Tesko druze, tesko ...bordoakapitar je napisao/la:Ma glatko 0-3! Celik je ekipa koja glavne utakmice GUBI i vise bi sumnjao u nasu pobjedu da igramo prvu na AFH. Ovako ih karamo i tamo i kuci...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
- bordoakapitar
Ma ne kazem da ce biti lako, ali ako krenemo kao sto mislim da mozemo a to je presing i napadacki, oni su gotovi. Jedina njihova prednost su navijaci ali jedan rani pogodak bi to rijesio i imali bi pozorisnu atmosferu... Tu je razlika izmedju malih i velikih klubova. Mali gube kad su ubijedjeni da mogu pobijediti a veliki pobjedjuju kad je to najpotrebnije... To smo i protiv zrinjskog pokazali!franklampard8 je napisao/la:Tesko druze, tesko ...bordoakapitar je napisao/la:Ma glatko 0-3! Celik je ekipa koja glavne utakmice GUBI i vise bi sumnjao u nasu pobjedu da igramo prvu na AFH. Ovako ih karamo i tamo i kuci...
- Burberry46
- Kontakt:
Sretno danas momcima, obradujte nas trofejem aBd za 10 dana.
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
-
- Kontakt:
tek me sad neka nervoza uhvati ,jbt umjesto da sam na putu za Zenicu da se pjesma ori ja kod kuce cekam prijenos .pu
ns bih

-
- Kontakt:
Naravno da je sve moguče, kao i u životu ali ovaj put ne sumnjam u dobar rezultat. Čak šta više mislim da će na Koševu tekma biti formalnost
- franklampard8
- Kontakt:
Pretjerujete sa ovakvim izjavama, nismo tamo dugo pobijedili. Polako ljudi ...fcsforever je napisao/la:Naravno da je sve moguče, kao i u životu ali ovaj put ne sumnjam u dobar rezultat. Čak šta više mislim da će na Koševu tekma biti formalnost
1946
Ne zelim porediti onu utakmicu s otvaranja proljetnog dijela prvenstva i onu ekipu sa ovom sad, ali neki su isto tako najavljaivali laganu pobjedu pa na kraju dobismo po.....fcsforever je napisao/la:Naravno da je sve moguče, kao i u životu ali ovaj put ne sumnjam u dobar rezultat. Čak šta više mislim da će na Koševu tekma biti formalnost
Treba biti oprezan, treba biti borben, ali biti siguran u sebe.
Ima nekoliko stvari koje mene raduju i daju mi finu dozu optimizma, u zadnjih nekoliko utakmica na svakom gostvanju smo davali golove, a nismo izgubili jos od onda u Zenici. Mislim, nadam se da ce i danasnja utakmica zavrsiti remijem uz koji gol u mrezi domacina.
@fcsforever
Da nisi mozda klon negog od ove cetvorice @lafomamone, @Armala, @Desert ili @rammstein

-
- Kontakt:
@hilmo
novi sam na forumu, pojma nemam o čemu pričaš. Uglavnom bez požrtvovane igre nema uspjeha. Ako budu igrali ko u Mostaru, Travniki i na Grbi...dobićemo ovo sigurno
novi sam na forumu, pojma nemam o čemu pričaš. Uglavnom bez požrtvovane igre nema uspjeha. Ako budu igrali ko u Mostaru, Travniki i na Grbi...dobićemo ovo sigurno
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nadam se X-u uz gol(ove) 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Evolution87
- Kontakt:
0-2 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
http://estrada-boom.****/2013/10/bht-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
b.l.o.g.s.p.o.t.com umjesto zvjezdicaArsenalSA je napisao/la:http://estrada-boom.****/2013/10/bht-1.html
Vratio se lafmoman kuku nama sadfcsforever je napisao/la:@hilmo

-
- Kontakt:
Sretno Sarajevo danas nadam se pobjedi i nerijesno dosta.ABD dolazim na kosevo uzvratnu isao bi rado i u zenicu al nisamo mogao zbog faxa u Mostaru inace sam iz Bugojna al navijam za Sarajevo odkad znam za sebe.Momci su zasluzili makar 1 trofej ove sezone,iduce sezone idemo da duplu krunu.Ove sezone smo to mogli isto uradit al neuigranost ekipe je dosla do izrazaja a to je Zrinski znao iskoristi i cestitam im na zasluzenoj tituli
Bamos SARAJEVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

- franklampard8
- Kontakt:
Bog te cuo.bordoakapitar je napisao/la:Ma ne kazem da ce biti lako, ali ako krenemo kao sto mislim da mozemo a to je presing i napadacki, oni su gotovi. Jedina njihova prednost su navijaci ali jedan rani pogodak bi to rijesio i imali bi pozorisnu atmosferu... Tu je razlika izmedju malih i velikih klubova. Mali gube kad su ubijedjeni da mogu pobijediti a veliki pobjedjuju kad je to najpotrebnije... To smo i protiv zrinjskog pokazali!franklampard8 je napisao/la:Tesko druze, tesko ...bordoakapitar je napisao/la:Ma glatko 0-3! Celik je ekipa koja glavne utakmice GUBI i vise bi sumnjao u nasu pobjedu da igramo prvu na AFH. Ovako ih karamo i tamo i kuci...
1946
0:2
Bravo momci
! !
Purić na kraju sezone mora napustiti klub ..

Bravo momci

Purić na kraju sezone mora napustiti klub ..
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 07 maj 2014, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Samo ću reći sretno nam danas.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN BROJ - 1725
- Burberry46
- Kontakt:
Sretno danas.
Jedan Krste, Jedan Nemanja, nama dosta
Jedan Krste, Jedan Nemanja, nama dosta

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, N3R3D, napoleon72, plisek i 42 gosta.