FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
stvarno sam ocekivao da ce ljudi imati razumjevanja i osjecaja ,umjesto da se napravi spektakl od ovog dogadjaja on se cak slabo i spominje ,vise se piše o tinu sušicu nego finalu kupa .ništa sutra tv pivce i udri ,nadam se pozitivnom rezultato to je recimo 1-1 .
gdje ce biti prenos sutra ?
-
- Moderator
- Kontakt:
Bht 16:55macahz je napisao/la:gdje ce biti prenos sutra ?

ne znam sta ste ocekivali poslije derbija sad u subotu i prekida zbog pirotehnike?! ista scena je bila kada ste igrali i u kupu protiv zelje, ne samo od strane navijaca sarajeva.
odmah da se razumijemo, treba spomenuti i ostale grupe koje su pravile probleme na gostujucim utakmicama, iako je zabrana trajala...primjer utakmice zrinjski siroki i sl...
generalno, mislim da je zabrana smijesna od samog pocetka, kazne koje savez svako kolo uredno odreze su jos smjesnije u ovoj situaciji ali ni grupe koje su se oglusile o zabranu,a savez to precutno odobravao su isto tako krive sto je zabrana i dalje na snazi...
jbg, vama se sad zalomilo da ne mozete u zenicu ali sta sad...zapitajte se sta ste mogli pozitivno da uradite za ovih 11 kola a niste i na taj nacin omeksate stvar da se zabrana skine?!
kako god, savez je nemocan jer je previse neznalica tamo i ljudi koji ne vide nista dalje osim price o prepisivanju zakona iz evrope i sredjenosti liga u njemackoj, engleskoj, holandiji...
odmah da se razumijemo, treba spomenuti i ostale grupe koje su pravile probleme na gostujucim utakmicama, iako je zabrana trajala...primjer utakmice zrinjski siroki i sl...
generalno, mislim da je zabrana smijesna od samog pocetka, kazne koje savez svako kolo uredno odreze su jos smjesnije u ovoj situaciji ali ni grupe koje su se oglusile o zabranu,a savez to precutno odobravao su isto tako krive sto je zabrana i dalje na snazi...
jbg, vama se sad zalomilo da ne mozete u zenicu ali sta sad...zapitajte se sta ste mogli pozitivno da uradite za ovih 11 kola a niste i na taj nacin omeksate stvar da se zabrana skine?!
kako god, savez je nemocan jer je previse neznalica tamo i ljudi koji ne vide nista dalje osim price o prepisivanju zakona iz evrope i sredjenosti liga u njemackoj, engleskoj, holandiji...
Ne rise ba, da se ništa nije palilo na derbiju na obje strane opet bi odluka saveza ostala ista. Na tekmi Zrinjski i Široki na samom stadionu nije bilo nikakvih belaja. Da se u proteklih 11 kola nije nigdje išlo (sve grupe) odluka saveza bi opet bila ista...vlakanje je napisao/la:ne znam sta ste ocekivali poslije derbija sad u subotu i prekida zbog pirotehnike?! ista scena je bila kada ste igrali i u kupu protiv zelje, ne samo od strane navijaca sarajeva.
Hebo te podsječaš me na nekog priučenog novinara sa ovakvim tvrdnjama još si samo trebao spomenuti primjer engleske i rješavanja huliganizma

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
ja sam sigurno na stadionu , po sto mi je mala iz zenice , ona ce navijat za celik a ja naravno za sarajevo , valjda nikom nije rekla za mene ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma uci ces na Stadion ko Hadzijalucif3R666 je napisao/la:ja sam sigurno na stadionu , po sto mi je mala iz zenice , ona ce navijat za celik a ja naravno za sarajevo , valjda nikom nije rekla za mene ...

znaci do iduce godine navijas za celiklucif3R666 je napisao/la:ja sam sigurno na stadionu , po sto mi je mala iz zenice , ona ce navijat za celik a ja naravno za sarajevo , valjda nikom nije rekla za mene ...

