FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Yebo nas dočekivanja igrača više nadam se da nikada nećemo dočekivati igrače makar 0-10 nekog da pobjedimo u gostima.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Danas je komplet ekipa podlegla nafuravanju sa dočecima i tim sra..ima . 'bo vas doček i slavlje dva mjeseca prije kraja. Glavna greška od strane publike- medija- koga god- prema ekipi je to da smo ih nahranili prije borbe. Lijepo se vidjelo da su se prefurali momci , danas niko prolaznu nije zaslužio. Ništa,nula, nada ,zero, isto ko da su neki drugi ljudi na terenu. Taktika nam jest pročitana, ali ne toliko da pojedinac- dva ne mogu nać rupu u odbrani i zabit bar jedan gol,kod kuće . Kao prastari navijač sam naviko na ovakve dane, ali danas me štrecnulo u smislu ooooj, neee ,opet ,i to kad mi se taman počelo smekšavat pesimistično srce. Nemamo alibija, sudija i da je navijao za nas teško da bi gola dali, eventualno bi bilo 0 -0 . Zapad danas prepun nemilih scena , od A do D , prohibicija možda i nije tako loša ideja .Policija nekorektna prema domaćim starosjediocima na zapadu, kolko god da su bili teški ko zemlja. Ne možeš tako ba. Kanton u smislu vjernih, a i radoznalih dobro poguro posjetu. Pitam se koji je danas izgovor izazvao nedolazak onih desetak hiljada koji se kunu u Slobodu ,tako im tastature , možda izlet na Zlaću s puncem.
Kako bolan Merzic kriv za sve tri gola kad kod prvog Ordagic stoji na 2 metra od igraca Sirokog i pusta ga da centrira, sta ce Merzic iz peterca cistit prizemnu loptustaragarda je napisao/la:Jao sad kad krene pljuvanje.... Ahahaha... svrsavanje i delirijum dusebriznika... merzic kriv za sva 3 gola al to je fudbal, jbg... Zao mi momka pravo....aplauz na kraju i podrška momcima... I na njima se bas vidjelo da im je teško..... Sto se tice titule to bi bilo to,najvjerojatnije... Ima tu jos nekih kombinacija al tanko je to....
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 17 apr 2016, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
E bas to me i nervira! Imamo sansu kakvo cekamo decenijama i prazan stadion, momcima se ne moze otici na trening pred veliku utakmicu, utakmicu koja nas vodi u finale Kupa BiH, utakmicu koja bi nam vratila samopouzdanje za nastavak prvenstva! Treba se potrudit i zvat narod da se ode u utorak na trening! Ja sam prvi koji bi podrzao to!boomerang5 je napisao/la:to bi uradili pravi navijaci...posto mi nemamo istih, lakse bi bilo kada bi sebi stavili manja ocekivanja...nema kod nas mozga za to, kad se gubi, tad se kudi, kad se dobija, tad su doceci i slavlja.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Hajmo sad u utorak otići na trening i momcima dat podršku, da znaju da vjerujemo u njih i kada gube! Ako možemo praviti dočeke nakon pobjeda u Kupu, hajmo sada na trening nakon poraza! Nakon dočeka smo gubili, a ko zna možda nakon podrške na treningu pobjedimo!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Odvedoše ga specijalci na kraju, kaže nama si psovao majku, e pa sad cemo da vidimo i ubaciše ga u kombi.Mago je napisao/la:I ne treba nam vise od 2500 navijaca na stadionu. Kad vidim one majmune poput onog sto se penjao na ogradu na C molim Boga da takvi nikad vise ne dodju na Tusanj. Jbaji ga idemo dalje.
U srijedu proc Zelju i rane od danas ce zarast. Mada,rijetko mi je koji poraz ovako tesko pao.
I sto je najgore nema Zajke protiv Olimpica...
Zaista moraš biti moron da dodjes ondje i psuješ Husrefu, kakvih kretena ima u pm, nadam se karti od 15 KM za sledeću sezonu!
O stručnjacima koga i kad treba izvesti, kako je Pirija kriv za sva tri gola i da smo zbog njega izgubili utakmicu, kako Zeba treba na klupu... kakvih kretena ima, pa to je nevjerojatno.
Loše smo odigrali i tu je kraj priče, šta je uticalo na to, pretpostavljam taj psihološki momenat kad je Pnadža trebao dobiti crveni, a nije. Iako ni do tada nismo nesto posebno odigrali, ljudi su se postavili taktički dobro i odnijeli bodove!
Vidimo se u srijedu!
PS. Posjeta i Fukare, no coment!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Ja sam to pisao poslije pobjede na Grbavici. Mislim da si i ti i jos par momaka, ali dzabe... Ne kontaju ljudi...pinoglavi je napisao/la:Yebo nas dočekivanja igrača više nadam se da nikada nećemo dočekivati igrače makar 0-10 nekog da pobjedimo u gostima.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Wobly92
Sta je ba bilo druze jel to zabranjeno kritikovati jbt.
