ma ne treba se zanositi, ovo je samo dobro jer nema ambicija za bolje.slusalica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 15:55Ja sam se protiv Dobojlija ibretio zbog Dzenisa na de facto 6ici u toj nekoj 4231. Fedor je, kazu, divno gradsko dijete, nelos fudbaler ali sam uvjeren da je iza 9ke mnogo korisniji Beganovic, tim prije sto je i sporiji fudbaler, ima taj sut, cak i nije hendikepiran od podvaljivanja lopti.
On kao box to box veznjak mislim da je nedorastao. Tu imas Balica, klupiraj Fedora i mnogo bi to bolje bilo.
Jazuk je i Osmic na lijevom beku.
Jazuk je i sto Amara nece.
Uglavnom, ono sto je pozitivno dugo, dugo nismo vise licili na klub. Pa ljudi dragi, kada smo zadnji put' iskljucivo diskutovali o taktici i odabiru igraca.
Bravo za rad uprave.
Ovo je fakat administracija, a ne, kao do sada, ego trippin' pojedinca.
Idemo dalje!
haj ovako, da smo prije 5, 4,3 ili 2 godine na ovakav nacin pobijedili Rudar P kuci ovdje bi se drvlje i kamenje sasipalo, ili usli u sezonu sa ovakvim kadrom koji je svjetlosnim godinama od bilo kakve ambicije.
jednostavno ne znam sta se promijenilo u svijesti ljudi pa su prihvatili ovaj minimalizam, ili nas je jednostavno ostalo tako malo u fazonu ovo sto nas je ostalo pratilo bi klub i u 8.oj ligi.
toliko ljudi vise nema na stadionu , na forumu, nigdje vezano za Slobodu.
Et do sad smo prodali 200ak sezonskih, nikad manje u historiji, ali opet se to prica kao neka pozitiva, jucer bilo 1000 ljudi plus nekih 10ak sto nije moglo uc, znaci nikad manje ljudi u historiji na prvoj tekmi Slobode u sezoni. Pricamo kao da se 1000 kuci vratilo.
shvatam ja da treba nama svima pozitive, neceg dobrog, al de malo jbg loptu na zemlju ili ti ga u tonu prethodnih sezona na ovoj temi " da ne bi Bukvica pusiona jucer"