Meni je trolanje rajice bilo furka prije nekih 10-ak godina, kad mi je bilo 15. Sad mi vise i nije nesto zanimljivo. Ofiras se drugMeraak1921 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 13:10
Velez mi je najdrazi klub, al poslije zrinje i borca
Tekbiiirrrr

Meni je trolanje rajice bilo furka prije nekih 10-ak godina, kad mi je bilo 15. Sad mi vise i nije nesto zanimljivo. Ofiras se drugMeraak1921 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 13:10
Tekbiiirrrr
Pa listaj malo temu kako Bošnjaci ponižavaju Velež,stadion koji se gradio od nule..kakve im nadimke pišu a sve zato da bi se dodvorili s.mradovima koji redovno na utakmicama zvižde himnu,psuju Bosnu i koji imaju klub i stadion čisto zahvaljujući politici!
Postao/la Cernica22 » 07 maj 2023, 21:19
Lazne patriote i moralisti sa grbavice jel vas stid pjevati drzava Bosna i poslije skandirati osudjenom ratnom zlocincu koji je vrsio toliko silovanje i ubijanje vaseg naroda? Yebo vam praljak sve i jednom sto mu je ime izgovorio sve sto imate u kuci.
Postao/la Balorda » 07 maj 2023, 21:21
Samo da ostane zabilježeno:
U Zenici je skandirano o Markalama.
Na Grbavici je skandirano ratnom zločincu Slobodanu Praljku.
Toliko o tome.
Ovo su samo neki od shizoidnih upisa, ima toga jos.Postao/la Mostarwolf1981 » 07 maj 2023, 21:18
Kace ljiljane po tribinama i glume patriote neke, a skandiraju ime lika koji je ubijao njihove sunarodnike
Bravo momci
Konfabulacija
konfabulacija (lat. confabulatio: pričanje, razgovor), iznošenje izmišljenih događaja, koje osoba prikazuje kao stvarno doživljene. Često se javlja u djece, koja još ne razlikuju maštu od stvarnosti, dok odrasli njome zadovoljavaju želju za isticanjem ili štite vlastitu sliku o sebi. Konfabulacija je i nadomjestak za gubitak pamćenja, a očituje se u ispunjavanju praznina u sjećanju izmišljenim pojedinostima (npr. kod staračke demencije i Korsakovljeve psihoze).
Oni silno žele da vjeruju da se to desilo.
Pa evo, ja ti nudim da odemo na kafu i ispričamo se k'o ljudi, ti ne smiješ. Može negdje u Titovu, Ferhadiju gdje ima naroda, nemaš se čega plašiti.
Meraak1921 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 13:10
Tekbiiirrrr
Jasta vec kafez, cim smo ga skinuli vidjelo se sta su vam braca neandertalci iz Medugorja uradili. Isti mentalitet, sve u kafez, i svi rahatKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 jul 2023, 13:22Manite se patetike. Drazi su mi i Zrinjski i Siroki, a pogotovo Posusje od Veleza. Kakva podrska klubu koji je postavio kavez za nase navijace i oni to svi podrzali. Par kola prije bojkotovali su utakmicu jer Lesinari nisu mogli doci.
Njihovo lizanje sa pitarima:
Pises gluposti izgled kopa bakljada dimnijada koreografija jos dosli vozom korteo kroz Zenicu
Po meni vrapcici imaju idealnu poziciju. Puuuno je lakse organizovati utakmicu nego kad je u gradu. Ima mnogoh prednosti, npr parking gdje ni kedan stadion u bih nema osim par stotina. Npr stutgart gdje sam bio 10 000 mjesta uz sami ili na samom stadionu. A u blizini 20 hiljada. Mozda bilino ima fin parking oko trznog onog al opet ne dovoljno vidi se kad repka igra a samo 11-12 hiljada navijaca .GrimReaper je napisao/la: ↑30 jul 2023, 13:41Nekad je toliko smijesno cuti ovo "Vrapcici" i nije to dio Mostaraljudi dragi 60% timova na svijetu nije u centru tog grada. npr. Old Trafford od centra sat vremena , Etihad sat i pol, tako da ne vidim sta je tu kao lose ili glupo sto je stadion udaljen od centra grada a i svejedno lakse je stadion graditi i nadogradjivati kada oko njega nema nista. Malo degutantno za slusati non stop kao to je prc ali ustvari jako degutantno.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 23 gosta.