Lik je napisao/la:Ne rise ba, da se ništa nije palilo na derbiju na obje strane opet bi odluka saveza ostala ista. Na tekmi Zrinjski i Široki na samom stadionu nije bilo nikakvih belaja. Da se u proteklih 11 kola nije nigdje išlo (sve grupe) odluka saveza bi opet bila ista...vlakanje je napisao/la:ne znam sta ste ocekivali poslije derbija sad u subotu i prekida zbog pirotehnike?! ista scena je bila kada ste igrali i u kupu protiv zelje, ne samo od strane navijaca sarajeva.
Hebo te podsječaš me na nekog priučenog novinara sa ovakvim tvrdnjama još si samo trebao spomenuti primjer engleske i rješavanja huliganizma
spomenuo sam primjer engleske, ali u drugom kontekstu... toliko o tome koliko pazljivo citas i koliko si skont'o sta sam htjeo da kazem!
to sto ti mislis da bi zabrana ostala da se nisu desavale ove stvari, zaboravi...sta bi bilo kad bi bilo....pretpostavke i zakljucci koji se donose da bi se pokusala savjset smiriti i prebacit krivica na drugog.
u situaciji kada su grupe svima na penalu i svi jedva cekaju da se izivljavaju na njima po portalima i novinama niste uopste pomogli da se stanje popravi. to je sustina, i to da je sada neko drugi kriv!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Imajući u vidu posljednju odluku N/FSBiH kojom se zabrana prisustva gostujućih navijača odnosi i na predstojeći finalni dvomeč Kup-a BiH, navijačka grupa Horde zla poziva sve svoje članove, kao i ostale navijače i simpatizere FK Sarajevo da se suzdrže od odlaska u Zenicu na utakmicu koja će se odigrati u srijedu 07.05.2014.g. sa početkom u 17:00 h.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- moustapha
- Kontakt:
Sretno nam danas i da dodjemo do povoljnog rezultata, pa da na Kosevu pravimo slavljenicku atmosferu. Za to ce svakako trebati bolja i jaca igra od one na derbiju.
#divovi
-
- Kontakt:
danas je najbitnija stvar da nasi igraci budu jednako agresivni kao čelikovi i onda ce nas kvalitet doci do izrazaja .celik ce biti maksimalno nabrijan ,agresivan mozda i grub i tu nasi igraci trebaju pokazati da i oni zele borbu i osvajanje trofeja .ako budemo mekani i gUbili duele onda nam se crno piše .momci sretno danas cvrsto ,agresivno ,pametno i nece biti problema SARAJVOOOO 

- franklampard8
- Kontakt:
Hordas Doboj je napisao/la:Imajući u vidu posljednju odluku N/FSBiH kojom se zabrana prisustva gostujućih navijača odnosi i na predstojeći finalni dvomeč Kup-a BiH, navijačka grupa Horde zla poziva sve svoje članove, kao i ostale navijače i simpatizere FK Sarajevo da se suzdrže od odlaska u Zenicu na utakmicu koja će se odigrati u srijedu 07.05.2014.g. sa početkom u 17:00 h.
1946
Bolan ne bio, savezu je samo BRAZIL u mislima, oni problemi s početka februara su im došli kao kec na desetku iako nemaju veze s navijačima. Ljudi neče da se bave eventualnim problemima nego žele u miru planirati plakanje muda u Riu. Naša liga i kup su im nužno zlo. Poserem im se svima usta i dobro nogama naguram.vlakanje je napisao/la:Lik je napisao/la:Ne rise ba, da se ništa nije palilo na derbiju na obje strane opet bi odluka saveza ostala ista. Na tekmi Zrinjski i Široki na samom stadionu nije bilo nikakvih belaja. Da se u proteklih 11 kola nije nigdje išlo (sve grupe) odluka saveza bi opet bila ista...vlakanje je napisao/la:ne znam sta ste ocekivali poslije derbija sad u subotu i prekida zbog pirotehnike?! ista scena je bila kada ste igrali i u kupu protiv zelje, ne samo od strane navijaca sarajeva.
spomenuo sam primjer engleske, ali u drugom kontekstu... toliko o tome koliko pazljivo citas i koliko si skont'o sta sam htjeo da kazem!
to sto ti mislis da bi zabrana ostala da se nisu desavale ove stvari, zaboravi...sta bi bilo kad bi bilo....pretpostavke i zakljucci koji se donose da bi se pokusala savjset smiriti i prebacit krivica na drugog.
u situaciji kada su grupe svima na penalu i svi jedva cekaju da se izivljavaju na njima po portalima i novinama niste uopste pomogli da se stanje popravi. to je sustina, i to da je sada neko drugi kriv!
p.s. KUP, KUP, KUP JE NAŠ

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj nervoze neke
Samo hrabro momci !

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma jasta i mene evo citavo jutro drma nekako, ali kad pocne tekma bice lakse i nadamo se svi pozitivnom rezultatu.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj nervoze neke![]()
Samo hrabro momci !

A onda na Kosevu da vide svi pravi spektakl ..

04.10.2009 !!