 god uzivo i Napoli, Liverpool, PSG i Tottenham i na stranu sada rezultat, ali ovaj Bayern je najvise pokazao u smislu same igre. U svakom trenutku su znali sta rade i tu kombinatoriku su doveli skoro do vrhunca...
Ova 6-ka gore svi znaju igrati i svi su opasni po gol :tokralju:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 nov 2019, 11:32

Prvo poluvrijeme solidno navijanje,drugo vrlo dobro.Konstantno snimanje ljudi u sektoru do,pa na kraju tekme molba njihovog redara da napravi s nama selfij(dobio odyeb :D ),izjava policajca da smo najbolji strani navijaci koji su tu gostovali...zapamtili nas ljudi za sva vremena :kafa:

Delije ok,svidjelo mi se navijanje kod 0:4 i 0:5 ali ostatak stadiona nista posebno.

Grad je lijep,cijene nisu skupe i niti jedan jedini problem s ljudima.Dapace!
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 nov 2019, 21:25

Lewy je samo jedan gol do izjednačenja Ronaldovog rekorda po broju golova u grupnoj fazi i vjerujem da ce protiv Tot'hama biti silno nabrijan da cak taj rekord i prebaci.

Sto se tice ukupnog broja golova u jednoj sezoni LP-a, ta brojka iznosi 17 golova te taj rekord zavisi isključivo od Bayernovog napredovanja u knockout fazi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 nov 2019, 21:36

slika

Još malo Lewe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 29 nov 2019, 11:24

Klare je napisao/la:
Fino vidjeti Hermana kao prvog asistenta, a Flick kao mlađi Hejnkes, način na koji vodi utakmicu isto Jup, a ekipa igra opet onaj najmoćniji, najljepši fudbal kao nekad.

Kojekakvi stručni konsultanti na Arenasport nešto pričaju, traže greške u Zvezdi, njih krive, isto tako i ovaj trener njihov koji kaže da su se njegovi igrači prepali..., očito čitav balkanski mentalitet slika i prilika Balkana i zašto u skorije vrijeme ovaj narod neće praviti bitnije korake naprijed. Jer svi mi mislimo da smo nešto, neki faktor, a ustvari smo rupa u svakom pogledu. To je slučaj u svim porama života ovog područja. Kojekakvi pjevači misle da su pjevači i neki faktor, a tek čovjek shvati kakva smo rupa kad izađe vani. To je primjer banalan muzike, tako je i u privredi, kulturi itd.

Samo čovjek koji je sinoć nešto pametno rekao je Marin Marko, čovjek zapadnjak vidi se odmah u kulturi govora.
Čovjek kaže pošteno iskreno nismo mogli ništa, nismo mogli do zraka doći, ovakav Bayern ovako igra već 3 sedmice, Zvezda ovom kvalitetu neće moći parirati u skorije vrijeme.
A njihova čitava javnost očekivala da Zvezda ponovi utakmicu protiv Liverpula. Takvi smo mi odmah na najveće domete, jeb.o strpljenje i rad, kod nas daj odmah.
Neko će reći to je Srbija, zašto govoriš mi.. Odmah da kažem BiH i Srbija, nema tu razlike ni 1%.
Mogu se ljudi prepirati zbog ratova i nekakve izmišljene netrepeljivosti, ali identičan narod 100%

Hrvatska je oličenje kulture za ove dvije države, ne može uopšte u istu rečenicu, zato Hrvatska i radi nešto i gura naprijed. Sve je kako zaslužiš, a gorih ljudi od nas nema, namrgođenih, kompleksima nabijenih, sebičnih, neiskrenih itd.

Gorecka je zabio vrhunski gol, kakva reakcija, a Lewa kao nekad Gomez, ovakvi golovi njemu trebaju.
Sinoć Flick čak i izrotirao u dobru mjeru,
a Miler je došao do nastupa br.504 čime je na 8.mjestu vječne liste, i najmlađi je igrač koji to uradio. Ispred je Lam sa 517, a Miler je i 4.strijelac i prvi asistent.
Svaki igrač može ići, samo njega nikad ne bih mijenjao, jer on će uvijek dati 100%. Sada u ovom sistemu sa pravmo očekujemo i njegove bolje partije.
Sinoć se čak ni Boa nije primjetio :mrgreen: , a da li je moguće Kovač bio ovakav odron od trenera?
Naravno da je moguće, jedini trener u historiji koji mi je ubio volju, jedini trener u historiji gdje utakmice Bayerna nisam gledao... Sada opet jedva čekam slj. tekmu.
Kakav fudbal ljudi, ovo je milina, odmor za dušu.

Nego u svoj ovoj rapsodiji, ne znam zaprati li iko partiju Periše. 2 krasna asista. :thumbup:

I nisam po nacionalnosti Hrvat, da mi ne umanjujete partiju Periše i ove riječi o narodnostima.
Vjeruj mi nije u hrvatskoj nista bolje, da nema more i posljedicno turizma bilo bi isto kao Bosna i Hercegovina i Srbija

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 29 nov 2019, 12:23

schickeria je napisao/la:
29 nov 2019, 11:24
Klare je napisao/la:

Vjeruj mi nije u hrvatskoj nista bolje, da nema more i posljedicno turizma bilo bi isto kao Bosna i Hercegovina i Srbija
Mogu samo prisnažiti da je Hrvatska otkad je postala Rvatska lakrdija od države. Inače, turizam nosi 18% bdp-a tako da ipak ima i nešto drugih privrednih aktivnosti. Mada, imam dosta veza u Sloveniji i skoro isto oni kažu i za sebe tako da... :eh:

Ali mislim da je klare mislio na nogomet, tu ipak imamo dobru poziciju u svijetu, imamo odlične igrače i reprezentaciju, upravo se radi smjena generacija, dolaze novi mladi talenti....

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 30 nov 2019, 11:15

Od svih reakcija poslije utakmice protiv Zvezde, ova mi se najviše svidjela (na 2:15) kada govori da nepamti da je bolju ekipu gledao zadnjih 15. godina. Na prvi momemat se čini pretjerano, ali obzirom kako je Bayern igrao zadnje tri utakmice onda je ta konstatacija na mjestu. Ako se nastavi ovako igrati, imamo se čemu nadati ove sezone.
Danas opet očekujem pobjedu bez primljenog gola i naravno razmontiranje apotekara trkom, kombonatorikom, taktikom i znanjem.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 30 nov 2019, 17:35

Perišić, Muller, Gnabry ovo još nismo gledali na terenu zajedno, opet puno rotacija kod Flicka, nadajmo se da zna šta radi.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.