FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Đe su nam pljuvači 

- NisamInSajder
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑07 jul 2021, 15:58Ostaviti iste ciljeve trenutne,ne ponavljati greske iz proslosti.Nista skupi polovnjaci iz PL za pocetak.Na ovaj roster dovesti 2 ofanzivca koja nam fale i to je to,ganjamo i tezimo Evropi i to je sasvim zadovoljavajuce sada .Ide svakako novi val korone i zatvaranja,apsolutno je glupost davati neke svemirske ugovore koji su nas doveli dovde.Ta sredstva okrenuti u gradnju stadiona i kampa,a ova stretegija sa omladinom ce kroz sezone nadolaziti.Apsolutno ja licno nikakav rezultat sad ne stavljam pred tim,apsolutno sam za zdravu rekonstrukciju svega i spreman sam da taj period potraje 2/3 godine a u to vrijeme ce svakako proci vladavina trenutnih ljudi u savezu a mi cemo u tom periodu taman uraditi ono sto treba da smjenu istih docekamo na najbolji moguci nacin.Na ovu korona krizu i na ovu politiku u savezu je apsolutna glupost ista gurati sem ovoga sto smo sad ko zapoceli ,istina silom prilika,jel uvijek je tako kad nema para okrecemo se omladini i ja to slucam 20 godina u PL.Dakle nastaviti istim tempom,pare ulagati u prave stvari gore vec spomenute a vrijeme ce vec raditi za nas.
Nek nam je sretno svima i da naucimo iz gresaka ,i da iste priznamo i kazemo tu i tu smo grijesili i nek nam to bude škola za ubuduce.
100% istina.
Dakle ova sezona cilj Europa, ako se otvori titula, jer ipak sada imamo svi nula bodova, onda uzeti i titulu. Igracki kadar ne gomilati, na ovaj koji imamo krilo i spic i to je to, poslati 2/3 mlada na posudbu gdje ce igrati i postepeno graditi ekipu oko Susica, Fanima, Djokanovica, Sevelja, Varesanovica i Salcina. Njima dati nove ugovore i blidnirsti ih i to je to. Odraditi plan rekonstrukcije stadiona, kako da u budncosti zaradis na njemu, a da sto lakse podignes na cat 4, kamp prosiriti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nista se ne radujte sad mi je @kros javio da je ovo placeni clanak...
Ahhh neke topline oko srca, nek nam je sretno ❤
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 07 jul 2021, 16:10, ukupno mijenjano 3 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
"Nije da se hvalim i prisjedam na muku, ali kad sam ja najavio ovaj raspad..." likovi na aparatima
- osvajaci551
- Kontakt:

Zadnja izmjena: osvajaci551, dana/u 07 jul 2021, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Baš 4 dana

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- SarajevoForza
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ponuda za period 01.06. - 06.07.2021.
Zbroj postova dnevno - 25,5 +
bordobijeli zp+ 1,75
holyman zp+ 1,35
Sanchez zp+ 1,10
Ponuda za period od 06.07.2021.
Zbroj postova dnevno - 5,5 +
bordobijeli zp+ 4,70
holyman zp- 1,10
Sabchez zp- 1,05
Zbroj postova dnevno - 25,5 +
bordobijeli zp+ 1,75
holyman zp+ 1,35
Sanchez zp+ 1,10
Ponuda za period od 06.07.2021.
Zbroj postova dnevno - 5,5 +
bordobijeli zp+ 4,70
holyman zp- 1,10
Sabchez zp- 1,05
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Jest mi zao ovih vatrenih navjaca sto su jedva cekali utakmice da skandiraju uprava napolje i da bacaju baklje i stete klubu misleci da rade nesto dobro.
Druga stvar volio bih da mi forumas osmadolazi odgovori kad ce dresovi proc carinu..
Druga stvar volio bih da mi forumas osmadolazi odgovori kad ce dresovi proc carinu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Po gradu se mahala PSG na aparatima.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Pise "popunit ce se nedostaci koji su nasatali",hvala mu na tome do neba,ali uz Tana nama trebaju sposobni ljudi da se napokon krene prema naprijed,nece ni on vjecno samo popunjavati rupe i bacati pare tek onako,kako je Nam zavrnuo pipu tako isto moze i Tan,znaci ovo priliku ne smijemo propustiti i po mom misljenju Tan treba neke svoje ljude da postavi na bitne pozicije,drugacije ako mu sabra bude birala trenere i sportske direktore i neke planove predlagala necemo daleko opet,nece moci ni onaj Arap iz Man City popuniti njene nedostatke, Hvala Amidza na spasavanju i da se opet radujemo titulamaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2021, 15:22Malezijac, Vincent Tan vratio se u FK Sarajevo danas i zvanično, a mnogi su se pitali u kolikom će se on obimu vratiti u Bordo klubu.
Kako nam je potvrđeno iz FK Sarajevo, Vincent Tan dolazi u Bordo klub da mu se posveti u punom obimu, a u narednim danima će biti zvanično objavljeni detalji.
Ono što nam je još potvrđeno jeste da Vincent Tan ne dolazi sam u FK Sarajevo, nego će sa njim doći i još jedan investitor i koji će imati određeni postotak udjela u klubu.
U narednom periodu biće sve riješeno oko budžeta kluba, popuniće se nedostaci koji su nastali i želja je da se sve dovede na "nulu".
Kompletan dogovor biće obznanjen nakon što se riješe sva međusobna prava dosadašnjeg većinskog vlasnika Nguyena Hoai Nama, Vincenta Tana i za sada neimenovanog investitora, a nakon toga će se i njegovo ime objaviti.
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, jurisicduska, Kaunas, SamoDaKazeem i 26 gostiju.