FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Izgleda da se stanje i ambicije kluba odrazavaju i na drustvene mreze.mrtva tisina,a nije nekad tako bilo.
Lijep dan za utakmicu,za sada. Zima i kisno vrijeme su vjerujem unistile teren al sta da se radi. Nadat se pobjedi,utakmice protiv Goska su uvijek bile teske pa ce vjerovatno takva biti i ova.
Lijep dan za utakmicu,za sada. Zima i kisno vrijeme su vjerujem unistile teren al sta da se radi. Nadat se pobjedi,utakmice protiv Goska su uvijek bile teske pa ce vjerovatno takva biti i ova.
-
- Kontakt:
Lijepo vrijeme, nadam se dobroj posjeti i pobjedi. Sretno Radnički.
Imal koga na Jošiku
2 puta izlaze 1 na 1 sa golmanom i masaju prvi put igrac stize i blok drugi put preko gola
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
Hvala
Da li se iko iz kluba brine o je*enom terenu. Možete vi svakakve zvijezde dovesti ali kako igrati na oranici.
Danas potpuna inicijativa Radničkog ali loša završnica. Suljić=Mace=i ćorava koka zrno ubode. Nije mi jasno zašto Ćurguz uvodi Terzu kao zadnjeg veznog u drugom poluvremenu kada ganjamo rezultat kada moramo dati gol. Ne znam što nije igrao Antić ili eto Omerdić. Berba je srednja žalost ali može da bude nešto od njega. Moranjkić je pojačanje, top igrač. Ovo može i mora bolje. Mora se poraditi na tom zadnjem pasu. Sudija kao što sam i najavljivao bez greškice. Danas nam je jedini neprijatelj bio teren (ako se tako može nazvati) + uz to GOŠK se branio sa 10 igrača tokom cijele utakmice, samo im je napadač trčkarao na centru i realno kada se pogleda teško da bi se tu šta moglo napraviti. Vjerujem da će protiv Radnika biti bolja atmosfera, što se mene tiče ja sam uvijek tu i imam povjerenja u ove momke, nije sve tako crno.
Danas potpuna inicijativa Radničkog ali loša završnica. Suljić=Mace=i ćorava koka zrno ubode. Nije mi jasno zašto Ćurguz uvodi Terzu kao zadnjeg veznog u drugom poluvremenu kada ganjamo rezultat kada moramo dati gol. Ne znam što nije igrao Antić ili eto Omerdić. Berba je srednja žalost ali može da bude nešto od njega. Moranjkić je pojačanje, top igrač. Ovo može i mora bolje. Mora se poraditi na tom zadnjem pasu. Sudija kao što sam i najavljivao bez greškice. Danas nam je jedini neprijatelj bio teren (ako se tako može nazvati) + uz to GOŠK se branio sa 10 igrača tokom cijele utakmice, samo im je napadač trčkarao na centru i realno kada se pogleda teško da bi se tu šta moglo napraviti. Vjerujem da će protiv Radnika biti bolja atmosfera, što se mene tiče ja sam uvijek tu i imam povjerenja u ove momke, nije sve tako crno.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
-
- Kontakt:
Loša igra, loš teren, loša posjeta.
Ne bi trebali ispasti.
Šta je ovo, kad god igramo protiv neke hercegovačke ekipe, Mace je tu
odigrao je više utakmica protiv Radničkog nego za Radnički 
Ne bi trebali ispasti.
Šta je ovo, kad god igramo protiv neke hercegovačke ekipe, Mace je tu

