HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

aS_Roma

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la aS_Roma » 17 mar 2012, 13:53

Nezz nekako mi smijesno bilo, jer gledajuci istina je da se Celik uvijek nekako bori za opstanak ili sredina tabele, al et bas kako rece ovaj gore malo neprofesinalno je to napisano, bolje i Celik, nego vjeruj pola lige gledati, a da je cijena visoka .. pa zavisi kako ste vi navikli na to. 5 i 7 km su uvijek normalne cijene mozda je cener i puno :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 mar 2012, 13:59

aS_Roma je napisao/la:Nezz nekako mi smijesno bilo, jer gledajuci istina je da se Celik uvijek nekako bori za opstanak ili sredina tabele, al et bas kako rece ovaj gore malo neprofesinalno je to napisano, bolje i Celik, nego vjeruj pola lige gledati, a da je cijena visoka .. pa zavisi kako ste vi navikli na to. 5 i 7 km su uvijek normalne cijene mozda je cener i puno :D
ali pogledaj ti stajanje,ono je neuslovno,da ima fina tribina kao naprimjer u vas u zenici,ja bi drage volje platio ne ne 10,vec 20km,al previse je za onakvu tribinu i jos sipke digli

slika
slika
slika
slika
slika
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 17 mar 2012, 14:01

**** ruzno izgleda sto jest jest ... Al znas i sam da ste to vi sami krivi, inace nikad nebi bilo ti šipki

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 mar 2012, 15:11

Ove sipke stvarno djeluju mocno :lol: :? ,da mi je znati samo koji je debil ono smislio :o Mogli su dici uvis 5m zicanu mrezu crne boje koja ne bi puno upadala u oci.Ovako im izgleda najlakse bilo(i najjeftinije),nista nego zrinjevci bogusek u ruke i rezi :D
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 mar 2012, 15:29

rodjak je napisao/la:Ove sipke stvarno djeluju mocno :lol: :? ,da mi je znati samo koji je debil ono smislio :o Mogli su dici uvis 5m zicanu mrezu crne boje koja ne bi puno upadala u oci.Ovako im izgleda najlakse bilo(i najjeftinije),nista nego zrinjevci bogusek u ruke i rezi :D
najgore je to da ove sipke nece izdrzat dva kola,bit ce izvaljene,ljudi izrevoltirani ovim i ulaznicama,mreze bi bila najbojle rjesenje
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 17 mar 2012, 15:35

Rosas7 je napisao/la:slika
nemogu da vjerujem šta sačiniše od tribine.... cijene ulaznica su dovoljno izrevoltirale navijače pa sad još i ovo ruglo uraditi od tribine (vidljivost nikakva).... sutra nepobjedi li Zrinja ponovo očekujem incidente na stadionu....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 17 mar 2012, 15:40

silenT je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:slika
nemogu da vjerujem šta sačiniše od tribine.... cijene ulaznica su dovoljno izrevoltirale navijače pa sad još i ovo ruglo uraditi od tribine (vidljivost nikakva).... sutra nepobjedi li Zrinja ponovo očekujem incidente na stadionu....
ma ja ba najlakše je tako,klub ti ne pobijedi a ti divljaj na stadionu,i još vam čudno kad vam spucaju kaznu...a neko reče natrpat Čelika :lol: :lol: :lol: :lol: ma ko je to natrpao Čelika ove sezone,Čelik nije izgubio 11 utakmica zaredom pa ti sad vidi ;)
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 17 mar 2012, 15:42

pa sutra sam uvjeren u pobjedu i to sa 2-3 razlike, ali eto u slučaju poraza i zbog svih dešavanja oko kluba svašta je moguće.... dabogda dok je god mistrija na čelu kluba se prekidale utakmice jer napretka nam nema dok je on na čelu kluba....

MISTRIJA ODLAZI !!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 mar 2012, 15:59

silenT je napisao/la:pa sutra sam uvjeren u pobjedu i to sa 2-3 razlike, ali eto u slučaju poraza i zbog svih dešavanja oko kluba svašta je moguće.... dabogda dok je god mistrija na čelu kluba se prekidale utakmice jer napretka nam nema dok je on na čelu kluba....

MISTRIJA ODLAZI !!!
neda on marke nikom,sa stjepanovicem se natezo za 200km kad je on odlazio iz kluba :lol: :lol:

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 17 mar 2012, 17:58

Rosas7 je napisao/la:
silenT je napisao/la:pa sutra sam uvjeren u pobjedu i to sa 2-3 razlike, ali eto u slučaju poraza i zbog svih dešavanja oko kluba svašta je moguće.... dabogda dok je god mistrija na čelu kluba se prekidale utakmice jer napretka nam nema dok je on na čelu kluba....

MISTRIJA ODLAZI !!!
neda on marke nikom,sa stjepanovicem se natezo za 200km kad je on odlazio iz kluba :lol: :lol:
A natezo bi se i ja za 200km :lol:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 mar 2012, 18:01

