FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
54
20%
2. Borbu za Evropu
126
46%
3. Sredinu tabele
49
18%
4. Borbu za opstanak
43
16%

Ukupno glasova: 272

mamonelafo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mamonelafo » 11 sep 2025, 15:20

Riquelme1921 je napisao/la:
11 sep 2025, 15:05
Znači iduću protiv Veleža ja mogu biti u tunelu i opalit štocem nekog igrača Veleža, kaznit će njega?
Jedino ako hoćeš da ograjišeš :rol:
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

ZeljeznicarUberAlles
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarUberAlles » 11 sep 2025, 15:53

A što Giga ne sudi 😢
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 11 sep 2025, 16:32

Izvinjavam se ako je vec pisao neko, mozda sam propustio, ali ima li Karamarko pravo nastupa protiv bojca?

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 11 sep 2025, 17:11

zeljovolimte je napisao/la:
11 sep 2025, 07:14
irfo je napisao/la:
10 sep 2025, 23:34
zeljovolimte je napisao/la:
10 sep 2025, 23:29
Iz supljeg u prazno..

Ne znam zasto je i odrzavaju.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-odrzana-r ... era/48248/

Cetri godine nam trebalo da puni krug napravimo
Zamisli ljudi su kao za strateskog partnera.. a danas im mandat istekao 😂

Pa nova skupstina formira novi radnu grupu, negdje u aprilu raspisujemo konkurs. Nakon toga se mahalaa u pismima namjere, pa cekaj septembar da izglasaju. Onda oni kazu da su za strateskog, pa opet cekaj cekaj.. do nove sjednice.
Majke mi si u pravu. Sve se vrti u krug,i skupstina nista ne uradi

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 11 sep 2025, 18:20

Vidim da od ovih obaviještenijih niko ne postavlja, pa da se i to zna...

Brko dobio i drugi sudski proces protiv Želje, povreda radnog odnosa, inicijatori Džermin i Edis...
Čestitke FK Željezničar na angažovanju advokata i na potrošenih na desetine hiljada Željinih KMića.
Čestitke FK Želejezničar što su time oštetili i po još jednom osnovu naš klub, obzirom da je Brko dobio i adekvatnu odštetu...
Predmet je zaista brižljivo i studiozno pripremljen, sudija se ibretom ibretio na apsurdnost istog.

Aferim, "Željovci"...

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 11 sep 2025, 18:27

mavi je napisao/la:
11 sep 2025, 18:20

Brko dobio i drugi sudski proces protiv Želje, povreda radnog odnosa, inicijatori Džermin i Edis...
Čestitke FK Željezničar na angažovanju advokata i na potrošenih na desetine hiljada Željinih KMića.
Čestitke FK Želejezničar što su time oštetili i po još jednom osnovu naš klub, obzirom da je Brko dobio i adekvatnu odštetu...
Predmet je zaista brižljivo i studiozno pripremljen, sudija se ibretom ibretio na apsurdnost istog.

Aferim, "Željovci"...
Dobro brate nije Zeljeznicar kriv
Krivi su klosari koji se kriju iza kluba
Ocekivano je da ce Amar dobiti na sudu
Jedini osteceni je on i sve price da je on ostetio Zeljeznicar mogu okaciti macku o rep
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2025, 19:29

mavi je napisao/la:

Aferim, "Željovci"...

To je ološ koji je radio po instrukcijama jednog čovjeka, svi su znali da će ispasti smiješni pred pravosuđem ali su ipak slijepo išli u taj proces.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 11 sep 2025, 20:09

Ja i? Opet je cinjenica da je u njegovo vrijeme klub poslovao u dubokom minusu, sto nas je kasnije kostalo jedva opstankom. Ne znam zasto se potezi te teme, milion puta ispricane. Treba da pricamo o mogucem sastavu u ponedjeljak i hoce li doci do poboljsanja nase igre.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 11 sep 2025, 20:11

Jednom davno sam bio u drustvu velikog Ivice Osima jos 2019 godine ja mislim. Sjecam se da mi se tad urezala jedna recenica "onaj moj nikako nije dobre glave, daje svoje pare, ispast ce budala".

Ja nit sam insajser nit znam konkretno sta se desavalo ali je i pticama na grani jasno da su ovi drugi oklevetali Amara i napravili babarogu od najtrofejnijeg trenera kluba i lige. Zato mi i jeste apsurdno da taj megamix i dan danas eto zagorcava zivot ljudima pa cak i influenserima na dobro poznat nacin.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2025, 20:54

zeljovac21 je napisao/la:
11 sep 2025, 20:09
Ja i? Opet je cinjenica da je u njegovo vrijeme klub poslovao u dubokom minusu, sto nas je kasnije kostalo jedva opstankom.
Doduše.

Finansijski izvještaj
FK Željezničar 2024. godinu završio u minusu od 1,8 miliona KM

:wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 11 sep 2025, 21:41

mavi je napisao/la:

Aferim, "Željovci"...
A de niste trebali

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 11 sep 2025, 21:58

Orvel je napisao/la:
11 sep 2025, 20:11
Jednom davno sam bio u drustvu velikog Ivice Osima jos 2019 godine ja mislim. Sjecam se da mi se tad urezala jedna recenica "onaj moj nikako nije dobre glave, daje svoje pare, ispast ce budala".

Ja nit sam insajser nit znam konkretno sta se desavalo ali je i pticama na grani jasno da su ovi drugi oklevetali Amara i napravili babarogu od najtrofejnijeg trenera kluba i lige. Zato mi i jeste apsurdno da taj megamix i dan danas eto zagorcava zivot ljudima pa cak i influenserima na dobro poznat nacin.
Ostat' će mi najveća žal radi one parole, nijednom Osimu nikada nije trebao biti zabranjen pristup.
Ta porodica je dio Želje, i koliko god mnogi pričali loše o njemu, srećom mnogi od nas će mu vječno biti zahvalni za sve što je uradio za klub, a pogotovo za plavi salon, da ne zjape vitrine prazne.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 sep 2025, 22:51

avalPacidoroP je napisao/la:
11 sep 2025, 21:58
Orvel je napisao/la:

Ostat' će mi najveća žal radi one parole, nijednom Osimu nikada nije trebao biti zabranjen pristup.
Ta porodica je dio Želje, i koliko god mnogi pričali loše o njemu, srećom mnogi od nas će mu vječno biti zahvalni za sve što je uradio za klub, a pogotovo za plavi salon, da ne zjape vitrine prazne.
Da su nakon te parole Amaru kojom mu udaraju tarabu digli odmah istu i Misketu, reko bi svaka cast na dosljednosti :salut:
Ali, iz nekog razloga ne bi te druge :lol:

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 11 sep 2025, 23:25

let3 je napisao/la:
11 sep 2025, 22:51
avalPacidoroP je napisao/la:
11 sep 2025, 21:58
Orvel je napisao/la:

Da su nakon te parole Amaru kojom mu udaraju tarabu digli odmah istu i Misketu, reko bi svaka cast na dosljednosti :salut:
Ali, iz nekog razloga ne bi te druge :lol:
Odes na Jug i kazes im sta ti se ne svidja, najlakse po forumu pisati. Kakav miske nebitan skroz.
Fk Željezničar.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.