FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Gotova sezona za Vidala. Kako taj momak nema sreće.. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nisam siguran da li još uvijek važi ono pravilo da klub može dovesti pojačanje u slučaju ovih dugih ozljeda. 
Edit: Klub može dovesti igrača koji je trenutno bez ugovora ili igra u Primeri. Isti ne bi mogao nastupati u Ligi prvaka.
Elem, tri su rješenja:
1. dovesti nekoga na posudbu
2. majmunisati sa formacijom, možda i Dignea bude majmunisao i lijevo i desno
3. prekomandovati nekog iz B tima
Naposlijetku ćemo Dignea gledati desno.

Edit: Klub može dovesti igrača koji je trenutno bez ugovora ili igra u Primeri. Isti ne bi mogao nastupati u Ligi prvaka.
Elem, tri su rješenja:
1. dovesti nekoga na posudbu
2. majmunisati sa formacijom, možda i Dignea bude majmunisao i lijevo i desno
3. prekomandovati nekog iz B tima
Naposlijetku ćemo Dignea gledati desno.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Vraćaj Daglasa
Najbolje dovesti nekoga s pravom otkupa na kraju sezone. Moralo bi se baš iskesirati i svaka ekipa bi nam izvukla što je moguće više. Ali na kraju sezone ipak dobijas desnog beka koji će se boriti slijedeće sa Vidalom a Roberto ide na sredinu terena.

Najbolje dovesti nekoga s pravom otkupa na kraju sezone. Moralo bi se baš iskesirati i svaka ekipa bi nam izvukla što je moguće više. Ali na kraju sezone ipak dobijas desnog beka koji će se boriti slijedeće sa Vidalom a Roberto ide na sredinu terena.
Kako mi je zao momka. Nebitno, makar bio milioner i sve, ali konacno je hvatao formu, radio svoj posao , nikad nista nije rekao protiv trenera, odlucio ostati, konacno dobio priliku, ustelio se i sada ovo.
27.10.2020
Mislim da ovo vazi samo kada su golmani u pitanju, ali ne i igraci u poljumessilla je napisao/la:Nisam siguran da li još uvijek važi ono pravilo da klub može dovesti pojačanje u slučaju ovih dugih ozljeda.
en:

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
MOZE! Ali igrac mora biti doveden iz prve ili druge Spanjolske lige. Medjunarodni transferi su nedozvoljeni.Mokes je napisao/la:Mislim da ovo vazi samo kada su golmani u pitanju, ali ne i igraci u poljumessilla je napisao/la:Nisam siguran da li još uvijek važi ono pravilo da klub može dovesti pojačanje u slučaju ovih dugih ozljeda.
en:
27.10.2020
Upravo sam to krenuo pitati, da li se može praviti transfer van Španije ?
Leorey me pretekao sa odgovorom
I šta sad ? koga dovesti
ako se neko dovede, kako ga odmah uigrati i uklopiti u sistem itd
Leorey me pretekao sa odgovorom

I šta sad ? koga dovesti

let3 je napisao/la:I šta sad ? koga dovestiako se neko dovede, kako ga odmah uigrati i uklopiti u sistem itd

Momčina poznaje sistem. Ne moraš ga ništa uigravati.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:let3 je napisao/la:I šta sad ? koga dovestiako se neko dovede, kako ga odmah uigrati i uklopiti u sistem itd
![]()
Momčina poznaje sistem. Ne moraš ga ništa uigravati.

