Ja sam samo registrovani clan u premieru nemam nikakvu karticu,znaci taj kod koji dobijem odnesem ga u poslovnicu i na osnovu njega dobijem novac,jeli takovjekoslavj je napisao/la:dobro je kad ima novaca,a trebas sa njihove stranice poslati zahtjev i onda dobijes cetveroznamenkasti kod i sa tim kodom i karticom odes u poslovnicu koju si naveo da podignes novce,i to je toado78 je napisao/la:Izvinjavam se imam pitanje,clan sam u premier kladionici i imam skupljeno nesto para na racunu e sad koji je proces da podignem te pare da li trebam ici odma direktno u poslovnicu ili trebamm prvo slati neki zahtjev za tu sumu novca koju zelim,hvala lijepo.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
-
- Kontakt:
Može i bez kartice, ja nisam uopšte podigao karticu, a registrovao sam se, dizao sam pare samo na osnovu tog koda koji dobiješ kada pošalješ zahtjev u kojoj poslovnici i koji iznos hoćeš da digneš..ado78 je napisao/la:Ja sam samo registrovani clan u premieru nemam nikakvu karticu,znaci taj kod koji dobijem odnesem ga u poslovnicu i na osnovu njega dobijem novac,jeli takovjekoslavj je napisao/la:dobro je kad ima novaca,a trebas sa njihove stranice poslati zahtjev i onda dobijes cetveroznamenkasti kod i sa tim kodom i karticom odes u poslovnicu koju si naveo da podignes novce,i to je toado78 je napisao/la:Izvinjavam se imam pitanje,clan sam u premier kladionici i imam skupljeno nesto para na racunu e sad koji je proces da podignem te pare da li trebam ici odma direktno u poslovnicu ili trebamm prvo slati neki zahtjev za tu sumu novca koju zelim,hvala lijepo.
A kakva je procedura tog uclanjenja? Hocu da se nakanim al kontam komplikovano.
-
- Kontakt:
Ma daš joj osnovne podatke i to je to, dobiješ članski broj i zdravo..A_d_0 je napisao/la:A kakva je procedura tog uclanjenja? Hocu da se nakanim al kontam komplikovano.
Kada se prijavis na stranicu(logujes)kliknes na racun.Pisat ce ti u gornjem ljevom uglu raspolozivo stanje i pored toga pise hocu isplatu.Izaberes grad i poslovnicu u kojoj zelis da podignes novac a ispod sumu napises(iznos isplate).ado78 je napisao/la:Ja sam samo registrovani clan u premieru nemam nikakvu karticu,znaci taj kod koji dobijem odnesem ga u poslovnicu i na osnovu njega dobijem novac,jeli takovjekoslavj je napisao/la:dobro je kad ima novaca,a trebas sa njihove stranice poslati zahtjev i onda dobijes cetveroznamenkasti kod i sa tim kodom i karticom odes u poslovnicu koju si naveo da podignes novce,i to je toado78 je napisao/la:Izvinjavam se imam pitanje,clan sam u premier kladionici i imam skupljeno nesto para na racunu e sad koji je proces da podignem te pare da li trebam ici odma direktno u poslovnicu ili trebamm prvo slati neki zahtjev za tu sumu novca koju zelim,hvala lijepo.
Onda kliknes na podnesi zahtjev i dobit ces kod koji dajes kad kazes prvo clanski broj ili ime i prezime.
Licna samo i dobijes papir sa uputom,nista komplikovano.A_d_0 je napisao/la:A kakva je procedura tog uclanjenja? Hocu da se nakanim al kontam komplikovano.
Hvala momci.
Jos jedan singl
15:30h NADAL - A.RAMOS(-17,5+) - z2 @2.10
premier
Ramos ljevoruk, mislim da ce stvarati probleme Rafi, moze on uzeti 6 gemova,, siguran sam u to
premier
Ramos ljevoruk, mislim da ce stvarati probleme Rafi, moze on uzeti 6 gemova,, siguran sam u to

