FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 09 nov 2019, 20:53

Dobro je ovo bilo, vise trke, zalaganja. Doduše, protivnik je bio užasan, sad do čega je....,
Mali Ganac (ili Ganjanin :mrgreen: ) je bombica kao i kuštravi Francuz .
Prijatno sam iznenađen.
Vom Jäger zum Gejagten

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 09 nov 2019, 20:56

Ova tekma nemora nista da znaci mada je to BvB ukoliko Hansi uspije do kraja polusezone zadrzati kontinuitet onda uprava moze na miru da trazi trenera koji ce da starta od ljeta.
Samo se bojim da ova defanziva nece moci dugo ovako jer ipak Alaba I Martin nisu stoperi a Kimich i Goretzka su klimavi,mada u ove dvije tekme sve to fino izgleda,branimo se od napada sto je Juppov recept ;)
VOLIM BAYERN

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 nov 2019, 20:59

isakovich je napisao/la:
09 nov 2019, 20:56
branimo se od napada sto je Juppov recept ;)
Kod Kovaca se nismo nikako branili, ni zonski ni presingom.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 nov 2019, 21:01

Bayern - BVB 24:2.

To je gol razlika zadnjih 5 utakmica na Allianz Areni.
:lol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 09 nov 2019, 22:39

slika

Eto ga Flick i Gerlald ostaju do kraja sezone onda E.Ten Hag vjerojatno dolazi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 nov 2019, 22:51

Za mene je ovo eksperiment iako je Flick u dva meca pokazao da zna dosta o fudbalu i taktici.
Sezona je na kocki a tek je novembar no i prosle godine se islo na nesto slicno pa su se na kraju radovali.

Vidjecemo sta Flick moze u nastavku kao i u LP-a.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 09 nov 2019, 22:56

Meni je ok da odradi ovo do kraja i onda neko drugi, tj. Ten Hag.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 nov 2019, 23:12

Neka, bolje nego da dolaze Mourinho ili Allegri.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 10 nov 2019, 00:48

Izuzev prvih 15 minuta kada smo vjerojatno svjesno prepustili loptu bvb-u apsolutna dominacija i vise nego zasluzena pobjeda
Flick je ovim vjerojatno kupio poziciju trenera do kraja sezone, jako je dobro osjetio sto ovoj ekipi pase i gdje jok5je rak rana. Vec dao davno zaključili da faza obrane pati sa kutinjom i alkantarom, sad smo ih zamijenili i odma to bolje izgleda. Nije bilo slabe tocke i ovako treba nastaviti.
Ima u ovoj ekipi velikog potencijala

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 nov 2019, 01:11

Kako mogu vidjeti Flik je promjenio par stvari koje su mislim uzrokovali ovakva dva rezultata - prvo sastav, odnosno druge profile igrača, one koji su jaki u presingu i kretnjama, drugo, bazirao je igru više na bekove i krila, u napadu je dao slobodu da igrači šutaju iz širih pozicija (prije su kod Kovača pucali sa prostora koji je između linija peterca), sad je to šire, i što je najvažnije smanjio je broj lopti koje idu po zraku, sad ih je protiv Dortmunda bilo 9, a kod kovača je prosjek bio 20, 30 gdje smo gubili 60% duela - ostalo je sve ostalo isto, i posjed, i tačnost pasova, i broj šuteva. Ukoliko ovih par stvari nisu slučajnost mislim da je krenuo pravim putem - iako je ovo slab uzorak. Vidjet ćemo kakav će biti na negativan rezultat i kad se protivnik sabije u 16.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 10 nov 2019, 01:13

Ma sve je ovo super ali imenu kao što je Bayern treba veliko trenersko ime. Mourinho kakav god da je bio sa Unitedom ( a bio je 2. na tabeli i osvojio EL) je veliko trenersko ime sa dva kazanom kvalitetom na svim nivoima.

