I ona nasa kvazipjevacica Rialda komentarise Ogijevog hasima. Mogla bi se i ona naci na crnoj listi.Raonffa je napisao/la:Samo da vas obavijestim, večeras kod Amidžića u emisiji, Milica Pavlović i ona Kija podržale JK.
Ogi ima nove neprijatelje, znate šta to znači
Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
ja sam prije 3 dana imao 6k postova krvtijebem, vidi sadKaunas je napisao/la:A kako stancamo ove stranice to su price
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne miješajte životinje u ovo, kakva Hana Hadžiavdagić
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Gdje ćeš Divo na Diva....
Mene još ime teme muči, pa više ga u Argentini poštuju, otočje mu namjenili, Ognjenova Zemlja!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- QUARTERBACK
- Kontakt:
dodji kapitenu sve ti je oprosteno i zaboravljeno!!!
divo divi ga xexexxe
divo divi ga xexexxe
TheChief je napisao/la:I ona nasa kvazipjevacica Rialda komentarise Ogijevog hasima. Mogla bi se i ona naci na crnoj listi.Raonffa je napisao/la:Samo da vas obavijestim, večeras kod Amidžića u emisiji, Milica Pavlović i ona Kija podržale JK.
Ogi ima nove neprijatelje, znate šta to znači
Mislila sam da je Vranjes frajer, ali sada kada mu vidjeh polni organ, jasni su mi njegovi postupci. p***a

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- akisarajevo92
- Kontakt:
meni ta slika Vranjesa na Karleusinom twitteru izgleda skroz neprirodno, kladim se da mu je neko editovao (smanjio) ćunu u nekom programu

Don't believe the hype.
On nama treba oprostiti, a ne mi njemuQUARTERBACK je napisao/la:dodji kapitenu sve ti je oprosteno i zaboravljeno!!!
divo divi ga xexexxe

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Daj neku peticiju da Ogi udje u kakav reality da mozemo ga u kadru 24 sata pratiti
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
yebo ćunu kad je pokazao da ima muda ko lopte za pilates
Zadnja izmjena: harden, dana/u 16 jan 2019, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pade karleusi broj followera na twitteru 60 hiljada
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
DRAŽE MI JE ŠTO SAM OGIJEV PENIS VIDIO NEGO SVIH ONIH 15 METARA JELENINE PICKE
A ako mi i ovaj potpis skinete doći ću vam s Hendom u redakciju, a znate šta to znači
Lik 20 cenata ima, ali ovim kurvama ni 40 nije dovoljno očigledno
ovako i ja curama govorim da mi je 20 centi ... realnost je drugacijaOikamid je napisao/la:Lik 20 cenata ima, ali ovim kurvama ni 40 nije dovoljno očigledno

15.10.2013.
Pustit cemo Lutvu na njihOsim13 je napisao/la:A ako mi i ovaj potpis skinete doći ću vam s Hendom u redakciju, a znate šta to znači
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.