Moguce i da se Mascherano prebaci na desni bok, u rotaciju sa Robertom.
Cancelo ? Koliko god kosta, u ovim uslovima bi ga platili duplo. Mozda da dogovorimo sa Valencijom da ga posudimo i da ga onda na ljeto otkupimo. Medjutim ne vidim kako bi Valencia pristala na ovakav posao. Jednostavno im se ne isplati.
E da, mozemo dovesti i igraca iz druge lige ali da mu je istekao ugovor. Kako god, bilo koji igrac da dodje moci ce igrati samo Ligu i Kup. Nikako Ligu Prvaka.
E da, mozemo dovesti i igraca iz druge lige ali da mu je istekao ugovor. Kako god, bilo koji igrac da dodje moci ce igrati samo Ligu i Kup. Nikako Ligu Prvaka.
27.10.2020
Ma jako teško da će uopće nekog dovesti. Ali ako bude, nekako mi je najrealnije da se Douglas vrati ili možda Martin Caceres, koji je slobodan igrač.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne vracaj Douglasa, valja opet medicinskom timu izmisljati povrede
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- LittleCule
- Kontakt:
Potpisujem, Caceres i Douglas dva moguća riješenja, ali budimo realni, Enrique i klub su si sami zakuhali ovu kašu, sad nek se izvlače. Mnogi su ukazivali na moguće povrede i kako ćemo ako se povrijedi desni bek, nažalost do toga je i došlo, a sad će Roberto ko iznemogli konj igrat do kraja sezone, kolabrirat će na terenu.messilla je napisao/la:Ma jako teško da će uopće nekog dovesti. Ali ako bude, nekako mi je najrealnije da se Douglas vrati ili možda Martin Caceres, koji je slobodan igrač.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
ma kakav crni douglas ,sta bi on trebo rradit opet u barci
bolje cilesena stavit da povremeno igra beka
dovest cancela prije vremena, u valenciji ne igra tak i nak
posudit ga sa obaveznim otkupom na kraju sezone

bolje cilesena stavit da povremeno igra beka

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- LittleCule
- Kontakt:
Ma taj Cancelo da valja ne bi ga Montoya zakuco na klupu, a i 30-40 milki za njega dat je previše, rađe na ljeto za tu lovu doves Auriera il tako nekog kvalitetnog beka.barca_87 je napisao/la:ma kakav crni douglas ,sta bi on trebo rradit opet u barci![]()
![]()
bolje cilesena stavit da povremeno igra beka![]()
Mozda ne bi bilo lose ni da pozove Palenciju iz Barçe B, ali Enrique je to pa sumnjam.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Ma uprava i klub su postupili amaterski. Sta garantuje da se i Roberto nece povrijedit, duga je sezona? Uostalom duga je sezona, a hoce povrede na umor.
27.10.2020
Ala pravite dramu kao da je od Vidala i do sad nešto zavisilo
......a svima vam je jasno da bi i ovako i onako do kraja ove sezone Enrikeov prvi izbor u svim značajnijim utakmicama bio Roberto. Jedino je suva šteta što je dečka koga je baš krenulo u poslednje vreme zadesila ovako grozna stvar....ali šta je tu je.
To sa Daglasom je više tužno nego smešno bar za mene...uostalom ne brinem ja previše za tu poziciju jer ne postoji mesto na terenu od golmanskog prostora pa do centra (i malo dalje), bilo desno u sredini ili levo koje ne može pokriti deka-Maskerano.....hebiga mana mu je to što preko te (zamišljene) linije skoro pa ne upotrebljiv preko nje ali mesto klasičnog desnog beka bez problema može izgurati do kraja ove sezone a posle naravno Barsa svakako mora u shopping...

To sa Daglasom je više tužno nego smešno bar za mene...uostalom ne brinem ja previše za tu poziciju jer ne postoji mesto na terenu od golmanskog prostora pa do centra (i malo dalje), bilo desno u sredini ili levo koje ne može pokriti deka-Maskerano.....hebiga mana mu je to što preko te (zamišljene) linije skoro pa ne upotrebljiv preko nje ali mesto klasičnog desnog beka bez problema može izgurati do kraja ove sezone a posle naravno Barsa svakako mora u shopping...

Nek da Pacu priliku na mjestu desnog beka i gotova prica, sad il nikad Enrique Luise.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Za utakmicu protiv PSG-a je pozvan Nili, rezervni bek kapitenu B tima, Palenciji.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.