hvala, odlicnonime_tm87 je napisao/la:52 500 € za pripreme se ne sekirajdiplomatija je napisao/la:koliko cemo dobiti od cocalicevog transfera, hoce li nam bar pripreme moci platit?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- diplomatija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
napoli1991 je napisao/la:Oce li biti manijaka na prijateljskoj utakmici u Medjugorju u Subotu????

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Nije bio Beep test kao prosli put..samo teretana bazen..valjda ce u Medjugorju raditi beep testove i ostala testiranjaGrbavica moj zivot je napisao/la:10 000 !!! Ja glupa pitanja.napoli1991 je napisao/la:Oce li biti manijaka na prijateljskoj utakmici u Medjugorju u Subotu????
Ko je bio danas najbolji na testiranjima zna li iko ?

u ponudi preko 200.artikala cijene pristupacne za sve

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Ako ovaj djecko bude na nivou igara kada sam ga ja gledao onda sigurno ocekujte da ostane i da bude u ozbiljnoj konkurenciji za momcad. U svakom slucaju vidjecemo sta ce biti.Hoomer je napisao/la:Slobodan Marković (24.)
veznjak, po transfermarktu vrijednost 100.000 eura![]()
Klubovi :
10/11 07.2010 iz Kaposvári Rákóczi FC u Napredak Krusevac
09/10 06.2010 iz FC Heviz u Kaposvári Rákóczi FC
09/10 02.2010 iz Kaposvári Rákóczi FC u FC Heviz
09/10 09.2009 iz FK Spartak Zlatibor Voda Subotica u Kaposvári Rákóczi FC
sminka!Hoomer je napisao/la:
u ponudi preko 200.artikala cijene pristupacne za sve

jos 37 dana !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Zbog Ivice Osima zavoleo Željezničar više od života
Verovatno najpoznatiji navijač sarajevskog Željezničara i najveći pristalica fudbalske reprezentacije bivše Jugoslavije Stole Anđelić (57) iz Bora, i danas, posle duže od dve decenije kuje planove za odlazak na čuvenu Grbavicu kako bi ispratio još neku utakmicu Željezničara.

Ljubav prema Želji iz Sarajeva počela je da tinja sa Stoletovim prvim odlaskom u Sarajevo na Grbavicu, a pošto je upoznao Osima, jednog od najboljih sarajevskih fudbalera svih vremena, ostao je veran plavo-belima do današnjih dana.
- Lično sam pozvao Ivicu, tadašnjeg trenera Želje, i pitao ga kako mogu da dođem na Grbavicu kako bih gledao utakmicu. Osim mi je tada poručio da sam uvek dobrodošao u Sarajevo i prihvatio me je kao najboljeg prijatelja. Sve što sam u životu pozitivno i dobro naučio, bilo je upravo od tog čoveka. Voleo sam ga i cenio kao fudbalera, diveći se njegovim majstorijama.
Ali, on je mnogo više od samo dobrog fudbalera. Pomagao je sve ljude, i materijalno i na bilo koji drugi način bez obzira na njihovu nacionalnost. A Željezničar je više od života, za njega navijam srcem i dušom, i moja ljubav prema Želji se nikada neće ugasiti - dodaje naš sagovornik koji je bezbroj puta prelazio put duži od 550 kilometara kako bi davao podršku svom timu.
Sezona za pamćenje Željezničara, tvrdi Stole, bila je 1984/85, kada se nakon što je izbacio bugarski Sliven, švajcarski Sion, rumunsku Univerzitateu i sovjetski Dinamo iz Minska, sastao sa mađarskim Videotonom u polufinalu Kupa UEFA.
- Nakon poraza u Mađarskoj od 1:3, u revanšu smo potpuno nadigrali Videoton. Na stadionu je bilo 20.000 gledalaca koji su se čuli kao da ih ima pet puta više. Vodili smo sa 2:0, bio je to rezultat koji nam odgovara. Ređale su se šanse za treći gol, ali je u finišu mađarski tim postigao gol i otišao u finale sa slavnim Realom iz Madrida.
Moja najteža utakmica u životu kojoj sam prisustvovao. Ivica Osim je pobio sve tvrdnje da veliki igrač ne može ujedno biti i veliki trener, jer je on bio i jedno i drugo - govori s uzbuđenjem Stole.
Verovatno najpoznatiji navijač sarajevskog Željezničara i najveći pristalica fudbalske reprezentacije bivše Jugoslavije Stole Anđelić (57) iz Bora, i danas, posle duže od dve decenije kuje planove za odlazak na čuvenu Grbavicu kako bi ispratio još neku utakmicu Željezničara.

