Ne možeš trenirati nešto godinu dana, nešto što te je dovelo do polufinala LP, selektirati 11 igrača i razvijati im nešto, i onda ti kažeš, hajmo igrati nešto drugo. Tako ne ide niti može. Zar i to nije Pep pokušao protiv Reala pa znamo kako je završilo. Sa ovom filozofijom ili ćeš osvojiti sa stilom ili ćeš se obrukati, nema sredine. Ako hoćeš sredinu onda dovedeš Jozuna i udri. Pep sa sobom nosi neke druge stvari, osim rezultata (što je na kraju relativno, milion faktora utiče na rezultate u evropi), nosi razvoj igrača i jasan stil i filozofiju, i u napadu i u odbrani.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑14 nov 2019, 10:26
Imao je u Bayernu fenomenalnu momčad. Ima je sada u Cityu. Znam da nije lako izrazito ofanzivnu momčad naučiti kako da igra obranu ali Guardiola mora promijeniti način razmišljanja kad igra protiv najboljih. To je po meni njegov najveći problem koji ima jer ne odstupa od svoje igre ali to mu se sada već 6 sezona za redom pokazalo kao pogrešno razmišljanje. Kada zaigra pravu obranu u nokaut fazi lige prvaka tada će i osvojiti naslov lige prvaka ponovno.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kakav jozun i sredina. Skrsio bruku para u Unitedu i kad ih gledas oci i mozak te zabole.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Sve shvaćam što govoriš, to sam i sam spomenuo.sljivo je napisao/la: ↑14 nov 2019, 10:36Ne možeš trenirati nešto godinu dana, nešto što te je dovelo do polufinala LP, selektirati 11 igrača i razvijati im nešto, i onda ti kažeš, hajmo igrati nešto drugo. Tako ne ide niti može. Zar i to nije Pep pokušao protiv Reala pa znamo kako je završilo. Sa ovom filozofijom ili ćeš osvojiti sa stilom ili ćeš se obrukati, nema sredine. Ako hoćeš sredinu onda dovedeš Jozuna i udri. Pep sa sobom nosi neke druge stvari, osim rezultata (što je na kraju relativno, milion faktora utiče na rezultate u evropi), nosi razvoj igrača i jasan stil i filozofiju, i u napadu i u odbrani.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑14 nov 2019, 10:26
Imao je u Bayernu fenomenalnu momčad. Ima je sada u Cityu. Znam da nije lako izrazito ofanzivnu momčad naučiti kako da igra obranu ali Guardiola mora promijeniti način razmišljanja kad igra protiv najboljih. To je po meni njegov najveći problem koji ima jer ne odstupa od svoje igre ali to mu se sada već 6 sezona za redom pokazalo kao pogrešno razmišljanje. Kada zaigra pravu obranu u nokaut fazi lige prvaka tada će i osvojiti naslov lige prvaka ponovno.
Ponavljam se, shvaćam i znam da nije lako promijeniti filozofiju u samo određenim tekmama u sezoni. Ali on to mora napraviti. Zbog takvog njegovog razmišljanja mu se događaju neuspjesi u Europi. Kad to on sam shvati, da se mora više posvetiti obrani, tada će doći i rezultati. Do tog trenutka će primati od mnogih ekipa lagane i jeftine golove koji će ga uvijek izbaciti iz lige prvaka.
Ali nemaš niti samo takve 2 utakmice u sezoni gdje trebaš malo odstupiti od svoje filozofije, imaš ih više.
Meni to više vuče na tvrdoglavost.
-
- Kontakt:
U fudbalu je potreban balans. Ne mozes samo trenirati igrace napad a odbrana nista. Fino je to da ti gajis napadacki stil igre, ali ako ne posvetis vremenu i odbrani onda nema uspjeha u LP. To ti je tako. Svaki tim koji je osvojio LP u posljednjih 10 godina je imao taj balans. Ne mozes se ti samo oslanjati na presing, sta ces kada izgubis loptu u opasnoj zoni sa odbranom na centru? Stoper ili bek se zalete i ispadnu i onda ti ostaje brisani prostor od 40 metara. Treba posvetiti paznju i odbrani prekida. Ne moze samo napad napad, a ne moze samo i odbrana odbrana.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma sve je to okej i necu ni ulaziti u tu raspravu, 100x ispricano kao sto kazes Effe, al reci za nekog ko ima BRDO trofeja u relativno kratkom vremenskom roku da njegov nogomet ne donosi uspjeh je onako notorna glupost.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Svaki trener ima prednosti i mane, i Pep, samo sto mislim da sa njim klub dobija vise nego sa drugim trenerom i zbog toga mi je zelja. On i Klopp, mislim dvije najbolje opcije danas.
Sve je to fino samo to za Bayern uopce nisu opcije. Sumnjam da je Pepun zagrijan a povratak a Klopp realno nece napustiti Liverpool sad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ja mislim da je vas Pepun itekako zagrijan da se jednoga dana vrati u Bayern. Sumnjam da ce se to desiti ubrzo ali vjerujem da zeli.
Mislim da su vece sanse da Klopp preuzme za dvije tri godine kad napusti Pool. Vjerujem da ce Pep voditi jos Juventus i neku repku pa penzija, puno puta je rekao da nece dugo biti trener.Bundesliga je napisao/la: ↑14 nov 2019, 13:18Ja mislim da je vas Pepun itekako zagrijan da se jednoga dana vrati u Bayern. Sumnjam da ce se to desiti ubrzo ali vjerujem da zeli.
-
- Kontakt:
Ne daj Boze da guardiola dodje, s njim ne bi imali nikakvu sansu u Europi
Ako se vec ne zeli mourinha moj kandidat bi bio pocetino
-
- Kontakt:
jadno li je tvoje fudbalsko znanje kad pored njih dvojice poketino ti prvi izborschickeria je napisao/la: ↑14 nov 2019, 15:09Ne daj Boze da guardiola dodje, s njim ne bi imali nikakvu sansu u Europi

