BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Ne znam da li je u vezi ovog vec neko pisao, ali da ja pitam, da li je ovo istina, ili jos jedna u nizu nebuloza od strane dnevnog avaza? http://www.****/sport/fudbal/6 ... tivce.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Izdržati, to je temelj vrline!
BiH: Begović, Jahić, Spahić, Papac, Rahimić, Medunjanin, Zahirović, Pjanić, Lulić, Misimović, Džeko.
Konačno je sastav izašao na sportsport.ba
ŠVRLJ
Link sa bosnian komentatorom?? Please... Thx
Mah, spremni su oni na sve samo da prođu tako da me ni ovo nebi čudilorogeRF je napisao/la:Ne znam da li je u vezi ovog vec neko pisao, ali da ja pitam, da li je ovo istina, ili jos jedna u nizu nebuloza od strane dnevnog avaza? http://www.****/sport/fudbal/6 ... tivce.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Zvanicni sastavi
BiH: Begović, Jahić, Spahić, Papac, Rahimić, Medunjanin, Zahirović, Pjanić, Lulić, Misimović, Džeko.
PORTUGAL: Rui Patricio, Bruno Alves, Pepe, Coentrao, Perreira, Veloso, Moutinho, Meireles, Ronaldo, Postiga
PORTUGAL: Rui Patricio, Bruno Alves, Pepe, Coentrao, Perreira, Veloso, Moutinho, Meireles, Ronaldo, Postiga
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ja sam hladan k´o spricer jer vjerujem da nasi momci nece podbaciti, te da ce izvuci remi. predvidjam 2:2 

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
A evo i njihov sastav je tu... ipak Postigica

ŠVRLJ
Ma nikad ne znas, najbolje da su ponijeli sarmi i filovanih paprika, i od Dzekine nane graha i kupusa kiselog pa da budu sigurnirogeRF je napisao/la:Ne znam da li je u vezi ovog vec neko pisao, ali da ja pitam, da li je ovo istina, ili jos jedna u nizu nebuloza od strane dnevnog avaza? http://www.****/sport/fudbal/6 ... tivce.html" onclick="window.open(this.href);return false;

@Arnellinho, padose nam teorije s Pandzom u vodu

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Prelijep sastav, nadam se da će Papac izdržati cjelu utakmicuVedo20 je napisao/la:BiH: Begović, Jahić, Spahić, Papac, Rahimić, Medunjanin, Zahirović, Pjanić, Lulić, Misimović, Džeko.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Isti sam. Nisam nervozan nimalo,jako čudno.secer je napisao/la:ja sam hladan k´o spricer jer vjerujem da nasi momci nece podbaciti, te da ce izvuci remi. predvidjam 2:2

YNWA!
Ja sam bio za Jahic-Pandza-Spahic-Papac,sad cemo vidjeti jel Susic bolji strucnjak od mene 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Kod njih je inace otrov hrana.Bio prosli put,ili mi nismo navikli ili im hrana stvarno sund.Svaka zemlja ima neki svoj fini specijalitet,ovi ni ribu ne znaju spremiti a da ne ubace neku glupost.rogeRF je napisao/la:Ne znam da li je u vezi ovog vec neko pisao, ali da ja pitam, da li je ovo istina, ili jos jedna u nizu nebuloza od strane dnevnog avaza? http://www.****/sport/fudbal/6 ... tivce.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
IDEMO BOSNO!
S BOŽIJOM POMOĆI SVE SE MOŽE! Bože, pomozi nam!
S BOŽIJOM POMOĆI SVE SE MOŽE! Bože, pomozi nam!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
to nani nece igratiVedo20 je napisao/la:PORTUGAL: Rui Patricio, Bruno Alves, Pepe, Coentrao, Perreira, Veloso, Moutinho, Meireles, Ronaldo, Postiga

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Narode gdje ima linkova za gledanje? Veetle il nesto slicno bi bilo idealno.
shandrlike-tandrlike
Niko nije primjetio da je samo 10 igraca Portugala napisano, fali Nani 
Ispravka. @secer igrat ce Nani, samo mu se prisralo, pa ce malo da kasni

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- harebianconero
- Kontakt:
Isti samkarameldar je napisao/la:Isti sam. Nisam nervozan nimalo,jako čudno.secer je napisao/la:ja sam hladan k´o spricer jer vjerujem da nasi momci nece podbaciti, te da ce izvuci remi. predvidjam 2:2
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Mozda cova nesto slutiSoni je napisao/la:Niko nije primjetio da je samo 10 igraca Portugala napisano, fali Nani

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
hahahaha zvanično portugal bez 1 igračasecer je napisao/la:to nani nece igratiVedo20 je napisao/la:PORTUGAL: Rui Patricio, Bruno Alves, Pepe, Coentrao, Perreira, Veloso, Moutinho, Meireles, Ronaldo, Postiga

ŠVRLJ
- Principatus
- Kontakt:
Bitno je da Papac igra, nadam se da je ponovo fit. Nadao sam se nastupu Pandze, ali Pape najbolje zna.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.