Ovo mi se čini jako izglednim ako uzmemo u obzir da Ramos mora dobiti žuti karton.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
evo sta sam ja nasao za ovo:bevanda4 je napisao/la:Real Madrid - Bayern Munchen / over 5,5 zaleđa @2.10
Nekako mi izgleda smiješna granica kad se sjetim smušenog Benzeme, uvijek za 2-3 koraka prebrzih Balea i Di Marie.. Za zgoditak previše željnog Ronalda. S druge strane Ista stvar s Mandžom, Mullerom, Robbenom, Riberyem..
Računam da svaki od ovih igrača napravi bar jedan offside na utakmici i granica je već debelo prijeđena!![]()
Što ostali misle? Jel ovaj tip zrel za poklon dana?!?![]()
![]()
gonzales je napisao/la:17:30h TPS TURKU-MARIEHAMN - 2 @1,95 rezultat 0:1
17:30h KARPAT -TAPPARA - 1 @1,90 rezultat 2:1
premier
Prijatelj iz Finske tvrdi da je Tps ubjedljivo najlosija ekipa u ligi,, imaju 2 poraza u prva 2 kola, Mariehamn 2 pobjede u 2 kola,, kvota odlicna,, Finci redom tipuju na 2,, i ja cu, valjda oni bolje znaju
Karpat je navodno ostecen sudijskim odlukama u tri utakmice playoffa protiv Tappare, trenutno gube 1:3 u Playoffu, tako da je pobjeda imperativ,, Karpat je bio i ubjedljivo najbolja ekipa u regularnom dijelu sezone
SRETNO
Nazalost pad kuknjavagonzales je napisao/la:Ovo se ne smije propustiti
17:30h OLIMPIJA LJ.- KOPER - 2 1,80 rezultat 1:0
Kvota jako pada,, a evo i zasto
Olimpija bez: K. Bajrić 9/0, D. Đermanović 13/2, A. Ivačič 0/0, A. Mlinar 16/1,. Zalaznik 2/0, N. Omladič 22/8, R. Baskera 6/0, E. Djurkovich 7/1, A. Rodić 5/1, A. Šporar
Koperu treba pobjeda u borbi za ligu prvaka!
ja sam odigrao X2 na to da će Bayern imat više kornera po kvoti 1,85fixator je napisao/la:da li moze Bayern imati vise kornera od Reala kvota je fenomenalna: 2.40
ima li iko kakav savjet za kornere ove ?
nadjoh ovaj podatak pa rekoh da vidimo:
zadnje dvije oborise :/Hattrick123 je napisao/la:Nisam stigao ranije napisati,ovo je moj listic za danas :
TPS Turku-Mariehamn -2 2.20
Ivanovic-Lisicki 1 1.45 (pocelo vec)
Ferencvaros-Diosgyor 1 1.85
Panathinaikos-CSKA 2 1.95
ND Gorica-Krka 1 1.30
Ukup. koef. : 14.96
hocu ubuducegonzales je napisao/la:@Hattrick jedan savjet za ubuduce,, igraj kosarku uvijek kp,, smanji se kvota samo za 0,05 feningi, a i dalje budes u igri
Sta te interesuje?BABADZO je napisao/la:Igra li ko u maxbetu ?
S njim si ubo brate, k'o s' prstom u vnogo.zgmiky je napisao/la:
S.Rodriguez 13.5 više 1.85
u PO igra prosječno 24.33 minute i zabija 14 koševa, prve dvije nije prebacio ovu granicu a u prošloj je, igra seve bolje i mislim da ide preko
25 vs Olympiacos Piraeus 24:36 12
26 vs Olympiacos Piraeus 24:07 11
27 at Olympiacos Piraeus 24:57 19
ne znam kad je lošije igrao yebem ga bradata, 0-5 šutKrokodil je napisao/la:S njim si ubo brate, k'o s' prstom u vnogo.zgmiky je napisao/la:
S.Rodriguez 13.5 više 1.85
u PO igra prosječno 24.33 minute i zabija 14 koševa, prve dvije nije prebacio ovu granicu a u prošloj je, igra seve bolje i mislim da ide preko
25 vs Olympiacos Piraeus 24:36 12
26 vs Olympiacos Piraeus 24:07 11
27 at Olympiacos Piraeus 24:57 19
Nije Ramos ali jeste Isco.Krokodil je napisao/la:
Ovo mi se čini jako izglednim ako uzmemo u obzir da Ramos mora dobiti žuti karton.
fixator je napisao/la:da li moze Bayern imati vise kornera od Reala kvota je fenomenalna: 2.40
ima li iko kakav savjet za kornere ove ?
nadjoh ovaj podatak pa rekoh da vidimo:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.