Koji je sad biser to izjavioMemara je napisao/la:"Nemamo mi stelu ko fk Sarajevo u poreznoj mi moramo plaćati " - molim administraciju da prebaci u plavu seharu -
Paralelna stvarnost.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Koji je sad biser to izjavioMemara je napisao/la:"Nemamo mi stelu ko fk Sarajevo u poreznoj mi moramo plaćati " - molim administraciju da prebaci u plavu seharu -
Paralelna stvarnost.
Zeljo92MortemHz je napisao/la:Koji je sad biser to izjavioMemara je napisao/la:"Nemamo mi stelu ko fk Sarajevo u poreznoj mi moramo plaćati " - molim administraciju da prebaci u plavu seharu -
Paralelna stvarnost.![]()
A onaj levatSarajlijica1946 je napisao/la:Zeljo92MortemHz je napisao/la:Koji je sad biser to izjavioMemara je napisao/la:"Nemamo mi stelu ko fk Sarajevo u poreznoj mi moramo plaćati " - molim administraciju da prebaci u plavu seharu -
Paralelna stvarnost.![]()
Sta je, hoces mi to ti nesto brko.Zeljo92 je napisao/la:Pravi lobotomci, ko se zadnji smije najsladje se smije, zivi bili pa vidjeli.
ubio se za šahovskih partijaRichmanBiH je napisao/la:Zec vrhunski igrac. Zec I zaimovic ce ciniti dar mar, kad slavko nacrta promene strana.
Uvijek kreteniEvolution87 je napisao/la:nekad nekulturni, nekad bezobrazni, ali uvijek manijaci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne valja llagati, jos za ramazanZeljo92 je napisao/la: Hbga brate nemamo mi stelu u poreznoj ko pitari pa da izbjegavamo placanje porezanama dolaze svakih 6 mjeseci da provjere placamol porez dok njima nikad. Ako si za da ne placamo porez onda za par godina ces navijat za FK Famos a ne za Zelju jer ce on biti pod katancem.
Virtu4l je napisao/la:Evropske utakmice FK Sarajevo na MTV Igman.
Hajde posaljiPantelija je napisao/la:ne valja llagati, jos za ramazanZeljo92 je napisao/la: Hbga brate nemamo mi stelu u poreznoj ko pitari pa da izbjegavamo placanje porezanama dolaze svakih 6 mjeseci da provjere placamol porez dok njima nikad. Ako si za da ne placamo porez onda za par godina ces navijat za FK Famos a ne za Zelju jer ce on biti pod katancem.
![]()
nama je bila porezna koliko i vama puta, samo sto kod nas nije vijest, za razliku od vas... a ako hoces PP da ti napisem ko je vama gore "stela"
mislim, ja znam da je vama euforija kad dodje porezna a ne udari kaznu ali eto, cisto da ne lazes ljude po temi ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.