Jedino ako hoćeš da ograjišešRiquelme1921 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 15:05Znači iduću protiv Veleža ja mogu biti u tunelu i opalit štocem nekog igrača Veleža, kaznit će njega?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jedino ako hoćeš da ograjišešRiquelme1921 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 15:05Znači iduću protiv Veleža ja mogu biti u tunelu i opalit štocem nekog igrača Veleža, kaznit će njega?
Majke mi si u pravu. Sve se vrti u krug,i skupstina nista ne uradizeljovolimte je napisao/la: ↑11 sep 2025, 07:14Zamisli ljudi su kao za strateskog partnera.. a danas im mandat istekaoirfo je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:34https://fkzeljeznicar.ba/foto-odrzana-r ... era/48248/
Cetri godine nam trebalo da puni krug napravimo
Pa nova skupstina formira novi radnu grupu, negdje u aprilu raspisujemo konkurs. Nakon toga se mahalaa u pismima namjere, pa cekaj septembar da izglasaju. Onda oni kazu da su za strateskog, pa opet cekaj cekaj.. do nove sjednice.
Dobro brate nije Zeljeznicar krivmavi je napisao/la: ↑11 sep 2025, 18:20Vidim da od ovih obaviještenijih niko ne postavlja, pa da se i to zna...
Brko dobio i drugi sudski proces protiv Želje, povreda radnog odnosa, inicijatori Džermin i Edis...
Čestitke FK Željezničar na angažovanju advokata i na potrošenih na desetine hiljada Željinih KMića.
Čestitke FK Želejezničar što su time oštetili i po još jednom osnovu naš klub, obzirom da je Brko dobio i adekvatnu odštetu...
Predmet je zaista brižljivo i studiozno pripremljen, sudija se ibretom ibretio na apsurdnost istog.
Aferim, "Željovci"...
mavi je napisao/la: ↑11 sep 2025, 18:20Vidim da od ovih obaviještenijih niko ne postavlja, pa da se i to zna...
Brko dobio i drugi sudski proces protiv Želje, povreda radnog odnosa, inicijatori Džermin i Edis...
Čestitke FK Željezničar na angažovanju advokata i na potrošenih na desetine hiljada Željinih KMića.
Čestitke FK Želejezničar što su time oštetili i po još jednom osnovu naš klub, obzirom da je Brko dobio i adekvatnu odštetu...
Predmet je zaista brižljivo i studiozno pripremljen, sudija se ibretom ibretio na apsurdnost istog.
Aferim, "Željovci"...
Doduše.zeljovac21 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 20:09Ja i? Opet je cinjenica da je u njegovo vrijeme klub poslovao u dubokom minusu, sto nas je kasnije kostalo jedva opstankom.
A de niste trebalimavi je napisao/la: ↑11 sep 2025, 18:20Vidim da od ovih obaviještenijih niko ne postavlja, pa da se i to zna...
Aferim, "Željovci"...
Ostat' će mi najveća žal radi one parole, nijednom Osimu nikada nije trebao biti zabranjen pristup.Orvel je napisao/la: ↑11 sep 2025, 20:11Jednom davno sam bio u drustvu velikog Ivice Osima jos 2019 godine ja mislim. Sjecam se da mi se tad urezala jedna recenica "onaj moj nikako nije dobre glave, daje svoje pare, ispast ce budala".
Ja nit sam insajser nit znam konkretno sta se desavalo ali je i pticama na grani jasno da su ovi drugi oklevetali Amara i napravili babarogu od najtrofejnijeg trenera kluba i lige. Zato mi i jeste apsurdno da taj megamix i dan danas eto zagorcava zivot ljudima pa cak i influenserima na dobro poznat nacin.
Da su nakon te parole Amaru kojom mu udaraju tarabu digli odmah istu i Misketu, reko bi svaka cast na dosljednostiavalPacidoroP je napisao/la: ↑11 sep 2025, 21:58Ostat' će mi najveća žal radi one parole, nijednom Osimu nikada nije trebao biti zabranjen pristup.Orvel je napisao/la: ↑11 sep 2025, 20:11Jednom davno sam bio u drustvu velikog Ivice Osima jos 2019 godine ja mislim. Sjecam se da mi se tad urezala jedna recenica "onaj moj nikako nije dobre glave, daje svoje pare, ispast ce budala".
Ja nit sam insajser nit znam konkretno sta se desavalo ali je i pticama na grani jasno da su ovi drugi oklevetali Amara i napravili babarogu od najtrofejnijeg trenera kluba i lige. Zato mi i jeste apsurdno da taj megamix i dan danas eto zagorcava zivot ljudima pa cak i influenserima na dobro poznat nacin.
Ta porodica je dio Želje, i koliko god mnogi pričali loše o njemu, srećom mnogi od nas će mu vječno biti zahvalni za sve što je uradio za klub, a pogotovo za plavi salon, da ne zjape vitrine prazne.
Odes na Jug i kazes im sta ti se ne svidja, najlakse po forumu pisati. Kakav miske nebitan skroz.let3 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 22:51Da su nakon te parole Amaru kojom mu udaraju tarabu digli odmah istu i Misketu, reko bi svaka cast na dosljednostiavalPacidoroP je napisao/la: ↑11 sep 2025, 21:58Ostat' će mi najveća žal radi one parole, nijednom Osimu nikada nije trebao biti zabranjen pristup.Orvel je napisao/la: ↑11 sep 2025, 20:11Jednom davno sam bio u drustvu velikog Ivice Osima jos 2019 godine ja mislim. Sjecam se da mi se tad urezala jedna recenica "onaj moj nikako nije dobre glave, daje svoje pare, ispast ce budala".
Ta porodica je dio Želje, i koliko god mnogi pričali loše o njemu, srećom mnogi od nas će mu vječno biti zahvalni za sve što je uradio za klub, a pogotovo za plavi salon, da ne zjape vitrine prazne.![]()
Ali, iz nekog razloga ne bi te druge![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.