Ljubav prema Želji iz Sarajeva počela je da tinja sa Stoletovim prvim odlaskom u Sarajevo na Grbavicu, a pošto je upoznao Osima, jednog od najboljih sarajevskih fudbalera svih vremena, ostao je veran plavo-belima do današnjih dana.
- Lično sam pozvao Ivicu, tadašnjeg trenera Želje, i pitao ga kako mogu da dođem na Grbavicu kako bih gledao utakmicu. Osim mi je tada poručio da sam uvek dobrodošao u Sarajevo i prihvatio me je kao najboljeg prijatelja. Sve što sam u životu pozitivno i dobro naučio, bilo je upravo od tog čoveka. Voleo sam ga i cenio kao fudbalera, diveći se njegovim majstorijama.
Ali, on je mnogo više od samo dobrog fudbalera. Pomagao je sve ljude, i materijalno i na bilo koji drugi način bez obzira na njihovu nacionalnost. A Željezničar je više od života, za njega navijam srcem i dušom, i moja ljubav prema Želji se nikada neće ugasiti - dodaje naš sagovornik koji je bezbroj puta prelazio put duži od 550 kilometara kako bi davao podršku svom timu.
Sezona za pamćenje Željezničara, tvrdi Stole, bila je 1984/85, kada se nakon što je izbacio bugarski Sliven, švajcarski Sion, rumunsku Univerzitateu i sovjetski Dinamo iz Minska, sastao sa mađarskim Videotonom u polufinalu Kupa UEFA.
- Nakon poraza u Mađarskoj od 1:3, u revanšu smo potpuno nadigrali Videoton. Na stadionu je bilo 20.000 gledalaca koji su se čuli kao da ih ima pet puta više. Vodili smo sa 2:0, bio je to rezultat koji nam odgovara. Ređale su se šanse za treći gol, ali je u finišu mađarski tim postigao gol i otišao u finale sa slavnim Realom iz Madrida.
Moja najteža utakmica u životu kojoj sam prisustvovao. Ivica Osim je pobio sve tvrdnje da veliki igrač ne može ujedno biti i veliki trener, jer je on bio i jedno i drugo - govori s uzbuđenjem Stole.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
E sad sto se ja duze pitam za tog covjeka, da li neko zna nekoga ili licno gdje je taj covjek, sta je sa njim i kako stupiti u kontakt, i da se dovede na Grbavicu na jednu tekmu da odgleda svog Želju barem jos jednom dok je živ, znam da je u teskoj finansijskoj situaciji čovjek ali evo svako kad bi od nas dao po 2KM skupilo bi se dovoljno i za prevoznu kartu i par dana boravka u Sarajevu, mislim da čovjek koji živi u Srbiji i nakon svih godina nije zaboravio svog Želju i dalje ga voli kao i prije rata, mislim da bi on sigurno dosao da je u boljoj finansijskoj situacijigollum je napisao/la:Zbog Ivice Osima zavoleo Željezničar više od života

Pa bio je na Grbavici prije par mjeseci,doduse ne na tekmi,al' na stadionu da,vodila se i neka rasprava ovdje oko njega...
||| FKZeljeznicar |||
Nisam znao jbgLudLo 4 je napisao/la:Pa bio je na Grbavici prije par mjeseci,doduse ne na tekmi,al' na stadionu da,vodila se i neka rasprava ovdje oko njega...