Niste jasni nikako kada je dobro pohvale ok,kada se kritikuje nesto ste agresivni jbt....
Ovo je najveca sramota u posljednjih par godina sta treba praviti vatromet,hajde ohladite ba malo.
Ovo sto se pise netu psovanje Husrefu prozivanje na ostavku ne podrzavam naravno gluposti nije dotle doslo jbt,ali da snosi veliki dio krivice itekako je tako.
Smiriti strasti do srijede razocarani smo ali plasman u finale donekle cupa situaciju i imamo aktivan rezultat jos na oba fronta Ali stari hajde izgubiti kuci,ovo je silovanje.
DOKADA CE ADMINISTRACIJA DOPUSTATI PISANJA DRUGIH FORUMASA OVDJE.
Sta je ba bilo druze jel to zabranjeno kritikovati jbt.
Niste jasni nikako kada je dobro pohvale ok,kada se kritikuje nesto ste agresivni jbt....
Ovo je najveca sramota u posljednjih par godina sta treba praviti vatromet,hajde ohladite ba malo.
Ovo sto se pise netu psovanje Husrefu prozivanje na ostavku ne podrzavam naravno gluposti nije dotle doslo jbt,ali da snosi veliki dio krivice itekako je tako.
Smiriti strasti do srijede razocarani smo ali plasman u finale donekle cupa situaciju i imamo aktivan rezultat jos na oba fronta Ali stari hajde izgubiti kuci,ovo je silovanje.
DOKADA CE ADMINISTRACIJA DOPUSTATI PISANJA DRUGIH FORUMASA OVDJE.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Dosta ih je više pisalo ajmoooo šta vam je svi na dočekkkkkkkk, baš me zanima šta sada misle o tome.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ja sam to pisao poslije pobjede na Grbavici. Mislim da si i ti i jos par momaka, ali dzabe... Ne kontaju ljudi...pinoglavi je napisao/la:Yebo nas dočekivanja igrača više nadam se da nikada nećemo dočekivati igrače makar 0-10 nekog da pobjedimo u gostima.
Pardon sto vam upadam na pdf. Dobra ste ekipa, cvrsta, bez obzira na danasnji rezultat, koji je po meni takticka pobjeda Muse nad Musemicem. Izdrzali smo pritisak u prvom poluvremenu u kojem ste bili bolji i napali u drugom. Isplatilo se. I to je to. To je nogomet. Sve najbolje u nastavku. Pozdrav iz Sirokog. Hvala za pljesak na kraju. 

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pored umornih igraca i tvrde utakmice, presudan je bio prekrsaj nad Ahmetovic i nedosudjivanje crvenog kartona. Sudija odradio 90% posla za Siroki. Usput Zebi dao zuti.
Igracima ne treba zamjeriti, niti Husrefu. Tragedija ce biti samo ako ne odemo u Evropu.
Haurdic smijesan igrac, presmijesan.
Igracima ne treba zamjeriti, niti Husrefu. Tragedija ce biti samo ako ne odemo u Evropu.
Haurdic smijesan igrac, presmijesan.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Nema ih kako ja vidim...pinoglavi je napisao/la:Dosta ih je više pisalo ajmoooo šta vam je svi na dočekkkkkkkk, baš me zanima šta sada misle o tome.SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Ja sam to pisao poslije pobjede na Grbavici. Mislim da si i ti i jos par momaka, ali dzabe... Ne kontaju ljudi...
PS: pozdrav za normalne i korektne navijače Širokog Brijega. Dobra ste ekipa i zasluženo ste pobjedili! Pozdrav!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Govedarica u lozi, Skahic u lozi.. Jesmo pehovi ispali tu. Husref tvrdoglav ko bik za Govedaricu..
Protiv Olimpika bez Zebe, ako tu dobijemo mozemo i ostale dobiti do Zrinjskog. Ali eto njima gori pod nogama, nasi imaju u srijedu utakmicu gdje ce se izmoriti. Bolje nista ne prognozirati do Olimpika.
Ahmetovic u 10 utakmica 1 gol
Protiv Olimpika bez Zebe, ako tu dobijemo mozemo i ostale dobiti do Zrinjskog. Ali eto njima gori pod nogama, nasi imaju u srijedu utakmicu gdje ce se izmoriti. Bolje nista ne prognozirati do Olimpika.