Trenutno je live na kanalu FC Bayern YT.
Bayern announce a record turnover between 1 July 2018 and 30 June 2019 of €750.4 million, 93 million more than in the previous financial year.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Hvala za sve Uli
Jos vise ti hvala sto si shvatio da je vrijeme da predas stafetu nekome drugome jer to je najteze i vidi se da ti je Bayern na prvom mjestu.

Uli Hoeneß: "I'd like to thank our team for opening the door for a fantastic AGM. Last Saturday, we attacked, dominated and outclassed Dortmund. If we always play the way we did Saturday, there are very few teams in the world that can beat us

Vice President Dr. Mayer has announced the financial numbers, for the last year. An own capital of more than €124 million. Also the loan taken out to fund the campus should be completely paid off next year. Furthermore the value of FC Bayern has been estimated as €2.7 billion.

FC Bayern München 2018/19 Financial Results:
Turnover: 750.4 million Euros
EBITDA: 146.1 million Euros
Group Profit before tax: 75.3 million Euros
Net Profit after tax: 52.5 million Euros
Equity: 481.9 million Euros
Current Assets: 211.8 million Euros
1974---1975---1976---2001---2013---2020
The so called deposit account used by the club for transfers currently amounts to 211.8 million euros. But not just that, Dreesen says there also are a few other (rather smaller) **** of money.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Kakva slika druze, kosa mi se na glavi digla. Najezio sam se kad su se ova dvojica pozdravljali s Ulijem.

Umro dio mene.

Od Mehmeta veličanstvenog i njegovog oproštaja, nisam se ovako osjećao. Hvala mu na svemu. Kao što neko iznad reče, samo prave legende znaju prepoznati kad je kraj. Danke Uli.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
danke Ulli Honess.Du bit der ber beste man
Flick ostaje minimalno do Božića
Flick ostaje minimalno do Božića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.