jeli se zna tacno jeli u 15 ili u 18 utakmicaKeno_95 je napisao/la:SJEVER PAMTI TE PULJICU VEDRANE...!!! ajmo braco sto vise da nas bude u subotu abd !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- jalehordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- slani grad
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
zvanicno u 18 al ako bude ovakvo vrijeme mislim da ce se pomjeritjalehordas je napisao/la:jeli se zna tacno jeli u 15 ili u 18 utakmicaKeno_95 je napisao/la:SJEVER PAMTI TE PULJICU VEDRANE...!!! ajmo braco sto vise da nas bude u subotu abd !
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
.....srce će moje kao i tvoje vječno da kuca za bordo boje..... počivaj u miru brate jedini 

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
-
- Kontakt:
Nadam se da nam nece odgoditi tekmu sutra 
Tekma je ipak u 18:00

Tekma je ipak u 18:00

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
ev na FKSINFU ima kopirani zapisici sa utakmica,Gavric definitivno ima tri zuta kartona i nije imao pravo nastupa!!!!!
iz olimpika kazu da su Gavrica upozorili pred mec u subotu ali bez obzira na to on je igrao
znaci po pravilniku trica nama....jeg NEZASLUZENO ali pravedno...
iz olimpika kazu da su Gavrica upozorili pred mec u subotu ali bez obzira na to on je igrao

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Malo mi je žao, ustvari malo više, ako ovako osvojimo bodove. Ali npr. da se desilo suprotno, tj. da smo mi pobjedili, i da smo isto imali ovaku situaciju sa igračem, mogao bi se kladiti da bi isto regovao protivnički tim i navijači...johnnyHZ je napisao/la:ev na FKSINFU ima kopirani zapisici sa utakmica,Gavric definitivno ima tri zuta kartona i nije imao pravo nastupa!!!!!
iz olimpika kazu da su Gavrica upozorili pred mec u subotu ali bez obzira na to on je igrao![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpg
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
Na ovom linku ima slika svega sto se tice Gavarica tako da ne treba pricati vise o tome
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
Na ovom linku ima slika svega sto se tice Gavarica tako da ne treba pricati vise o tome

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- jalehordas
- Kontakt:
joj bolje bi bilo da nam utakmicu zakazu za 15:00
jer je hladno
jer je hladno
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
dobice te tricu al od Modrice hehehe
samo da vam je bodova na guz*ve e nema vise 

Volim te Zeljo!!!
- jalehordas
- Kontakt:
sta smo to mi dobili na gzvezlatandr je napisao/la:dobice te tricu al od Modrice hehehe![]()
samo da vam je bodova na guz*ve e nema vise
a ovo da cemo dobiti tricu od modrice nemam sta drugo reci nego lol lol ubij se
Dobit ce ako se bude moglo igrat po ovome
uz to ce biti minus 10 kako je krenulo,nije moglo gore vrijeme za nocnu utakmicu...Skoru odmarat ako istrci na ovakav teren negine mu pauza do kraja godine,samo da se neko ozbiljnije ne povrijedi jel ce teren biti katastrofalan,i normalna igra nema sanse da se moze razviti tako da treba pucati sa svih pozicija da sto prije jedna uleti u gol a kasnije sta bude

uz to ce biti minus 10 kako je krenulo,nije moglo gore vrijeme za nocnu utakmicu...Skoru odmarat ako istrci na ovakav teren negine mu pauza do kraja godine,samo da se neko ozbiljnije ne povrijedi jel ce teren biti katastrofalan,i normalna igra nema sanse da se moze razviti tako da treba pucati sa svih pozicija da sto prije jedna uleti u gol a kasnije sta bude
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- jalehordas
- Kontakt:
ma zagrijat cemo se mi hordanjembordo_momak je napisao/la:ma jarane ako izvede skoru i nedo bog ako se povrijedi mozemo se pozdravit sa titulom a najgore ima da se ko picke smrznemo na sjeveru
Fizicka sprema ce sutra da dodje do izrazaja.Naravno da treba sto vise postedjeti "kljucne" igrace,ali tek nakon nekog pristojnog vodstva u kojeg ne sumnjam.Trosit ce se dosta snage na teskom terenu i losim vremenskim uslovima.Al ne treba biti ne strpljiv pa jurnuti da sto prije se zabije gol.ako do toga dodje dobro i jeste ako ne polako i strpljivom igrom do abg 3 boda.miky_hz je napisao/la:Dobit ce ako se bude moglo igrat po ovome![]()
koliko se cekalo na tekmu protiv modrice,da se fino ode navijati,kad hebeni snijeg pada i sve zeznu 
cilj opravdava sredstva,pa treba pokazati koliko se voli klub i pruziti sutra sto vecu podrsku
svi na sjever

cilj opravdava sredstva,pa treba pokazati koliko se voli klub i pruziti sutra sto vecu podrsku
svi na sjever
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Sutra jednostavno nam mora min 2000 NA SJEVERU biti !
Da grmi, pada snijeg drama! To nas ne zanima !
Sutra svi na sjever, Nema izgovora !
Da grmi, pada snijeg drama! To nas ne zanima !
Sutra svi na sjever, Nema izgovora !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
i ja sam gledaobordo_momak je napisao/la:Rece muhamed bikic da nezslubeno doznajemo da je utakmica rijesena u nasu korist!!
- jalehordas
- Kontakt:
a kad se uzme u obzir da on navija za selju sigurno to nebi reko da nema neki provjereni izvorbordo_momak je napisao/la:Rece muhamed bikic da nezslubeno doznajemo da je utakmica rijesena u nasu korist!!
Koliko znam on navija za Sarajevo ! ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 40 gostiju.