Ahmetovic u 10 utakmica 1 gol

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 apr 2016, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ono što mene užasno nervira oko suđenja Slobodi je sljedeće... Uzet ću današnji primjer ove eto hajmo tako reci diskutabile situacije...a ona je reper svih situacija i kartona ove sezone. .. Zadnji igrač ruši napadača i nije crveni karton ..Eto i da nije bio ... FOL JE U TOME DA SE OVA SITUACIJA ODIGRALA U SIROKOM, SARAJEVU,MOSTARU ILI KAKNJU IGRAC SLOBODE BI HLADNO BIO POSLAN POD TUS... to je po zabrinjavajuće....vrhunac je karton Zebi zbog prigovora...COVJEK KAPITEN
.... jakupovicu, klicu ti j e b e m

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
**** se vi svi koji pricate za fukare, niko ne prica za ekipu koja je ostala posle i tih 3-0 nije me razocarao poraz koliko sama organizacija tribine, i "navijaci" sa iste. Zastave se donijele, posle 30 min nigdje zastava. Medjutim ne krivim vodje ni nikoga vec prvenstveno osobe koje dodju na utakmicu zeljne paznje i onda se late ograde i onda odjednom kao "ko sam ja nek me mole da navijam... " onda ovi sto su u prvim redovima posle 0-1 nigdje ih. Vodje krivim samo radi loseg redoslijeda pjesama i na pjesmama koje su izblijedile... Medjutim to ce se srediti, dok pojedinci nece nikada dok se ne krene sredjivat od temelja. Hvala na paznji, ugodan ostatak kraj utakmica do Zrinjskog, i ove "vremenske prognoze-juce titula, danas kurcina" napusite se kurca picke levatske.
DJECA NAM SE SMIJU MOJ REUFE
Kad se može otić na te dočeke, može i na trening u utorak.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:boomerang5 je napisao/la:to bi uradili pravi navijaci...posto mi nemamo istih, lakse bi bilo kada bi sebi stavili manja ocekivanja...nema kod nas mozga za to, kad se gubi, tad se kudi, kad se dobija, tad su doceci i slavlja.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Hajmo sad u utorak otići na trening i momcima dat podršku, da znaju da vjerujemo u njih i kada gube! Ako možemo praviti dočeke nakon pobjeda u Kupu, hajmo sada na trening nakon poraza! Nakon dočeka smo gubili, a ko zna možda nakon podrške na treningu pobjedimo!
Mene je danas vise razocarala posjeta na stadionu nego poraz, jer kad se pogleda vaznost utamice posjeta je bila ocajna...fukare bez komentara (al me i ne cudi)...igraci vidno umorni i potroseni, ni jedne jedine akcije nije bilo kakvih smo sijaset imali u prvom djelu sezone....ipak jos uvjek nam ova sezona moze biti najuspješnija od osnivanja kluba i ne treba se lako predati, ima jos dosta utakmica i prilika da se ovaj poraz negdje nadoknadi...sad moramo naput stadion protiv zelje i podrzat igrace i Husrefa da nastave radit ono sto odlicno rade ovu sezonu a mi na tribinama se moramo popravit puno jer je ovo katastrofa.....
Racunica je jasna ako se zeli titula nema vise prava na kiks, sve se mora dobiti...Samo molim boga da igraci danas nisu psihicki pali i da ce u srijedu zapeti za to finale...
Care tema je FK Sloboda a ne tribina a nadam se da sada vidiš što smo pisali da nije pametno praviti doček.tzmalisa je napisao/la:**** se vi svi koji pricate za fukare, niko ne prica za ekipu koja je ostala posle i tih 3-0 nije me razocarao poraz koliko sama organizacija tribine, i "navijaci" sa iste. Zastave se donijele, posle 30 min nigdje zastava. Medjutim ne krivim vodje ni nikoga vec prvenstveno osobe koje dodju na utakmicu zeljne paznje i onda se late ograde i onda odjednom kao "ko sam ja nek me mole da navijam... " onda ovi sto su u prvim redovima posle 0-1 nigdje ih. Vodje krivim samo radi loseg redoslijeda pjesama i na pjesmama koje su izblijedile... Medjutim to ce se srediti, dok pojedinci nece nikada dok se ne krene sredjivat od temelja. Hvala na paznji, ugodan ostatak kraj utakmica do Zrinjskog, i ove "vremenske prognoze-juce titula, danas kurcina" napusite se kurca picke levatske.
-
- Kontakt:
Mislim da to moramo maximalno podržati svi!vedoz je napisao/la: Kad se može otić na te dočeke, može i na trening u utorak.
-
- Kontakt:
Djeca bježe na zapad, hoće da se formiraju na C tribinitzmalisa je napisao/la:**** se vi svi koji pricate za fukare, niko ne prica za ekipu koja je ostala posle i tih 3-0 nije me razocarao poraz koliko sama organizacija tribine, i "navijaci" sa iste. Zastave se donijele, posle 30 min nigdje zastava. Medjutim ne krivim vodje ni nikoga vec prvenstveno osobe koje dodju na utakmicu zeljne paznje i onda se late ograde i onda odjednom kao "ko sam ja nek me mole da navijam... " onda ovi sto su u prvim redovima posle 0-1 nigdje ih. Vodje krivim samo radi loseg redoslijeda pjesama i na pjesmama koje su izblijedile... Medjutim to ce se srediti, dok pojedinci nece nikada dok se ne krene sredjivat od temelja. Hvala na paznji, ugodan ostatak kraj utakmica do Zrinjskog, i ove "vremenske prognoze-juce titula, danas kurcina" napusite se kurca picke levatske.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.