-
- Kontakt:
da smo malo bolje organizovana grupa, moglo bi se to odraditHoomer je napisao/la:Nisam znao jbgLudLo 4 je napisao/la:Pa bio je na Grbavici prije par mjeseci,doduse ne na tekmi,al' na stadionu da,vodila se i neka rasprava ovdje oko njega...ali eto opet lijepo bi ga bilo vidjeti protiv Širokog vec i to sa njegovim transom

Otkud ti ta informacija da je bio ?? Stvarno nisam znao da je bio ,a vodila se rasprava kada je mislim onaj novinar iz starta otisao njemu u Bor pa napravio clanak o tome.LudLo 4 je napisao/la:Pa bio je na Grbavici prije par mjeseci,doduse ne na tekmi,al' na stadionu da,vodila se i neka rasprava ovdje oko njega...
Ma nije bio, samo se raspravljalo o tom članku.damirfile je napisao/la:Otkud ti ta informacija da je bio ?? Stvarno nisam znao da je bio ,a vodila se rasprava kada je mislim onaj novinar iz starta otisao njemu u Bor pa napravio clanak o tome.LudLo 4 je napisao/la:Pa bio je na Grbavici prije par mjeseci,doduse ne na tekmi,al' na stadionu da,vodila se i neka rasprava ovdje oko njega...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Znači nije bio, jer da je bio znao bi makar
fakat dat svako po marku dvije dog. se i pozvati ga na tekmu sa Širokim, mislim da je čovjek to zasluzio i skoro svi portali kako u BIH tako i Srbiji objavili su pricu o njemu tako da bi i to medijski bilo ispraceno 

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bolje vam je dati po 1-2 KM pa nahraniti nekog u Sarajevu ili za lijecenje nekog djeteta nego skupljati pare za kartu Stoletu. Sad ce 20. godina kako je Željo odigrao posljednju utakmicu u bivsoj Jugi. Da je Stole svaki mjesec izdvajao po 1 KM do sada je mogao skupiti 240 KM, sto bi mu bilo sasvim dovoljno da dodje u Sarajevo i pogleda Želju. A da ne govorim o 2-3 KM. Da mu toliko gori da dodje i pogleda Želju, do sada bi dosao, pa ne putuje iz Australije. Bitna je samo volja i zelja ...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
a tebi i dalje nick po njemu 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma nemam ja nista protiv njega, covjek je jedna od legendi prijeratnih navijaca Želje, kad je pracenje utakmica u pitanju. Jedan od onih koji je pratio sve Željine utakmice ALI pod najtezim uslovima jer je morao svaku utakmicu dolaziti iz Bora, bez obzira gdje Željo igrao. Ali mi je bezveze da mu se skupljaju pare da bi dosao u Sarajevo jer nije preko svijeta. Kazem, njegovo je samo da ima volju i zelju a ovde bi vjerovatno bio primljen kako mu i dolikuje.ChWilla je napisao/la:a tebi i dalje nick po njemu
AMAR OSIM
-
- Kontakt:
mislim da nije poenta da li je Stole mogao skupiti novac... Poenta je da mu klub i ostali navijaci Zelje omoguce da dodje na "odmor" uz odlazak na utakmicu a sve u znak prijateljstva, ljubavi, solidarnosti i zahvalnosti prema navijackoj legendi ex YU.Stole iz Bora je napisao/la:Ma nemam ja nista protiv njega, covjek je jedna od legendi prijeratnih navijaca Želje, kad je pracenje utakmica u pitanju. Jedan od onih koji je pratio sve Željine utakmice ALI pod najtezim uslovima jer je morao svaku utakmicu dolaziti iz Bora, bez obzira gdje Željo igrao. Ali mi je bezveze da mu se skupljaju pare da bi dosao u Sarajevo jer nije preko svijeta. Kazem, njegovo je samo da ima volju i zelju a ovde bi vjerovatno bio primljen kako mu i dolikuje.ChWilla je napisao/la:a tebi i dalje nick po njemu
Niti jedan klub, kao ni bilo koja navijacka skupina nije i nece propasti radi par stotina maraka.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
E svaka ti je zlatna, samo su neki jos zeleni pa ne kontaju.Stole iz Bora je napisao/la:Bolje vam je dati po 1-2 KM pa nahraniti nekog u Sarajevu ili za lijecenje nekog djeteta nego skupljati pare za kartu Stoletu. Sad ce 20. godina kako je Željo odigrao posljednju utakmicu u bivsoj Jugi. Da je Stole svaki mjesec izdvajao po 1 KM do sada je mogao skupiti 240 KM, sto bi mu bilo sasvim dovoljno da dodje u Sarajevo i pogleda Želju. A da ne govorim o 2-3 KM. Da mu toliko gori da dodje i pogleda Želju, do sada bi dosao, pa ne putuje iz Australije. Bitna je samo volja i zelja ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, drzgemboadislic, enterofuryl i 59 gostiju.