Stajanje je davno trebalo pretvoriti u kavez,svaka cast normalnim navijacima ali svima onima koji su utrcali u teren da "likvidiraju" velezove igrace treba poslati jasnu poruku da to nisu ljudi vec divljaci,kad se ima toliko hrabrosti obuci dres Zrinjskog pa kod hotel Bristola idi trazi velezovca da ga "marises".
Doduse zalosno je sto ce oko 1000 ultrasa ispastati radi tih 100 tinjak budala do daljnjeg,zbog njih je ispastao Zrinjski i uprava ,kazne,zabrane igranja itd. najlakse je sjediti u kafni i ogovrati mistriju i sl.
Zna se kako se dolazi na mjesto predsjednika uprave stoga pametnjakovici izvolite,dobro klub ikako funkcionira u kakvom gradu zivimo a biti ce samo gore...navikli navijaci na titule...e pa morat cemo iducih godina se zadovoljiti sredinom tablice jer sa sarajevom,zeljom,sirokim i borcem se trenutno ne mozemo toliko nositi.
Daj boze da se ove godine izbori europa jer ako i ove sezone se ostane bez europskih prihoda mogli bi postati kao Velez.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 18 mar 2012, 12:28

bekicamir je napisao/la:Stajanje je davno trebalo pretvoriti u kavez,svaka cast normalnim navijacima ali svima onima koji su utrcali u teren da "likvidiraju" velezove igrace treba poslati jasnu poruku da to nisu ljudi vec divljaci,kad se ima toliko hrabrosti obuci dres Zrinjskog pa kod hotel Bristola idi trazi velezovca da ga "marises".
Doduse zalosno je sto ce oko 1000 ultrasa ispastati radi tih 100 tinjak budala do daljnjeg,zbog njih je ispastao Zrinjski i uprava ,kazne,zabrane igranja itd. najlakse je sjediti u kafni i ogovrati mistriju i sl.
Zna se kako se dolazi na mjesto predsjednika uprave stoga pametnjakovici izvolite,dobro klub ikako funkcionira u kakvom gradu zivimo a biti ce samo gore...navikli navijaci na titule...e pa morat cemo iducih godina se zadovoljiti sredinom tablice jer sa sarajevom,zeljom,sirokim i borcem se trenutno ne mozemo toliko nositi.
Daj boze da se ove godine izbori europa jer ako i ove sezone se ostane bez europskih prihoda mogli bi postati kao Velez.
sve to stoji,al vidacak je dosao u klub 2010 kad je zrinjski biio prvak bih,i imao dobru poziciju za europu i imao dobar formiran kadar,sta je on uradio za dvi godine,igracki egzodus napravio,da nismo na polusezoni dovodili svakakve igrace ispali bi iz lige al sreca eto 7 zavrsismo,ove godine isto strepimo za europu,ne mislim bas da je dobar predsjednik

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 mar 2012, 14:58

Kad je zadnji put ovaj stadion bio bas ono popunjen ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 18 mar 2012, 17:53

Pa ja jos nisam sebi doso :( Pa koji je ovo put da u 90.minuti primamo gol i to ovaj put s igracem vise..Pretrpio sam nekako i Travnik i Siroki,al ovo vise nema smisla. Mogli smo se cak i borit za titulu da nije bilo ovih 90.minuta.. :x

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 mar 2012, 17:55

starmo94 je napisao/la:Pa ja jos nisam sebi doso :( Pa koji je ovo put da u 90.minuti primamo gol i to ovaj put s igracem vise..Pretrpio sam nekako i Travnik i Siroki,al ovo vise nema smisla. Mogli smo se cak i borit za titulu da nije bilo ovih 90.minuta.. :x
1-1 je realan rezultat današnje utakmice, udarci u okvir gola 3-3, posjed lopte 49 % - 51 %
Čelik Zenica 1945

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 18 mar 2012, 18:01

Nimla_RZ je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:Pa ja jos nisam sebi doso :( Pa koji je ovo put da u 90.minuti primamo gol i to ovaj put s igracem vise..Pretrpio sam nekako i Travnik i Siroki,al ovo vise nema smisla. Mogli smo se cak i borit za titulu da nije bilo ovih 90.minuta.. :x
1-1 je realan rezultat današnje utakmice, udarci u okvir gola 3-3, posjed lopte 49 % - 51 %
Pa dobro nisam ja nista suprotno rekao, samo kazem da smo ovo morali privest kraju jer smo imali i pozitivan rezultat i igraca vise u zavrsnici..Cestitke igracima Celika na zasluzenom bodu! ;)

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 18 mar 2012, 18:46

Steta,pahisti smo ove godine,ali budimo realni mlada je momcad i ne zna zadrzavati i "kupovati" vrijeme u bitnim minutama,mogli smo napasti 2. mjesto da se danas izdrzalo zadnjih 2,3 min...al nije jos gotova borba za 2. mjesto idemo dalje iako tesko ce biti,ali niti Borac niti Sarajevo a bogme ni Siroki ne izgledaju bolje od nas trenutno ,jedino je Zeljo drugi svijet trenutno za ostatak premijer lige.
Momci glavu gore i protiv Olimpica po pobjedu...krali su nas protiv njih zadnjih godina ali ove godine babo Osim i normalizacija ce nam osigurati povoljen uvijete za 3 nova boda.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 18 mar 2012, 19:35

slika
vi ovoliko nikad niste imali

sto se tice utakmice,losa tekma,musa uvozi arezinu,a naklupi mu muminovic,pehara stavio u napada obe mu ljieve nesposoban,jos sa igracem vise primili gol ,cestitke celiku na zasluzeno osvojenom bodu

anonym0us
Kontakt:

Post Postao/la anonym0us » 18 mar 2012, 19:56

Rosas7 je napisao/la: slika

sto se tice utakmice,losa tekma,musa uvozi arezinu,a naklupi mu muminovic,pehara stavio u napada obe mu ljieve nesposoban,jos sa igracem vise primili gol ,cestitke celiku na zasluzeno osvojenom bodu
Rosas arezina je odlican igrac medju boljima je

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 18 mar 2012, 20:02

anonym0us je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la: slika

Rosas arezina je odlican igrac medju boljima je
nisam ja reko da nije,mali je dobar i veliki je potencijal ali u ovakvoj utakmici se uvodi iskusniji i bolji igrac sto,a musa je takvog imao na klupi muminovic npr.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.