1. 73:77blackadder je napisao/la:
2. 73:72 (OT)
3. 86:66
4. 71:62 , sreća na poluvremenu uze cash-out 61,12.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
1. 73:77blackadder je napisao/la:
jopaa7 je napisao/la:15:30 Errani/Vinci-GoergJ/Groene 1 @1,40...TR 2:0 @2,00
15:00 Ivanović - Lisicki 1 @1,45
18:30 Paris SG-Évian Thonon 1 @1,20
18:00 Shakh/Tavri/dng-TavriySi ne daje @1,45
Izbacili cigani AldridgaHead je napisao/la:Jesu ovi nesto iz premiera zaebali![]()
![]()
Odigram duel a onda dole opet odigram zbroj koseva istih igraca.
Nesto se ne sjecam da se ovo prije moglo.
Ne može.Krokodil je napisao/la:
Jel može ovo proći, mišljenja?
stannis je napisao/la:Ne može.Krokodil je napisao/la:
stole8455 je napisao/la:Izbacili cigani AldridgaHead je napisao/la:Jesu ovi nesto iz premiera zaebali![]()
![]()
Odigram duel a onda dole opet odigram zbroj koseva istih igraca.
Nesto se ne sjecam da se ovo prije moglo.
Ti neki pametan momak jel?stannis je napisao/la:Ne može.Krokodil je napisao/la:
laganoFCUM je napisao/la:moze li T.Jones preko 7.5 skokova ?
opet Dalembert 4 skoka u 1/4 izgleda tu ce i statijohnnyyK je napisao/la:neki dan sam bas igrao Dalemberta i Splittera vise skokova, i rekao sam ovoga Splittera izbjeci ako je ikako moguce.Igra 5 minuta, pa onda izađe 10 a prebacio je zbog 3-4 sretna skoka na kraju 3/4.Uzet cu prije ovoga Dalemberta, ko je ako se ne varam, imao 4 u 1/4 u zadnjoj utakmici, ali i on ima dosta malu minutazu...Njega su ostavili na 6,5 a Splitter je na 7,5...
Sad ce on poceti 3 cet, odigati jedno 6-7 minuta sigurnoFCUM je napisao/la:opet Dalembert 4 skoka u 1/4 izgleda tu ce i statijohnnyyK je napisao/la:neki dan sam bas igrao Dalemberta i Splittera vise skokova, i rekao sam ovoga Splittera izbjeci ako je ikako moguce.Igra 5 minuta, pa onda izađe 10 a prebacio je zbog 3-4 sretna skoka na kraju 3/4.Uzet cu prije ovoga Dalemberta, ko je ako se ne varam, imao 4 u 1/4 u zadnjoj utakmici, ali i on ima dosta malu minutazu...Njega su ostavili na 6,5 a Splitter je na 7,5...
bevanda4 je napisao/la:Real Madrid - Bayern Munchen / over 5,5 zaleđa @2.10
Nekako mi izgleda smiješna granica kad se sjetim smušenog Benzeme, uvijek za 2-3 koraka prebrzih Balea i Di Marie.. Za zgoditak previše željnog Ronalda. S druge strane Ista stvar s Mandžom, Mullerom, Robbenom, Riberyem..
Računam da svaki od ovih igrača napravi bar jedan offside na utakmici i granica je već debelo prijeđena!![]()
Što ostali misle? Jel ovaj tip zrel za poklon dana?!?![]()
![]()
1. 97:101blackadder je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.