S njim nema greške.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 nov 2019, 01:21

Ono što je najbitnije uprava mora znati šta hoće i kojim putem da krene. Sve ostalo je zabluda i opet tjeranje trenera za godinu, dvije. Trenutno u ekipi imamo raznih profila igrača, s tim da bih ipak rekao da je onih kreativaca i dobrih na pas manje ili sve ih je manje, neki su se počeli već šikanirati, tako da sam skeptičan u ideju da nešto planiraju sa Ten Hagom. Valjda smo svjesni da se od raznih Vidala i Javija ne prave igrači za takve igre i da je taj pokušaj propast, na lijevoj strani terena imamo kopitare, a na krilima trkaće kokoši, i ako se nešto i na tom planu ne bude radilo (i to ozbiljno) bojim se da to na kraju ne bude fejl kao sa onim Bošom.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 nov 2019, 02:19

schickeria je napisao/la:
10 nov 2019, 00:48
Izuzev prvih 15 minuta kada smo vjerojatno svjesno prepustili loptu bvb-u apsolutna dominacija i vise nego zasluzena pobjeda
Flick je ovim vjerojatno kupio poziciju trenera do kraja sezone, jako je dobro osjetio sto ovoj ekipi pase i gdje jok5je rak rana. Vec dao davno zaključili da faza obrane pati sa kutinjom i alkantarom, sad smo ih zamijenili i odma to bolje izgleda. Nije bilo slabe tocke i ovako treba nastaviti.
Ima u ovoj ekipi velikog potencijala
Upravo to, mudro se ušlo u utakmicu. Prvo osiguranje pozada, bez srljanja, a pogotovo nakon postignutog gola je uslijedila i atraktivna igra.
Maksimalna borba i zalaganje od samog početka. Koliko su se momci borili za svaku loptu i zalagali, to je bilo impresivno. Tako da je ubrzo ona dinamična igra i ta igra faktički na jedan dodir, tehnički dotjerana koju Favre prakticira sa svojom ekipom, u potpunosti razbijena. Rano smo ih već ometali i nisu naši igrači dali da se Dortmund razmaše. A s borbom i koncentracijom se nije popuštalo do samog kraja. Sjajan pristup. Flick je izveo igrače za koje je bio siguran da će izginuti na terenu. A vidjelo se da i ovi što su ušli s klupe da su željni da se dokažu. Vidjelo se da žele pokazati da opet zaslužuju mjesto u prvom timu, tako da bi ovo mogla biti zdrava konkurencija unutar tima.
Alaba je očigledno trenutno bolji na stoperu... :D Mali Davies sjajan...A svi su dali maksimum i prosto su drugačije zračili u odnosu na prethodnih par utakmica ove sezone.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 10 nov 2019, 07:51

Cim je thiago van ekipe odmah bolje igramo, i protivnici nisu imali sut u okvir gola :hmmmmm: :bow:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 nov 2019, 10:31

Odlična partija cijele ekipe a naravno istakao bi nezaustavljivog Lewu i omalenog brkicu Gnarbya.Zgazili žutalje sa merakom. :cool:
Flick ako ovako nastavi komotno može ostati do kraja sezone, čim je zakucao onu prevaru iz Brazila na klupu ekipa je prodisala i igramo jaču odbranu.

:salut:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 10 nov 2019, 19:02

Nije lako ni prevari u Engleskoj, eno dobija fine batine, super vikend.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 nov 2019, 19:06

Bayo je napisao/la:
10 nov 2019, 19:02
Nije lako ni prevari u Engleskoj, eno dobija fine batine, super vikend.
Uvijek je fino vidjeti prevaru kako dobija po guzi.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 11 nov 2019, 10:00

Hehehehe Honess najavio cesca istupanja u medije kao sto je ovo danas bilo u doppelpassu

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 11 nov 2019, 10:58

E na šta je spao ovaj Bayern , fuj ... Igrači otjerali već drugog trenera , jao jadnog kluba , kakve su sve legende igrale za Bayern pa se znalo ko je trener , i kakva je uloga igrača. Yebeni Tomas Miler već drugi put odlučuje ko će voditi Bayern !?!? Još malo pa će biti kao Barcelona , da trener razmišlja jel li Messi ustao na lijevu nogu...

Zato se i smetljari Levandovski i Miler bore da ne dođe Murinjo , znaju da bi dobili nogu iz Bayerna...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 nov 2019, 11:07

Jedino im zamjerim sto ga nisu otjerali prije :kafa:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.