danasnju utakmicu treba sto prije zaboravit. kad kazem na utakmicu mislim na igru a posebno teren i taktiku. mislim da je lopta danas sigurno 50 puta igracima preletila preko noge. ako je iko iz radnika gledo danasnju utakmicu mislim da ce treneru predloziti da na kup utakmicu u srijedu izvede sesti tim. nije mi jasno da niko od glavodrzaca radnickog ne pita nikog sa naseg kantona kako se odrzava teren, kako se posije trava, kako se zaljeva trava, kako se kosi trava, pa na kantonu imamo koliko hocete terena na kojima se moze igrat fudbal. to da bi uradili ne morate ici u ameriku, aziju, afriku. moze se pjeske otici do tuzle, gracanice, mramora itd. itd. niko od njih teren ne zaljeva sa pticijim mlijekom vec sa vodom a ako iko ima te vode ima je josik. dalje za valjanje terena ne treba vam gorivo, motor, vozacka dozvola vec valjak sa ho-ruk upravljanjem. valjkom na rucno upravljanje bi upravljali igraci prije ili za vrijeme ili poslije treninga ili oni koji se i ako se brinu o terenu. ako niko od njih to nece ili ne moze napisite obavjestenja i polijepite po gradu da dodjemo mi ucenici, radnici, penzioneri da to uradimo i da se vise sa onim terenom ne patimo ni vi a ni mi.
-
- Kontakt:
Steta za danas, ali Gosk nam je uvijek bio neugodan protivnik u Lukavcu, prosle sezone je bilo 1-1, pretprosle 0-0, danas isto, naredno gostovanje
u Capljini gdje igramo standardno dobro, zadnje tri utakmice dole smo igrali dvije nerijeseno 2-2, i prosle sezone smo pobijedili dole 1-2, tako da ja ocekujem utakmicu bez poraza, a u srijedu nek bude 2-0 za nas i svi sretni i zadovoljni
u Capljini gdje igramo standardno dobro, zadnje tri utakmice dole smo igrali dvije nerijeseno 2-2, i prosle sezone smo pobijedili dole 1-2, tako da ja ocekujem utakmicu bez poraza, a u srijedu nek bude 2-0 za nas i svi sretni i zadovoljni

Bajro Bacic je Bog i batina u Radnickom uvijek bio i ostao a ovi danasnji presjednici , navijaci Sarajeva nek mi se napuuuuseeee ,...
sodaacm je napisao/la:Bajro Bacic je Bog i batina u Radnickom uvijek bio i ostao a ovi danasnji presjednici , navijaci Sarajeva nek mi se napuuuuseeee ,...
nečasno je to.nečasno je to i opet nečasno je to
Dajte nam dzafica i hasanovica jos ako ima. Gdje ih pronalazite neznalice. Vidite li na sta lici travnjak? Kad ste zadnji put zakoracili na isti?
Ova taktika "daj je Kuduzu" (kako je moj jaran zove) ocigledno ne pije vode.a Curguz nema rezervne taktike. ne znam kako oni prolaze pripreme, nit imaju fizicke spreme a nit uvjezbanih akcija.sve je ono juce bilo ho-ruk. zalit se na teren nema smisla,onakav ie godinama na Josiku. ako uprava smatra da je dobar i da ne treba nista radit,onda se nemamo pravo izvlacit na to. bice dobar nekad u maju za zadnje dvije utakmice. 4 ili 5 ekipa ispada,mi smo od juce ta peta ekipa. znaci borba za opstanak slijedi. vec smo kuci prosuli 8 bodova,jos jedan kiks i "2 liga dolazimo".
u jucerasnjem sastavu je bilo 8 stranaca i 3 nasa. a i ta tri su upitna,mislim da je samo Kuduz ponikao u Radnickom. znaci rad u omladinskom pogonu je 0 bodova. vecina ovih stranaca dodje tu da ima mjesto za treniranje i da ne gube polusezonu. **** se njih za Radnickim. za neke je Music igracina al mene nervira ona njegova indolentnost na terenu,daj uradi nekad nesto konkretno. Konjhodzic je juce jedini zasluzio prolaznu ocjenu,momak je uzorao teren. nama nekakav Todorovic treba da organizuje igru,daj ba. da je bio malo ostriji sudija letio bi on vani prije poluvremena.
u jucerasnjem sastavu je bilo 8 stranaca i 3 nasa. a i ta tri su upitna,mislim da je samo Kuduz ponikao u Radnickom. znaci rad u omladinskom pogonu je 0 bodova. vecina ovih stranaca dodje tu da ima mjesto za treniranje i da ne gube polusezonu. **** se njih za Radnickim. za neke je Music igracina al mene nervira ona njegova indolentnost na terenu,daj uradi nekad nesto konkretno. Konjhodzic je juce jedini zasluzio prolaznu ocjenu,momak je uzorao teren. nama nekakav Todorovic treba da organizuje igru,daj ba. da je bio malo ostriji sudija letio bi on vani prije poluvremena.
Čitam ovaj stari članak na sodalive " Načelnik sa navijačima pokreće projekat "Za bolji Radnički",da se pomogne klubu" ovo ono.. Ne znam šta je načelnik pod tim mislio xD ,dok nije bilo tog projekta mi smo bili u vrhu tabele,eventualno,AKO, sredina tabele,a od kako su pokrenuli "projekat" mi se borimo za opstanak xD svaka čast,projekat je vrh ahaha
-
- Kontakt:
Ispasti ne bi trebali, imamo i ovoj polusezoni dvije utakmice zaredom kuci (22 i 23 kolo Bosna i Branitelj) a ako bude gusto 29 kolo komsije iz Gracanice nece zapeti kao ni zadnje kolo Buducnost tako da doce to sve na svoje, ali posto je ova sezona vec odavno izgubljena onda na kraju iste treba se prvo treneru zahvalit i pojedinim igracima, novi upravni odbor jer ovaj trenutni nista dobro nije donio, i dobro se pojacati i spremiti jer ce ova Prva liga od naredne sezone biti puno jaka...
-
- Kontakt:
Sef omladinskog pogona je postavljen kao kadar SDA, a ni igracke karijere ni strucnosti tako da je rezultat proizvodnje igraca i jeste ravan nuli otprilke kakvo je znanje tog sefa pogona. Samo je sreca sto idu izbori pa stranka nece dozvolit ispadanje inace eto strujeeeeeeeeeestudeni je napisao/la:Ova taktika "daj je Kuduzu" (kako je moj jaran zove) ocigledno ne pije vode.a Curguz nema rezervne taktike. ne znam kako oni prolaze pripreme, nit imaju fizicke spreme a nit uvjezbanih akcija.sve je ono juce bilo ho-ruk. zalit se na teren nema smisla,onakav ie godinama na Josiku. ako uprava smatra da je dobar i da ne treba nista radit,onda se nemamo pravo izvlacit na to. bice dobar nekad u maju za zadnje dvije utakmice. 4 ili 5 ekipa ispada,mi smo od juce ta peta ekipa. znaci borba za opstanak slijedi. vec smo kuci prosuli 8 bodova,jos jedan kiks i "2 liga dolazimo".

