FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sutra malo više, sada samo da kažem ŠOŠIĆU NADAM SE DA SI OPET ONAJ STARI!
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Ja nemam sta rec sjebo sam se mal udar nisam dobio et
To mi je baš maloprije prošlo kroz glavu, nadam se da je ovo povratak u formu... najvažniji igrač.MrAmarOsim je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:34Sutra malo više, sada samo da kažem ŠOŠIĆU NADAM SE DA SI OPET ONAJ STARI!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- dubioza144
- Kontakt:
Velikiiii Velikiii Velikiii ŽELJEZNIČAR, KAKOOO DAA TEE NEEE VOLIIIM 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Hvala momci na svemu svima koji su bili na stadionu, jedna od najljepših uspomena sa Grbavice. KAKO DA TI KAŽEM KOLIKO MI ZNAČIŠ
Grupa iznad svakog pojedinca.
Uprava Punu podršku i ovlasti Adžemu dat!
Riješit se i BOLJEVIĆA ili ga prekomandovat na CF jer tu njegovoa (NE)odbrana će najmanje dolazit eo izražaja.
Pojačat sredu igračem tipa Savić(Možda i Deni bude taj) da možemo i mi držat loptu u nogama ovako imamo 2dmf i sve je dobro dok idemo na kontre međutim kad trebamo napad organizovat nemamo srede i patimo se u organizaciji,pojeli su nas vicini tu.Možda pokušat sa Šošić Deni i iza njih razbijač Erik ili Dan msm da bi bolje sredina funkcionisala jer i Deni i Šošić hoće igrat odbranu.
Odinaka zvjerina puna potencijala molit boga da imamo ljude koji će ga znat izbrusit.Moderni bek koji drži čitavu stranu čitavu utakmicu i nećeš ga vidjet da kasni ni u odbrani mi u napadu samo još sitnice da ispegla i abd sljedeći izlazni transfer Želje.
Odbranu još više utegnut!
Nadam se da je ovo povratak Želje tamo gdje mu je mjesto a to je DOMINACIJA!
Riješit se i BOLJEVIĆA ili ga prekomandovat na CF jer tu njegovoa (NE)odbrana će najmanje dolazit eo izražaja.
Pojačat sredu igračem tipa Savić(Možda i Deni bude taj) da možemo i mi držat loptu u nogama ovako imamo 2dmf i sve je dobro dok idemo na kontre međutim kad trebamo napad organizovat nemamo srede i patimo se u organizaciji,pojeli su nas vicini tu.Možda pokušat sa Šošić Deni i iza njih razbijač Erik ili Dan msm da bi bolje sredina funkcionisala jer i Deni i Šošić hoće igrat odbranu.
Odinaka zvjerina puna potencijala molit boga da imamo ljude koji će ga znat izbrusit.Moderni bek koji drži čitavu stranu čitavu utakmicu i nećeš ga vidjet da kasni ni u odbrani mi u napadu samo još sitnice da ispegla i abd sljedeći izlazni transfer Želje.
Odbranu još više utegnut!
Nadam se da je ovo povratak Želje tamo gdje mu je mjesto a to je DOMINACIJA!
Zadnja izmjena: antibot, dana/u 15 sep 2025, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Ljudi kako je Šošić odigrao ovo poluvrijeme... Kao na dopingu. Vidi se koliko je momku stalo, i dalje mi je sramotno ono zvizdanje njemu prije par kola.
Blackwargreymon je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:44Ljudi kako je Šošić odigrao ovo poluvrijeme... Kao na dopingu. Vidi se koliko je momku stalo, i dalje mi je sramotno ono zvizdanje njemu prije par kola.
Ništa nije sramotno prema bilo kome od njih, od Adžema do Šošića, i dalje je ovo ekipa koja nije pobijedila Radnika i Rudara na Grbavici. Vidjećeš na kraju koliko će to biti važni bodovi. Sve po zaslugama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nadjačali su tu aplauzi sa sjevera zvižduke, kakve nam je partije pružao, upao je bio u krizu i sada se polako iz nje vraća, bezobrazno je. Ne može se nakon par kola tako bitnom igraču i pretalentovanom nabijati noga u guzicu, upravo iz razloga ovakvih utakmica gdje sve prelomi, gdje nam pokaže koliko nam znači za igru.Blackwargreymon je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:44Ljudi kako je Šošić odigrao ovo poluvrijeme... Kao na dopingu. Vidi se koliko je momku stalo, i dalje mi je sramotno ono zvizdanje njemu prije par kola.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ili mi se čini il je Cveta isti gol zabio
- Hrammm1921
- Kontakt:
Fale nam itekako 2 dobra pojacanja za nesto vise .. Fali nam kvaliteta yebiga. Radovac u formi bi nam legao auu
E sjebavanje zivotom
- mamonelafo
- Kontakt:
Jaaoo braćoooooooooo
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
I dan danas me sramota onog skandiranja protiv Rudara ‘Adzeme odlazi’, ubi nas ta licemjernost. Svaka cast momci, gazi do kraja. Nestvarna noc. Treba nam vise igre u sredini, ono na silu po strani je bolno za oci
Ja sam bio da ide nakon prosipanja bodova od Rudara i Radnika, uz kriminalnu igra obje ove tekme plus uzas protiv Posusja i Veleza kad smo bas lose igrali. I dalje mislim da je to uzas jedan bio.
Da li smo se digli i napravili ludilo? Itekako i napravili rezultate bolje od ocekivanih, ako cemo iskreno. Pristup i pobjede peotiv Zrinjskog i Borca su vrijedne spomena i hvaljenja, kao sto je bila i kritika za ove prije.
Ali to ne treba da bude tema, ko je bio za, ko protiv, treba biti objektivan i reci kako jeste sve. Idemo dalje i nadam se da ovako nastavljamo iz kola u kola, ma i bolje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Kome prijeti suspenzija na derbiju?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Trenutno korisnika/ca: Ideneide, MojaMalenkost i 40 gostiju.