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

pm5 = pobjeda gosta u oba poluvremena

Hajmo NBA znalci, šta mislite o ovim parovima?
Jefferson skokovi > manje? Prošlu utakmicu istegnuo je plantarnu fasciju i evo u razmaku između dvije utakmice je nosio "čizmu". Čak mislim da bi trebalo igrati i šutevi manje, ali nekako mi se skokovi čine jako izglednom opcijom budući da sa ovom ozljedom može šutati, ali skakanje zadaje probleme. Mislim da će nastupiti, ali neće izdržati čitav meč, bolje ga je sačuvati za iduću.
Jefferson vs. Aldridge duel 2 - Iz već spomenutog razloga mislim da će večeras Aldridge bez problema ovo dobiti..
Harden šutevi više- zadnju utakmicu se jednostavno činio loš, s jako slabim postotkom uspješnih šuteva, i opet je došao so 27..još je bitno da Rocketsi uzvrate večeras...
Ovo mi se sve čini izglednim, možžda vi bolje znate, pošto mislim staviti malo veći ulog na ovo... (za studenta veći xD )
Jefferson skokovi > manje? Prošlu utakmicu istegnuo je plantarnu fasciju i evo u razmaku između dvije utakmice je nosio "čizmu". Čak mislim da bi trebalo igrati i šutevi manje, ali nekako mi se skokovi čine jako izglednom opcijom budući da sa ovom ozljedom može šutati, ali skakanje zadaje probleme. Mislim da će nastupiti, ali neće izdržati čitav meč, bolje ga je sačuvati za iduću.
Jefferson vs. Aldridge duel 2 - Iz već spomenutog razloga mislim da će večeras Aldridge bez problema ovo dobiti..
Harden šutevi više- zadnju utakmicu se jednostavno činio loš, s jako slabim postotkom uspješnih šuteva, i opet je došao so 27..još je bitno da Rocketsi uzvrate večeras...
Ovo mi se sve čini izglednim, možžda vi bolje znate, pošto mislim staviti malo veći ulog na ovo... (za studenta veći xD )
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
O čemu se radi ovdje?FlyingDutchman je napisao/la: SINGL 5: Gorica - Triglav (+1,5) - 1 1,88 20e
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Sto se tice isplate u premieru,minimalna isplata je 10 km i moras imati clansku kao i licnu,tako je bar kod nas i nece da da pare ako to nemas.
BHF Bosanska Krajina!
Poljska 2.
Termalica - Tychy / gost daje gol @1.55
Arka - Leczna / over 1,5 @1.40
Belchatow - Olsztyn / over 1,5 @1.35
Ukupna kvota: 3.03
Nema smisla da pišem "analizu". Tiket je uplaćen čisto da se odigra nešto u popodnevnom terminu. Sva 3 para odabrana su zbog međusobnih omjera i trenutnog stanja tablice. Sto se statistike tice, velika je vjerojatnost prolaza, pa tko želi - sretno!
Termalica - Tychy / gost daje gol @1.55
Arka - Leczna / over 1,5 @1.40
Belchatow - Olsztyn / over 1,5 @1.35
Ukupna kvota: 3.03
Nema smisla da pišem "analizu". Tiket je uplaćen čisto da se odigra nešto u popodnevnom terminu. Sva 3 para odabrana su zbog međusobnih omjera i trenutnog stanja tablice. Sto se statistike tice, velika je vjerojatnost prolaza, pa tko želi - sretno!
U desetom selu živi Antuntun!
-
- Kontakt:
Karpat-Tappara 1
MyPa M.-VPS Vaasa 1 2/1
Oly. - Real 1
malo jaci ulog
MyPa M.-VPS Vaasa 1 2/1
Oly. - Real 1
malo jaci ulog
BHF Bosanska Krajina!
gonzales je napisao/la:Jos jedan singl
premier
Vec prošlo,, trenutni rezultat: 1.set 5:5

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Gorica -1,5 1, samo kod njega osnovni hendikep postavljen Triglav + 1,5JetSet_Hantraga je napisao/la:O čemu se radi ovdje?FlyingDutchman je napisao/la: SINGL 5: Gorica - Triglav (+1,5) - 1 1,88 20e
Kad igras 1, znaci Gorica dobija 2 razlike, kad igras 2, Triglav nece izgubit 2 gola razlike.
Jesi li na to mislio

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
To je to samo što ova dva tima danas ne igraju jedan protiv drugogdr.van nostrand je napisao/la:Gorica -1,5 1, samo kod njega osnovni hendikep postavljen Triglav + 1,5JetSet_Hantraga je napisao/la:O čemu se radi ovdje?FlyingDutchman je napisao/la: SINGL 5: Gorica - Triglav (+1,5) - 1 1,88 20e
Kad igras 1, znaci Gorica dobija 2 razlike, kad igras 2, Triglav nece izgubit 2 gola razlike.
Jesi li na to mislio

- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Eh upravo to.Chupacabra je napisao/la: To je to samo što ova dva tima danas ne igraju jedan protiv drugog

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
ma sta ne igraju? pogledaj na rezultati točka com
Zadnja izmjena: Costaa33, dana/u 23 apr 2014, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.