Seres? Ko je taj muflon?lukavac_21 je napisao/la:Sef omladinskog pogona je postavljen kao kadar SDA, a ni igracke karijere ni strucnosti tako da je rezultat proizvodnje igraca i jeste ravan nuli otprilke kakvo je znanje tog sefa pogona. Samo je sreca sto idu izbori pa stranka nece dozvolit ispadanje inace eto strujeeeeeeeeeestudeni je napisao/la:Ova taktika "daj je Kuduzu" (kako je moj jaran zove) ocigledno ne pije vode.a Curguz nema rezervne taktike. ne znam kako oni prolaze pripreme, nit imaju fizicke spreme a nit uvjezbanih akcija.sve je ono juce bilo ho-ruk. zalit se na teren nema smisla,onakav ie godinama na Josiku. ako uprava smatra da je dobar i da ne treba nista radit,onda se nemamo pravo izvlacit na to. bice dobar nekad u maju za zadnje dvije utakmice. 4 ili 5 ekipa ispada,mi smo od juce ta peta ekipa. znaci borba za opstanak slijedi. vec smo kuci prosuli 8 bodova,jos jedan kiks i "2 liga dolazimo".
Inace su ovi iz SDA sinonim za uspjeh,oni sto uzmu pod svoje uspjeh je zagarantovanlukavac_21 je napisao/la:
Sef omladinskog pogona je postavljen kao kadar SDA, a ni igracke karijere ni strucnosti tako da je rezultat proizvodnje igraca i jeste ravan nuli otprilke kakvo je znanje tog sefa pogona. Samo je sreca sto idu izbori pa stranka nece dozvolit ispadanje inace eto strujeeeeeeeeee

a problem sa omladinskim pogonom je puno duze prirode nego je staz ove sadasnje ekipe trenera. i ono sto je valjalo nije moglo dobiti priliku da pokaze koliko moze. evo sada situacije sa Dautovicem,mali je korektno odradio ono sto je igrao.i trebalo ga je istrpit i ako pogrijesi,mlad je.al nema od tog nista,doveden je jos jedan stoper sa PL iskustvom. nista licno protiv Moranjkica i Jogeta,al cemu nam sluzi uopste omladinski pogon ako im se neda sansa da igraju.
Šta ćeš, ne može se Dautović poredit s Jogetom, a pogotovo Moranjkićem. Koji bi na tabeli bili tek da su Salihović, Hodaj, Halilagić itd. standardni. Elo jedino odskače. Ima na fb stranica omladinskog pogona pa vidite rezultate. Naravno ljudi na pozicijama se stranački biraju ali ako bi ostali u ligi zbog stranke, onda
SDA demokratija

SDA demokratija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.